Kananmunaviikon kunniaksi: näin syntyvät sydämenmuotoiset munat!
22.09. – 28.09.2014 vietetään suomalaisen kananmunan viikkoa. Opettele munaviikon kunniaksi valmistamaan sydämenmuotoisia munia!
Munia voi keitää oman maun ja käyttötarkoituksen mukaan eri kypsyyksiin. Kylmään veteen laitettu kananmuna kypsyy löysäksi 4 minuutissa, pehmeäksi 6 minuutissa ja kovaksi 8 minuutissa. Kiehuvaan veteen laitettuna ajat ovat 5, 7 ja 10 minuuttia.
Muotoiltavien munien tulee olla kovaksikeittetyjä.
Lue lisää täydellisestä munasta.
Kokeile myös kananmunatoastia sydämenmuotoisella paistetulla munalla.
Lähde: Dave Hax/Youtube
Kuva: Dave Hax/Youtube, Kuvapalvelu/Otavamedia
Kommentit
Hei vain! Olen innokas munien tekijä, joten tämähän se minulta onnistuu. <3 I love muna!!
Kommentit
Hei vain! Olen innokas munien tekijä, joten tämähän se minulta onnistuu. <3 I love muna!!
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous