Glitz & Glam

Wetbrush-hiusharja muutti elämäni takkujen selvittelyssä

Wetbrush-hiusharjat ovat erittäin suosittuja ja kehuttuja harjoja takkuisten sekä vaurioituneiden hiusten hellävaraiseen selvittämiseen. Minun tajuntani räjähti, kun vihdoin älysin ottaa Wetbrush-harjan käyttööni suihkussa. Hiusten selvittäminen on ollut siitä päivästä lähtien huomattavasti helpompaa.

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Wetbrush-hiusharjat ovat erittäin suosittuja ja kehuttuja harjoja takkuisten sekä vaurioituneiden hiusten hellävaraiseen selvittämiseen. Minun tajuntani räjähti, kun vihdoin älysin ottaa Wetbrush-harjan käyttööni suihkussa. Hiusten selvittäminen on ollut siitä päivästä lähtien huomattavasti helpompaa.
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Viime syksynä otin hiuksiini Nuwave-käsittelyn, jonka seurauksena jouduin miettimään hiusteni hoitoa uudella tavalla. Kiharainen hius on kuitenkin eri tavalla hoidettava kuin suora hius. Jos Nuwave-käsiteltyjä hiuksiaan haluaa pitää kiharana, ei hiuksia oikein voi pesun jälkeen harjailla mielin määrin.

Minulla on kaiken lisäksi erittäin takkuuntuvat hiukset, on aina ollut. Pohdin silloin, miten selvitän hiukseni mahdollisimman vaivattomasti pesun jälkeen.

Wetbrush-harja on loistava suoralle ja kiharalle hiukselle

Kihara hius olisi hyvä selvittää jo suihkussa. Ensin meinasin toteuttaa takkujen selvittämisen naamiokammalla, mutta sitten muistin *Wetbrush-harjani! Sain tämän hiusharjan entiseltä työnantajaltani silloin kun vielä työskentelin kampaamossa joskus vuosia sitten. Tämä musta Wetbrush-harja on nimeltään Flex Dry Black.

Kokeilin Wetbrush-harjaani suihkussa. Pesin hiukseni shampoolla tavalliseen tapaan. Levitin hoitoaineen hiuksiini ja annoin vaikuttaa hetken aikaa. Huuhteluvaiheessa selvitin takkuja Wetbrush-harjallani seisoessani suihkun alla. Voi hyvä tavaton! Harja liukuu hiuksissa vaivattomasti!

Suihkun jälkeen hiuksissa ei enää takkuja olekaan. Toki minun hiuslaatuni on sellainen, että se menee vähän sumppuun kuivuessaan, mutta harjaus ennen kiharoiksi puristelemista on nopea ja hellävarainen hiuksille.

Vinkkasin tyttärelleni tästä harjasta suihkussamme, joten hänkin kokeili sitä. Wetbrushista tuli myös hänen suosikkinsa siitä lähtien. Kumpikaan meistä ei enää taistele suihkun jälkeen takkujen kanssa. Tämä hiusharja ja suihkun alla harjaus ovat metodina äärimmäisen toimiva niin kiharoille kuin suorille hiuksille.

Wetbrush-harjoja on nykyään erilaisia. Ensimmäisen Wetbrush-harjan ostin jo vuonna 2015. Myöhemmin ostin matkakokoisen Wetbrush-harjan, ja taisin yhden saada Beauty Boxistakin pari vuotta sitten.

Nykyään Wetbrushin harja- ja kampavalikoima on kasvanut valtavaksi, joten niitä löytyy eri käyttötarkoituksiin ja erilaisilla kuoseilla. Kaikkia kuitenkin yhdistää yksi sama ominaisuus, ne ovat hellävaraisempia hiuksille kuin perinteiset harjat ja harjakset tuntuvat hyvältä hiuspohjassa.

Samalla päänahka saa hierontaa ja kuollut ihosolukko irtoaa paremmin päänahasta, jolloin hiuspohjaan ei pääse syntymään ikäviä vaivoja, kuten hiivojen ja sienien aiheuttamia tulehduksia. Hiukset myös kasvavat paremmin, kun mikroverenkierto on vilkkaampaa.

Lue myös: Onko Wetbrush-hiusharja Tangle Teezerin haastaja?

Tämä uusin Wetbrush-harjani, joka sekin on jo vuosia vanha, on erityisen hyvä hiusten selvittämiseen jo suihkussa sekä hiusten föönauksessa sen ilmaa läpipäästävän rakenteensa ansiosta.

Kampaajani on jo vuosia käyttänyt tällaista Wetbrush-harjaa ja vannoo sen nimeen. No onhan tämä ammattilaiselle kätevä hiusharja. Se toimii niin pesupaikan kuin asiakaspaikan tarpeisiin. Harjan voi kastella, se selvittää hellävaraisesti ja toimii hyvin föönauksessa. Tällainen harja on helppo pitää hygieenisenä ja siistinä, eikä harjan kuivatus kestä kuin hetken.

Kaikissa Wetbrush-harjoissa on aivan erityiset harjakset

Harjojen piikit eli harjakset ovat erittäin joustavat, jolloin hiusharja ei katko tai venytä kiharaa tai vaalennettua hiusta, joka on usein hyvin huokoinen, ja siksi erittäin herkkä venymään ja katkeamaan. Varsinkin märkä tai kostea huokoinen hius on erittäin arka mekaaniselle rasitukselle.

Kuvasta näkeekin harjaksin taipuneen käytössä. Se kertoo siitä, että harja on hellävarainen hiuksille, eikä harjasten taipuminen vaikuta harjan käyttöön millään tavalla.

Vähentämällä harjauksen aiheuttamaa rasitusta, pitkähiuksisetkin alkavat sitten ajan kanssa huomaamaan, kuinka katkeilu vähenee ja hiusten latva säilyykin paksumpana kuin aikaisemmin. Hyvä hiustenhoito ei ole pelkästään tuotteista kiinni, se on kokonaisuus, jossa tulee huomioida myös hiustensa harjaus sekä muu käsittely.

Lue myös: Hiusten kasvatus — vinkkejä hiusten kasvatukseen

Wetbrush-harjat ovat kevyitä ja tukevia kädessä. Harja ei ihan helposti lipsu kädestä, vaikka hiuksiaan harjaa suihkun alla. Harja toimii hyvin myös kuivien hiusten selvittämiseen sekä tosiaan kuivaksi föönatessa.

Kokeile Wetbrush-harjaa suihkussa hiusten selvittämiseen

Kuten jo aikaisemmin mainitsin, Wetbrush-hiusharjoja on monenlaisia. Nykyään valikoimasta löytyy nimenomaan suihkussa käytettävä hiusharja, joka ei kuitenkaan eroa tästä minun omistamastani mallista muuten kuin koukulla ja sillä ettei suihkuun käytettävä harja kestä föönin kuumuutta. Tämä minun harjani kestää.

Tätä samaa lämpöä kestävää Wetbrush-hiusharjaa myyvät:

Edullisempaa, koukullista Wetbrush-harjaa myyvät: 

Löydät näistä verkkokaupoista myös muita Wetbrush-hiusharjoja eri käyttötarkoituksiin.

Huomasitteko muuten, että olen vaihtanut hiusväriäni? Palasin takaisin vaaleaan. Johan minä ehdin olla 1,5 vuotta persikkaisessa ja ruusukultaisessa värissä. Kevättä odottelen ilolla, joten halusin vaalean värin takaisin. Minulla on pian edessä töihin paluu, sillä olen toipunut siihen malliin, että haluan päästä takaisin. 😊

Kuinka moni teistä on huomannut, että suihkun alla hiusten selvittäminen on merkittävästi helpottanut takkujen selvittämistä?

 

Lue myös:

5 parasta hiustuotetta — parhaista parhaimmat hiuksille

5 parasta vinkkiä minimoida hiusten vaurioituminen kesällä

Hiusvärejä 10 vuoden ajalta — näin paljon tyylini on vaihdellut vuosien varrella

X