Glitz & Glam

Elokuun 2015 LivBox

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

No niin… minulla löi pää tyhjää, eikä inspiraatio oikein irronnut 5 parasta -postaukseen. Ensi viikolla sitten taas. Taitaa olla edelleen lomamoodi päällä. Tosin minähän olen kesälomalla tavallaan. Bloggaamisesta en vain ole lomalla.

Otetaan nyt sunnuntaille elokuun LivBox-postaus, jota tosiaan en Tallinnan reissuni vuoksi saanut ajallaan blogiin. Sanon nyt, jotta en tulisi väärinymmärretyksi. Minullahan ei ole mitään velvoitteita postauksien määrässä, sisällössä, saati sitten velvoitteita postata LivBoxeista, vaikka yhteistyöbloggaaja olenkin. Vaikka tämä elokuun boxi jää minun normaalista aikataulusta myöhäisemmäksi, niin en millään halua rikkoa tätä jo vuosia jatkunutta perinnettä. Olen postannut kaikista LivBoxeista tammikuusta 2013 lähtien.

Mutta nyt siihen olennaisimpaan, eli elokuun LivBoxiin.

elokuunlivbox

Elokuun värimaailma oli violettinen ja teema oli, vielä on kesää jäljellä.

elokuunlivbox1

Elokuun boxi sisälsi kolme kesän uutuutta, josta kuukauden teemakin. Boxi oli jälleen hyvin täyteläinen.

elokuunlivbox5

Dermosil Hiuskiinne Structure & Volume Superstrong 2,70 € / 50 ml

Erittäin vahva, hajustamaton hiuskiinne.

Matkakokoiset hiuskiinteet ovat käteviä ja ne kelpaakin oikein hyvin näistä boxeista. Dermosil on minulle tutumpi saippuoissa, kuten saunasaippua ja keittiösaippua. Ihan avoimin mielin kokeilen tätä hiuskiinnettä.

elokuunlivbox6

Wella EIMI Perfect Me Lightweight BB Lotion 21,90 € / 100 ml

BB-voide luonnollisiin tyyleihin. Tuoteen kerrotaan sisältävän suojan kuumuutta ja UV-säteilyä vastaan.

BB-voiteet hiuksille ei ole uusi juttu, mutta nyt Wellan salonkisarja on lanseerannut omansa. Hiusten BB-tuotteissa on ideana se, että ne sisältävät monta ominaisuutta, aivan kuten kasvojenkin BB-voiteissa. Tämä tuote oli vloggaaja Nella Törnroosin suosikkituote. Odotin kovasti, että mikä olisi hänen suosikkinsa. Minulla oli pieni epäilys, sillä tiesin tämän tuotteen etukäteen boxin sisällöstä. Vielä en ole ehtinyt testaamaan tätä (tulin siis perjantai-iltana kotiin), mutta otan tämän pian syyniini.

elokuunlivbox4

Nivea Invisible for Black & White 3,05 € / 50 ml

Suojaa lempivaatteet tahroilta ja kainalot hikoilulta. Antiperspirantti lupaa, että se ei tahri valkoisia vaatteita keltaisella, eikä mustia valkoisella.

Hmm… näitä dödöjä vähän kritisoin. Sen Rexonan kesäkuun boxista meinaan testata, koska moni sitä kehui. Olen vain niin kyllästynyt toimimattomiin antiperspirantteihin, saati sitten deodorantteihin. Olen löytänyt toimivan suosikin, niin jotenkin enää en mielelläni testaile. Kamalaa, jos se pettäminen tapahtuu asiakaspalvelutilanteessa. Äääk! Se on hirveää! Yritä siinä sitten meikata asiakasta käsiä nostelematta.

Mutta en voi tuijotella omaan napaani, tässä tapauksessa kainaloihini. On hyvä, että dödöjä on boxeissa, niin livboxaajat pääsevät testailemaan erilaisia vaihtoehtoja.

elokuunlivbox3

Kubiss London Kubiss Kynsilakka 4,95 € / 2 kpl

Kiiltävän ja peittävän lopputuloksen antava Kubiss London kynsilakat maksavat vain 4,95 € / 2 kpl.

Minulla on vielä testaamatta Kubissin kynsilakat. Ne odottelevat sitä, että ottaisin ne syyniini. En ehkä ole aivan innoissani, kun en ole niihin vielä tarttunut. Vaikuttaisiko teistäkin siltä? Olen kyllä lukenut kovasti kehuja Kubissin kynsilakoista. Pitäisi vain karistaa ennakkokäsitykset ja rohkeasti vain kokeiltava.

elokuunlivbox7

Cutrin COLOR ISM Shampoo & Conditioner 12,90-14,90 € / 200-300 ml

Suojaa ja kiiltoa normaaleille ja hennoille värikäsitellyille hiuksille. Arktisena tehoaineena on käytetty luonnon vadelmaa, jonka antioksidantit suojaavat hiusta.

Nämä on uutuustuotteita, mutta minusta näitä olisi ollut ennenkin? Muistan ilmeisesti väärin. Joka tapauksessa joudun nämä laittamaan eteenpäin. Tuo normaalit ja hennot hiukset viittaa siihen, että nämä eivät ole voimakkaasti silottavia. Minun vaalennusaineilla rääkätty hius tykkää nyt enemmän supersilottajista. Nämä olisivat olleet varmasti loistavia minulle vielä vuosi sitten.

elokuunlivbox2

Lumene Arctic Aqua 3D Tehokosteuttava Voidegeeli 11,90 € / 50 ml

Kosteuttavan 3D-teknologian suomalaisen lähdeveden ja voidegeelin uudenlaisen koostumuksen yhdistelmä tarjoaa pitkäkestoisen kosteutuksen. Auttaa supistamaan ihohuokosia, pitää ihon mattaisempana ja syväkosteuttaa ihoa.

Tämä on ollut koko kesän yksi suurimmista lemppareistani. Tämä voide on jo tullut esiteltyä täällä ja täällä. Toimii mahtavasti! Ihon rasvoittuminen hilliintyi ja iho tuntuu raikkaalta pitkään. Minulla on tässä ollut vähän huoli, kun voidegeelini on enteillyt loppuaan. Mietin, että en haluaisi ostaa uutta, sillä kuitenkin pian taas tarvitsen täyteläisempiä voiteita. No nyt ei tarvitsekaan ostaa uutta, jos vanha ehtii loppua vielä tämän kesäihoni aikana. Haluaisin kylläkin säästää tämän ensi kesälle, sillä jos aloitan tämän uuden purkin, niin iso osa menee hukkaan. Ei se avattuna välttämättä säily seuraavaan kesään, vaikka tuotteella onkin 12 kk säilyvyys purkin avaamisesta.

elokuunlivbox8

Lisäksi boxi sisälsi alekoodeja. Dermosilin verkkokaupasta saa ilmaisen toimituksen koodilla Liv15 ja Kauneutta.comilta saa 20% alennuksen koodilla KUBISS. Niin ja olihan LivBoxin kortissakin alekoodi Sokokselle. Etukoodilla LIVBOX5 saa 5 euron alennuksen yli 50 euron tilauksesta Sokos-verkkokaupasta.

Elokuun boxi sisälsi yhteensä 7 tuotetta, joista 4 täysikokoista ja loput 3 matkakokoisia.

Sitten vielä yhteenvetona ajatukseni elokuun LivBoxista. Ensireaktioni oli kyllä vähän blaah. Sisältö muistutti mielestäni monia muita viime aikojen boxeja. Ei täydellinen kopio, mutta paljon samaa edellisten kuukausien tuotteiden kanssa. Sitten mietin boxin sisältöä omasta näkövinkkelistä. Muutama tuote menee suoraan jakoon, koska eivät sovellu minulle. Pari muuta olen jo saanut, joista toinen tulee tarpeeseen ja sitten kaksi uutukaista. Ei ehkä paras suhde tällä kertaa käyttöön tulevissa. Sitten mietin boxia laajemmassa näkövinkkelissä. Paljon hiustuotteita… niin… Moni sanoo, että ei ole niistä kiinnostunut, mutta niitä kuitenkin kuluu eniten. Kun mietin, että mihin suomalaisnainen kaikista eniten satsaa kosmetiikassa? Hiuksiin! Ei siksi ihme, että LivBoxit sisältävät paljon hiustuotteita. Tästä olen nähnyt tutkimustulostakin. Suomalaisnainen kuluttaa eniten hiustuotteisiinsa. Oikeastaan olen itsekin huomioinut, että meille suomalaisnaisille ne kauniit ja hyvinvoivat hiukset ovat tärkeät. Juhlana se kampaus on meikkiä tärkeämpi. Tämä on noin yleisesti. Kosmetiikkablogeissa taas ja niitä seuraavissa voi näyttäytyä asia toisessa valossa, koska suurin intressi on meikeissä ja ihonhoidossa. Nyt ajateltuna tämä boxihan on oikeastaan ihan kiva. Ei minuun suuresti kolahtanut tällä kertaa, mutta pari uutta mielenkiintoa se sisälsi. Näin testaamatta sanon, että kiinnostavin tuote elokuun boxissa on Nellan suosikkituote, eli Wellan BB-voide hiuksille.

Mitäs mieltä te olitte elokuun LivBoxista?

Syyskuussahan on sitten bloggaajaboxi! 😉 LivBoxin blogista voi käydä lukemassa vihjeitä mukana olleista bloggaajista. Arvaatteko kaikki tai edes muutaman? Yhden? 😉

LivBox saatu.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X