Glitz & Glam

Lookfantasticin luukut 8-14

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Kuten aamulla julkaistussa postauksessa kerroin, en eilen kyennyt kirjoittamaan Lookfantasticin joulukalenterin sisällöstä viikkokoostetta. Tässä Lookfantastic Advent Calendar -joulukalenterin sisältöä luukuista 8-14.

Luukku 8Redken No Blow Dry Airy Cream

Hennoille hiuksille tarkoitettu voide, joka ei vaadi föönillä työstöä. Jos ymmärsin oikein, niin tuote kuivattaisi kosteat hiukset hieman nopeammin. Voide antaa hennoille hiuksille tekstuuria ja muotoiltavuutta. Ei välttämättä minun tuote, mutta kokeillaan. Tuotteesta sanotaan: ”Hair feels soft, sleek and frizz-free”, joten periaatteessa tässä olisi potentiaalia. Täytyy laittaa joku ilta kosteisiin hiuksiin ja mennä nukkumaan. Mitähän aamulla odottaa?

Luukku 9Bella Pierre Banana Setting Powder

Ihon väriä korjaava puuteri. Keltainen väri on ideaali punaisuudelle, finnien päälle sekä silmien alle. Näitä tällaisia keltaisia puutereita käytetään paljon silmänalusten peiteaineiden kiinnitykseen. Niissä meikkivideoissa ei puuterissa säästellä, eikä kyllä peiteaineissakaan. Juttu tässä trendissä näyttää olevan, enempi parempi. Huh, tällaista hieman vanhan kansan rivimeikkaria hirvittää. Kun ikä ei enää ala kakkosella ja silmissä näkyy eletty elämä, niin ei ole minun juttu. Kun vielä on herkästi kuivuva iho silmäluomilla, niin tämä juttu ei minua ole houkuttanut. Pitäisi kyllä kokeilla, mutta tilanteessa, jossa meikkaisin vain huvikseni. Sellaisia kun ei enää viime vuosina ole ollut, niin on vaan jäänyt kokeilematta.

Luukku 10Oskia London Renaissance Mask

Hedelmähappoja sisältävä kasvonaamio kirkastamaan ihoa. Tuote levitetään pyöritellen puhtaille, kuiville kasvoille. Annetaan vaikuttaa. Kuvauksen mukaan pinkki naamio kuivuu valkoiseksi muutamassa minuutissa. Tämän jälkeen naamio huuhdellaan pois. Kiinnostaa kokeilla. Aivan uusi brändi minulle. Lisäksi rakastan tällaisia naamioita.

Luukku 11Molton Brown Gingerlily Body Wash

Jee, rakastan Molton Brownin tuotteita! Tämä Gingerlily tuoksuu mahtavalle. Tuoksussa on kukkaismaisen keveää liljaa ja mausteisuutta inkivääristä. Setripuu tuo tuoksuun syvyyttä. Ah, nämä ovat niin ihania! Listasin Molton Brownit parhaimpien vartalotuotteiden joukkoon.

Luukku 12Caudalie Vinosource Moisturizing Sorbet

Caudalieta on tullut hieman kokeiltua. Muistelisin, että tätä voidetta olen joskus kokeillut. Kevyt ja kosteuttava geelivoide sisältää viinirypälettä ja kamomillaa.

Luukku 13Moroccanoil Treatment

Tämä tuote oli viime vuonnakin Lookfantasticin joulukalenterissa. Loistava hiusöljy, josta olen lukuisia kertoja puhunut täällä blogissani. Kuuluu minun 5 parhaimman hiusöljyn joukkoon.

Luukku 14Korres Wild Rose Advanced Repair Sleeping Facial

Eilisestä luukusta tuli Korresin tuote. Minulle tämä tuli tänään, koska avasin eilen vahingossa 15. luukun, joten tänään avasin 14. luukun. Huomasin asian vasta, kun tänään etsin 15. luukkua. Hups! 😀 Kyseessä on ihoa kirkastava yövoide. Korres kertoo tuotteen olevan enemmän kuin kasvonaamio, enemmän kuin kasvovoide – se on kasvohoito purkissa. Tuoksu on aika voimakas, sillä tuoksun tuntee avaamattoman pakkauksen läpi. Ihan hyvä tuoksu kuitenkin. Ilolla testaan tämänkin.

Siinä olivat Lookfantastic -joulukalenterin luukut 8-14. Ensi viikolla sitten luukut 15-21.

Aamulla julkaisin Glitz & Glamin joulukalenterin 15. luukun. Olethan jo käynyt lukemassa ja osallistumassa Biotherm -tuotesetin arvontaan? Tässä linkki aamuiseen postaukseen.

Huomenna taas klo 7.00 avautuu seuraava luukku Glitz & Glamin joulukalenterissa.

Mukavaa viikonloppua ja perjantai-iltaa!

Lue myös

X