Horoskooppimerkit

Parantumaton flirttailija, uskollinen kumppani, aistillinen nautiskelija... Tällaisia rakastajia horoskooppimerkit ovat

Jousimies hurmaa deittinsä hurjilla tarinoillaan, vesimies hiljaisella karismallaan. Kalat passaa kumppaniaan, mutta leijona miettii omaa tyydytystään ja vaaka haikailee muiden perään. Lue, millainen flirttailija ja rakastaja sinun tähtimerkkisi on.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
Istock

Jousimies hurmaa deittinsä hurjilla tarinoillaan, vesimies hiljaisella karismallaan. Kalat passaa kumppaniaan, mutta leijona miettii omaa tyydytystään ja vaaka haikailee muiden perään. Lue, millainen flirttailija ja rakastaja sinun tähtimerkkisi on.

Oinas (21.320.4.) ottaa kenet haluaa

Oinas ei pelkää näyttää ihastustaan. Tämä itsevarmuutta uhkuva hurmuri tarjoaa kiinnostavalle ihmiselle drinkin ja ehdottaa seuraavassa hetkessä yhteisiä jatkoja. Oinaan kiihottava röyhkeys vetää muita puoleensa kuin magneetti. Sarvipää saakin huomiota ja seksiä lähes aina halutessaan.

Rakastajana oinas on kiihkeä ja kärsimätön. Hän ei ole pitkän esileikin mestari, vaan nauttii rajusta pikaseksistä erikoisissa paikoissa.

Oinaan tulisuus tekee myös suhteesta räiskyvän. Hän sanoo mitä haluaa eikä tingi omista haluistaan. Esimerkiksi töiden vähentäminen yhteisen ajan vuoksi on tälle itsepäiselle uratykille mahdoton ajatus.

Oinas on loistava kumppani toiselle yhtä itsenäiselle ja vahvalle ihmiselle. Joustavuuden opettelu ei ole kuitenkaan pahitteeksi, sillä suhteessa on tehtävä myös kompromisseja.

Härkä (21.4.20.5.) viettelee aistillisuudellaan

Härkä rakastaa vanhanaikaista flirttailua. Hän toivoo, että vastapuoli tekee aloitteen ja räpyttelee itse vain ujosti silmiään.

Härkä antaa ymmärtää olevansa viaton, mutta kun ilta etenee, hän tulee keskustelukumppaninsa lähelle ja koskettaa tätä kevyesti käsistä ja hartioista. Vaikutelma on intiimi, mutta hienostunut.

Rakastajana härkä on aistillinen nautiskelija. Hän rakastaa pitkiä hyväilyjä ja eroottista hierontaa. Härkä pitää myös ruoasta ja yhdistää suklaan ja kermavaahdon mielellään esileikkiin.

Härkä on kumppanina vahva suojelija, joka haluaa tietää, mitä toisen elämässä tapahtuu. Omaa tilaa kaipaavat persoonat kokevat härän omistautumisen takertumisena. Huomionkipeät ihmiset taas nauttivat hänen huolehtivasta tyylistään.

Kaksoset (21.5.21.6.) on leikkisä rakastaja

Kaksoset on verbaalisen viettelyn mestari. Hän rakastaa nokkelaa sanailua, hienovaraista vihjailua ja älyllistä haastetta.

Parhaimmillaan flirtti kaksosten kanssa muistuttaa Humphrey Bogartin ja Lauren Bacallin viileän kuumaa sanailua. Kaksoset testaa flirttikumppaninsa huumorintajua sarkasmilla, mutta ei kuitenkaan ole ilkeä tai mauton.

Seksi kaksosten kanssa ei ole koskaan tylsää. Hän on leikkisä ja haluaa kokeilla estottomasti puhelinseksiä ja jännittäviä paikkoja. Valitettavasti seksisuhteen syventäminen seurusteluksi voi olla vaikeaa.

Ongelma on se, ettei kaksoset tiedä oikein itsekään, mitä hän haluaa elämältään. Hän pelkää sitoutumista ja vetäytyy, kun suhde osoittaa vakavoitumisen merkkejä. Hänellä on kuitenkin tapana palata turvallisen eksänsä luo, kun uusi romanssi alkaa kyllästyttää.

Rapu (22.6.22.7.) tukee ja palvoo rakastaan

Rapu saa muut kiinnostumaan itsestään, koska hän on kiinnostunut heistä. Flirttailun rapu aloittaa kysymällä yksinkertaisesti, mitä toiselle kuuluu. Hän keskittyy keskustelukumppaniinsa täysillä ja saa tämän tuntemaan itsensä tärkeäksi.

Ravun empaattisuus synnyttää myös väärinkäsityksiä. Joskus hän ajattelee vilpittömästi olevansa vain toisen tukena. Vastapuoli saattaa kuitenkin olla palavan ihastunut lohduttajaansa.

Rapu on uskollinen rakastaja, joka palvoo kumppaniaan. Hän yllättää tämän vielä vuosien jälkeen lahjoilla ja upeilla illallisilla, joiden kaikki ruoat hän valmistaa itse.

Seksi on ravulle suuri henkinen kokemus. Hän haluaa katsoa kumppaniaan silmiin rakastelun aikana ja tunnustaa rakkautensa ääneen. Seksin jälkeen hän haluaa halailla ja jutella kultansa kainalossa.

Leijona (23.7.22.8.) keskittyy omaan nautintoonsa

Leijona on mieluummin flirtin kohde kuin aloitteentekijä. Jos kiinnostava ihminen ei huomaa leijonaa, hän tekee kuitenkin kaikkensa saadakseen tämän huomion.

Leijona saattaa vakoilla ihastustaan vain päästäkseen tämän kanssa samaan hissiin. Hän on muka matkalla samaan paikkaan ja on sattunut pukeutumaan parhaimpiinsa arkipäivänä. Kumma kyllä selitys menee läpi, ja ihastus tajuaa leijonan metkut vasta jälkeenpäin.

Rakastajana leijona antaa kaikkensa, mutta vaatii kaksinkertaisesti. Hän jaksaa lempiä koko yön, mutta keskittyy eniten omaan tyydytykseensä. Leijona haluaa määrätä asennot, ja seksin jälkeen hän nukahtaa, vaikka toinen haluaisi jutella.

Leijona on ihanteellinen kumppani ihmiselle, joka haluaa palvoa toista. Seurustelu toisen hedonistin kanssa taas johtaa repiviin riitoihin.

Neitsyt (23.8.22.9.) tyydyttää kaikki tarpeet

Neitsyt on kontrollifriikki, mutta ihastuessaan hän villiintyy. Hän saattaa ilmestyä ihastuksensa työpaikalle kesken päivän ja houkuttelee tämän karkaamaan mukaansa kaupungille.

Seuraavana aamuna neitsyt kuitenkin tuskailee, oliko teko liian rohkea. Pelko saa hänet perääntymään, ja flirtin kohde on ymmällään. Onko neitsyt kiinnostunut vai kylmä?

Palveleminen on neitsyelle luontaista. Hän on huomaavainen rakastaja, joka haluaa tyydyttää kumppaninsa kaikki henkiset ja fyysiset tarpeet. Neitsyt kokeilee sängyssä jopa asioita, joista hän ei ole kovin innostunut. Tärkeintä on se, että kumppani nauttii.

Varmistellessaan kumppaninsa tyytyväisyyttä neitsyt unohtaa omat halunsa. Jotta suhde olisi tasapainoinen, hänen pitää vaatia myös itselleen eroottista ja emotionaalista huomiota.

Vaaka (23.9.22.10.) on koukussa flirttailuun

Tämä Venuksen hallitsema tähtimerkki viettelee kaikki cahrmillaan. Vaa´an treffikumppani tuntee olevansa erityinen, kun vaaka liehittelee häntä jazzilla, samppanjalla ja runoilla.

Flirttailu on vaa´alle niin luontevaa, että hän tekee sitä vahingossa silloinkin, kun se ei ole sopivaa. Vaaka saattaa iskeä yhtä aikaa parhaita ystävyksiä, mutta hän ei tee omasta mielestään mitään väärää.

Rakastajana vaaka on hurmaava, mutta huoleton. Luvassa on rakastelua takatulen ääressä ja silkkilakanoilla, mutta myös suhdesotkuja. Vaaka ei haluaisi lopettaa satunnaisia seksisuhteitaan, ja flirttailusta luopuminen on täysin mahdotonta.

Pelaaminen ei kuitenkaan johdu vaa´an ilkeydestä, vaan päättämättömyydestä. Hän saattaa jahkailla kuukausikaupalla, kenet hän haluaa – vai haluaako ketään.

Skorpioni (23.10.22.11.) haluaa omistaa toisen

Skorpioni on parhaimmillaan sanattomassa flirttailussa. Hän luo tunteidensa kohteeseen pitkiä katseita, mutta ei ole provosoiva tai päällekäyvä.

Skorpioni on eläinradan eroottisin merkki. Seksikkyys huokuu hänestä, vaikka hän käyttäytyy ja pukeutuu siveästi. Skorpionissa on hiljaista itsevarmuutta, joka saa vastapuolen hulluksi himosta. Mitä viileämpi skorpioni on, sitä kuumempana toinen käy.

Seksi skorpionin kanssa on intohimoista ja rietasta. Hän pitää dominoivista roolileikeistä ja haluaa rakastella päivittäin. Jos toinen kieltäytyy seksistä, skorpioni kokee tulleensa torjutuksi henkisesti.

Skorpioni on myös erittäin mustasukkainen rakastaja. Hän tarvitsee kumppanin, jolla on yhtä voimakas libido, ja joka sietää hänen epäluuloisuuttaan. Oma rakas on skorpionille harvinainen aarre, jota hän haluaa suojella muulta maailmalta.

Jousimies (23.11.22.12.) etsii avointa suhdetta

Jousimies on seikkailija, joka vangitsee ihastuksensa huomion matkatarinoillaan. Jutut tosin tuppaavat paisumaan, mutta se ei häiritse kuuntelijaa, sillä jousimies on hauska ja jännittävä.

Hersyvien tarinoiden lisäksi jousimies hurmaa suoruudellaan. Hän ei jaksa jaaritella loputtomasti, vaan kysyy suoraan, voisiko ilta jatkua yhdessä. Yleensä voi, sillä hänen itsevarmuutensa on kiihottavaa, ei tökeröä.

Vaikka jousimies janoaa romansseja ja seksiä, sitoutuminen pelottaa häntä. Hyvä puoli on se, että jousimies kertoo rehellisesti etsivänsä avointa suhdetta.

Jos sopimus toimii, suhde jousimiehen kanssa on täynnä iloa ja intohimoa. Hän jaksaa lemmiskellä akrobaattisissa asennoissa koko yön ja yllättää kumppaninsa Fidzin-lomalla.

Kauris (22.12.19.1.) kaipaa tosirakkautta

Kauris etsii sielunkumppania, eikä hän flirttaile kenen tahansa kanssa. Hän yrittää ilmaista kiinnostuksensa kielikuvilla, kohteliaisuudella ja intensiivisillä katseilla.

Herkät ihmiset ihastuvat kauriista huokuvaan hienovaraiseen jännitteeseen. Pinnalliset ja eloisat bilettäjät taas pitävät häntä kuivana tyyppinä, vaikka kauris pinnistelisi uskalluksensa äärirajoilla.

Kauris suhtautuu seksiin ja rakkauteen vakavasti. Hän ei hyppää sänkyyn ennen kuin tuntee olonsa turvalliseksi. Makuukammarissa jäyhä kauris kuitenkin yllättää. Hän on yllättävän raju rakastaja, joka uskaltaa jopa puhua tuhmia.

Kauris vaatii rakkautensa ja intohimonsa vastineeksi ehdotonta luottamusta. Yhden yön jutut ja suhdepelit eivät ole tämän totisen romantikon juttuja.

Vesimiehen (20.1.19.2.) ärsyttävyys kiihottaa

Vesimiehestä huokuu poikkeuksellinen karisma. Hän antaa itsestään älykkään ja salaperäisen vaikutelman, eikä hänen tarvitse tehdä juuri mitään herättääkseen muiden kiinnostuksen.

Vesimies uskaltaa myös ottaa riskejä flirttaillessaan. Hän testaa vastapuolen rajoja olemalla hieman ärsyttävä. Vesimies ei nimittäin pelkää pakkeja, vaan nauttii provosoinnista.

Vesimies pyrkii seksikumppaninsa kanssa henkiseen yhteyteen. Hän on kiinnostunut tantrasta ja Kama sutrasta ja uskoo, että orgasmin voi saada ajatuksen voimalla.

Elämä vesimiehen kanssa on kiehtovaa, mutta kumppani voi tuntea olonsa riittämättömäksi näin kiehtovan ihmisen rinnalla. Vesimies on myös välillä viileä, mutta todellisuudessa hän on valmis tekemään mitä tahansa rakkaansa vuoksi.

Kalat (20.2.20.3.) esittää rohkeaa valloittajaa

Kalat on ujo, mutta romantiikannälkä rohkaisee hänet radalle. Flirttaillessaan hän ottaa keimailevan ja valloittajan roolin. Esitys vakuuttaa lähes kaikki, sillä kalat on loistava näyttelijä.

Vastapuoli voi yllättyä, kun kalojen arkuus paljastuu. Joskus kalat pelkää herkkyytensä paljastumista niin kovasti, että hän sepittää ihastukselleen valheita. Niiden paljastuminen voi rikkoa suhteen, vaikka kalat ei halua huijata tarkoituksella.

Kaloilla on rikas seksuaalinen mielikuvitus. Hän on valmis kokeilemaan lähes kaikkea ja jakaa fantasiansa avoimesti kumppaninsa kanssa.

Kalat tekee kaikkensa, jotta rakas pysyisi hänen luonaan. Omistautuminen on myös hänen heikkoutensa. Kalat haksahtaa usein suhteisiin, joissa hän palvoo toista, mutta kumppani haluaa vain seksiä ja passaamista.

Lähteet: So Feminine, Your Tango

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella

Ahne, kostonhimoinen… Horoskooppimerkkien pimeät puolet

Vuosihoroskooppi 2017 – lue, mitä vuosi lupaa tähtimerkillesi

Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Kostonhimoa ja lohtuseksiä – Näin eri horoskooppimerkit selviytyvät erosta

X