Marinoidut lampaankyljykset intialaisittain
Tarjoa lampaankyljysten kanssa kurkkuraitaa ja basmatiriisiä.
Ainekset
Marinoidut lampaankyljykset
- 8 lampaan parikyljystä
- 1 1/2 dl maustamatonta jogurttia
- 1 murskattu valkosipulinkynsi
- 1 rkl jauhettua korianteria
- 2 tl kurkumaa
- 1 tl juustokuminaa
- 1 limetin mehu
- 1/2 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
- 2 rkl tuoretta korianteria hienonnettuna
Valmistusohje
Marinoidut lampaankyljykset intialaisittain tehdään helposti näin:
1. Sekoita mausteet jogurttiin. Pane kyljykset tukevaan muovipussiin ja kaada päälle marinadi. Solmi pussi kiinni ja anna lihan maustua kylmässä seuraavaan päivään välillä pussia käännellen.
2. Kuivaa kyljykset ja paista ne pannulla voissa kauniin ruskeiksi. Lisää pannulle paistamisen lopussa silputtua korianteria.
3. Tarjoa marinoidut lampaankyljykset intialaisittain kurkkuraidan ja basmatiriisin kanssa.
Lue myös: Intialainen currykastike on helppo tehdä myös kotona – katso 5 erilaista ohjetta
Lue myös Kotiliesi.fi: Näin tehdään vindaloo lampaasta
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous