
Muhevat pataruoat hurmaavat pehmeillä ja syvillä mauillaan – 3 pataruokareseptiä
Pataruoat ovat täydellistä talviruokaa. Pitkä muhimisaika takaa täydellisen lopputuloksen.
Pataruoat ovat täydellistä talviruokaa. Pitkä muhimisaika takaa täydellisen lopputuloksen.
Juuri ennen talven taittumista kevääksi on oikea hetki nauttia pitkään haudutettuja pataruokia. Ruoka.fi kokosi kolme huumaavan herkullista pataruokareseptiä yhteen. Vaikka ne vaativat hiukan vaivaa, pehmeät ja syvät maut kruunaavat kaiken vaivan.
Padoissa pitkä muhimisaika on kaiken a ja o. Sillä saadaan ruoka-aineista irti parhaat aromit ja lihapadoissa liha kypsyy sopivan mureaksi.
Jos haluat nopeasti valmista, testaa broileri- tai kasvispatareseptiä.
Muistathan, että pataruuat vain paranevat ajan kanssa, joten tee kerralla isompi annos ja nauti pataruokaa pitkin viikkoa.
Muheva lihapata kypsyy oluessa
Tumma olut maustaa tämän täyteläisen lihapadan, joka saa kyytipojakseen katajanmarjoja ja rosmariinia. Lihan ruskistus pannulla takaa sille täyteläisen värin.
Nopeasti ja kevyesti
Broileripata kypsennetään yhdessä kikherneiden ja papujen kanssa. Tästä tankkaat itsellesi proteiinia helposti. Pata maistuu sellaisenaan tai vaikka riisin kanssa.
Testaa juurespadan kattava makumaailma
Valitse lempijuureksesi herkullista juurespataa varten ja lisää makujen monipuolisuutta yrteillä. Ihanan loppusilauksen juurespadalle tuo vuohenjuustosta tehty lisäke.
Lue myös:
Gjuvétch on niin bulgarialainen pata kuin lihainen pataruoka.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous