
Sesongin terveelliset kestohitit: kokeile sienipyttipannua – vain 140 kilokaloria!

Sienistä, sipulista ja juureksista syntyy maittava pyttipannu, joka höystetään ja mehevöitetään terveellisellä lehtikaalilla. Tämä sieni-juurespyttipannu sopii hyvin keventäjän ruokavalioon. Helppo arkiruoka, joka syntyy hetkessä.

Keitto on keventäjän herkkua. Tämän maukkaan kalakeiton pohjana ovat juurekset. Käytä kalakeitossa erilaisia kasviksia ja kalalajeja saatavuuden mukaan.

Trendikäs punajuuri on monikäyttöinen juures. Sen vahvuuksia ovat upea väri ja maukas aromi. Punajuurista ja hirvenjauhelihasta valmistuvat mehukkaat lindströminpihvit. Jos haluat mahdollisimman kevyet pihvit, valitse hirvenjauheliha, jonka rasvaprosentti on 6-7.

Puolukka on metsien terveysmarja. Se sisältää paljon terveydelle hyviä ainesosia. Jälkiruuaksi paistetaan puolukoista ja mantelijuomasta pannari.
Lisää kokkausideoita kauden antimista:


Puolukka x 9 – poimi parhaat reseptit

Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous