Näillä resepteillä teet pääsiäisen mehevimmät tortut
Suut messingille - pääsiäinen on makeiden herkkujen juhla. Näitä torttuja tarjotessasi kannattaa varautua siihen, että vieraasi ottavat toisenkin palan.
Suut messingille - pääsiäinen on makeiden herkkujen juhla. Näitä torttuja tarjotessasi kannattaa varautua siihen, että vieraasi ottavat toisenkin palan.
Suut messingille - pääsiäinen on makeiden herkkujen juhla. Näitä torttuja tarjotessasi kannattaa varautua siihen, että vieraasi ottavat toisenkin palan.
Täyteläinen suklaa ja raikas sitruuna sekä limetti sopivat hyvin pääsiäisen jälkiruoka- ja leivonnaispöytään.
Kaikkialla maailmassa leivotaan sitruunapiirakoita, mutta ranskalaiset tekevät sen yksinkertaisesti parhaiten. Ranskalaisen sitruunapiirakan ohut pohja ja makean kirpeä täyte vievät kielen mennessään.
Key lime pie on kotoisin Floridasta. Kirpeän makea, keväinen piiras on näyttävä jälkiruoka tai kahvpöydän komistus. Se koristellaan limettisiivuilla ja kermavaahtopursotuksin. Aidon Key lime pien tärkein ainesosa on kondensoitu maito.
Nämä suklaa-pähkinätortut sulavat suuhun. Pehmeisiin suklaa-pähkinätorttuihin on käytetty päärynällä maustettua suklaata ja paahdettuja hasselpähkinöitä. Torttua paistetaan, kunnes taikina on juuri ja juuri hyytynyt. Näin lopputulos on täydellisen mehevä ja kostea. Tarjoa tämän herkun lisänä limetti-valkosuklaakastiketta.
Nopea pavlova – gluteeniton
Pääsiäisen herkku – suklaakakku seitsemällä tavalla
12 parasta leivontareseptiä pääsiäiseksi
Kotiliesi.fi: Suklaatorttu
Digipalvelut (09) 156 6227
Avoinna ma–pe 8–19
Painettu lehti. (09) 156 665
Avoinna ma–pe 8–19
Sähköposti (digi)digi@otavamedia.fi
Sähköpostiasiakaspalvelu@otavamedia.fi
Otavamedian vaihde(09) 156 61
Uudenmaankatu 10
00015 OTAVAMEDIA
Tietoa evästeiden käytöstäKäyttäytymiseen perustuva mainontaTietoa verkkopalvelun käytöstäEvästeasetukset
Vastaava päätoimittaja:
Saija Hakoniemi
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@otava.fi
Toimitus
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous