Reseptit

Puolukka-mantelipannari

4.9.2016 Teksti: Katri Schröder Kuvat: Jukka Pakarinen/Otavamedia

Kaupalliset yhteistyöt

Lue myös

Suosittelemme

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

8

Arvostelu

Pannari on mitä mainioin jälkiruokaherkku! Tällä kertaa se valmistuu puolukoista ja mantelijuomasta. Tarjoile pannukakku omenalohkojen ja puolukoiden kera.

Ainekset

5 dl mantelijuomaa
2½ dl sämpyläjauhoja
2 kananmunaa
3 rkl rypsiöljyä
3 rkl sokeria
½ tl suolaa
1½ dl puolukoita

Lisäksi

2 omenaa
2 rkl margariinia
1 tl sokeria
ripaus kanelia
1 dl puolukoita

Valmistusohje

1. Sekoita kulhossa puolet mantelijuomasta sekä jauhot tasaiseksi taikinaksi. Lisää kanamunat, öljy, sokeri, suola ja loput mantelijuomasta. Valuta taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja ripottele pinnalle puolukat.

2. Paista 225-asteisen uunin keskiosassa noin 25 minuuttia tai, kunnes pannukakku on kauniin ruskea.

3. Kuori ja lohko omenat. Paista sokerin kanssa rasvassa niin, että omenat saavat hieman väriä. Mausta seos kanelilla. Tarjoile pannukakku omenalohkojen ja puolukoiden kera.

Lisää pannukakkureseptejä:

923792-Ahvenanmaan_pannukakku.jpg

Ahvenanmaan pannukakku

Banaanipannarit

Banaanipannarit ja hunajajogurttia

984516-amerikkalaiset_ricottapannukakut.jpg

Amerikkalaiset ricottapannukakut

Kotiliesi.fi: Mustikkapannukakut ja mustikkasiirappi

Julkaistu aiemmin

kotilaakari

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme