Vinkit

Gourmet-pastaa – pastaa rakkaudella

Teksti:
Anna.fi

Kun haluat säväyttää pastalla, satsaa raaka-aineisiin. Simpukat, ravunpyrstöt, ankka, kauden parhaat sienet ja huolella valittu viini nostavat pasta-aterian gourmet-tasolle.

Kun haluat säväyttää pastalla, satsaa raaka-aineisiin. Ravunpyrstöt, fenkoli ja  huolella valittu viini nostavat pasta-aterian gourmet-tasolle. Tämä ravunpyrstöpastan sielu on rakkaudella tehty kastike.

Rapupastan seuraksi: Cono Sur Single Vineyard Block 23 Riesling on kypsän hedelmäinen ja runsasmakuinen valkoviini Chilestä, 12,99 e.

Kolmen sienen cannellonit saavat loppusilauksensa ylellisestä tryffeliöljystä.

Cannelonien kaveriksi: Wolfberger Riesling-Pinot Gris on eloisa, hapokas ja hedelmäinen valkoviini Alsacesta, 13,39 e.

Hartaudella haudutettu Ankkaragu on helpointa tehdä säilötyistä ankankoivista. Tarjoa lisänä spagettia ja parmesanraastetta.

Ragun seuraan nautittavaksi: Castiglioni Chianti 2012 on keskitäyteläinen, marjainen ja terhakan tanniininen punaviini Italiasta, 11,99 e.

Spagettia ja simpukoita on elegantti ateria, joka syntyy nopeasti. Venussimpukoita myydään pakasteena hyvin varustetuissa ruokakaupoissa ja monissa etnisissä kaupoissa. Ne voi hyvin korvata sinisimpukoilla.

Spagetin ja simpukoiden kanssa maistuu: Casal di Serra on runsasmakuinen, hedelmäinen ja ryhdikäs viini Marchen alueelta Italiasta, 15,99 e.

 

Toimittaja: Taina Salovaara
Kuvaaja: Niclas Mäkelä/Otavamedia

X