Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 4/2016

Viime kuussa käynnistyneet uudistukset ovat muuttaneet maailmaa paljon enemmän kuin päällepäin näyttää. Siksi tämä huhtikuu on haaste meidän kaikkien sopeutumiskyvyllemme.
31.3.2016 Teksti: Anna.fi

Isoista askeleista huolimatta mikään ei ole tullut vielä valmiiksi, vaan jokainen käynnistämäsi asia vaatii edelleen tarkkaa läsnäoloa ja omien tuntemustesi kunnioittamista eteesi nousevissa ratkaisuissa. Aika on kuitenkin ehdottomasti enemmän palkitsevaa kuin vaikeuksia aiheuttavaa.

Yleisellä tasolla talouselämän rakenteet ovat kriittisessä tilassa juuri siksi, että uudet innovaatiot tulevat valtaamaan markkinat tavalla, jonka vaikutuksia ei kukaan pysty etukäteen ennustamaan. Olennaista ei nyt ole laskelmointi ja markkinoiden varmistaminen, vaan intensiivinen paneutuminen omiin kuvioihin ja omaan tapaan toimia itsellesi tärkeissä asioissa. Sopeutumalla mahdollisimman hyvin omaan rytmiisi, varmistat menestyksen myös uusiutuvassa sosiaalisessa rakenteessa.

kuukausihoroskooppi

Jupiterin oppositio Neptunukselle merkitsee suuria vaikeuksia tulevaisuuteen asetetuille tulosodotuksille, mikäli niiden eteen joutuu tekemään pakkotyötä omassa tai jonkun muun omistamassa yrityksessä. Koko maailman talous on vaakalaudalla ja yksikään rahalaitos ei pysty turvaamaan asiakkaittensa sijoituksia. Pörssikurssien romahtaminen käy selvemmäksi päivä päivältä, kun yhä suurempi osa ihmisistä oivaltaa, että jo alkanut putoaminen ei ota päättyäkseen moneen vuoteen.

Oinas

Aurinko ja Venus tulevat tässä kuussa tekemään yhtymää merkissäsi vaikuttavalle Uranukselle ja siksi elämäsi tulee olemaan melkoista hullunmyllyä. Kaikki tapahtuu valtavan nopeasti, eikä sinulla ole mitään mahdollisuutta varmistella päätöstesi seurauksia. Nyt on pidettävä katse suunnattuna eteenpäin, vaikka kohtaamasi negatiiviset reaktiot saattavat nousta pelottavan voimakkaiksi.

Rakkaus

Rakkauselämän huippujakso osuu kuun jälkimmäiselle jaksolle, jolloin tulet selvittämään parisuhteesi ja muiden ihmissuhteiden tilanteen tiukalla ja kriittisellä otteella. Tarkimmin tulet mittaamaan vapautesi ja riippumattomuutesi todellisuutta. Mikäli koet jonkun muun määräävän tekemisiäsi pienemmässäkään määrin, niin nyt olet valmis nostamaan kapisen kissan pöydälle vapautesi varmistamiseksi.

Härkä

Merkurius tulee tässä kuussa merkkiisi ja tekee sieltä kolmiota Plutolle. Sinulla on tässä kuussa sana hallussasi ja siksi omaat erinomaiset neuvotteluasemat kaikissa mahdollisissa sopimustilanteissa. Myös ajatukset ja ideat virtaavat sellaisella vauhdilla, ettei kenelläkään muulla ole mahdollisuuksia pysyä niistä selvillä. Älä suotta yritä selittää mitään kenellekään. Sävellä itse omat ratkaisusi ja pitäydy sitten niissä.

Rakkaus

Uudet ideat ja oivallukset vaativat huhtikuussa kaiken huomiosi, etkä ole ihan niitä parhaita seurustelukumppaneita romanttisessa mielessä. Muuten kyllä osaat keskustella innostavasti ja positiivisesti ihan mistä tahansa ja älyllistä seuraa kaipaavat kumppaniehdokkaat ovat siitä aivan liekeissä. Ensi kuussa onkin sitten jo aivan toisenlainen meininki romantiikan osalta ja sitä kannattaa jaksaa odottaa kaikessa rauhassa.

Kaksoset

Merkkisi asettuu erittäin haasteelliseen asemaan Jupiterin, Neptunuksen, Saturnuksen ja Marsin tekemässä Suuren Ristin kuviossa. Nyt on syytä olla äärimmäisen tarkka ja kriittinen kaikissa sopimuksissa, suunnitelmissa ja etenkin omissa odotuksissasi, sillä suurin osa asioista ei ole sitä, miltä se ensinäkemältä vaikuttaa. Kuuntele tarkasti vaistojesi varoituksia ja tee sopimus, vasta kun olosi on varma ja turvallinen.

Rakkaus

Hermostunut ja ajoittain varmasti myös ahdistunut olotilasi soveltuu suhteellisen kehnosti romanttisiin tapaamisiin tai keskinäisiin hellyydenosoituksiin. Tällaisen kuvion vaikuttaessa, tarvitset omaa aikaa ja tilaa selvittää asiat äärimmäisen itsenäisesti ja kenenkään neuvoja kuuntelematta. Tällä kertaa osoitat suurinta rakkautta ja luottamusta pitämällä koko paletin tiukasti omissa käsissäsi.

Rapu

Auringon ja Venuksen osumat Uranukselle ja Plutolle tekevät sinusta tässä kuussa hankalan neuvottelukumppanin ja todennäköisesti muutenkin radikaalin vapautesi puolustajan. Suostut tekemään vain oman arvomaailmasi mukaisia ratkaisuja, jotka melkoisella varmuudella ovat melkoinen haaste ystävyyssuhteille ja yhteistyökumppaneille. Nyt tarvitset ilmaa ja vapautta kaikilla elämäsi alueilla.

Rakkaus

Rakkauselämäsi kulkee nyt sellaisessa turbulenssissa, että turvavyöt kannattaa kiinnittää heti huhtikuun ensimmäisinä päivinä. Mikäli kumppanisi ja läheisesi antavat sinulle riittävästi tilaa olla oma hankala ja vielä normaaliakin vaikeammin arvattavissa oleva itsesi, sujuu kaikki ihan mukavasti. Intohimoiset ihastumiset ja rakastumiset kuuluvat asiaan, mutta niiden kestävyyttä on parempi olla isosti kenellekään kuuluttamatta.

Leijona

Säilytä ihmeessä oikeus sinulle kuuluvaan positiiviseen energiavirtaukseen ja uskalla jatkaa menestystarinasi rakentamista täysin omaan tahtiisi ja omaan tapaasi luottaen. Tällaisen jakson vallitessa sinua ei pysäytä mikään ja silti sinulla ei ole kiirettä minnekään. Voit toimia kaikessa rauhassa ja nauttia elämästäsi parhaaksi katsomallasi tavalla, sillä uhkatekijöitä ei ole mailla eikä halmeilla.

Rakkaus

Venus kolmiomerkissäsi yhdessä Uranuksen ja Auringon kanssa painottaa tämän kuukauden merkitystä rakkauden ja onnellisuuden säilymiselle pitkälle tulevaisuuteen. Mitä upeampaa onnistut elämästäsi tekemään, sitä pidetympi olet ystäviesi ja rakastettusi silmissä. Säteilysi ei jätä tilaa kateudelle, koska kaikki kokevat saavansa sinulta jotain sydämellistä ja arvokasta itselleen.

Neitsyt

Merkissäsi vaikuttava Jupiter perääntyy tässä kuussa oppositiossa Neptunukseen ja neliössä Saturnukseen ja Marsiin. Siksi huhtikuu on kriittistä aikaa suunnitelmiesi toteuttamisen kannalta. Kriittinen tarkoittaa, että hyvästä menosta huolimatta nyt on oltava valmis sopeutumaan odottamattomiin takaiskuihin alkuperäisestä päämäärästäsi luopumatta. Lopulta vaikeudet kääntyvät eduksesi.

Rakkaus

Sosiaalinen jännite on sen verran haasteellista, että romanttinen lepertely jää väkisin vähemmälle huomiolle sekä tuoreessa että jo vakiintuneessa kumppanuudessa. Ohjakset tulee pitää nyt tiukasti omissa käsissä ja siksi omista valintatilanteista ei parane avautua edes omalle kumppanille muusta perheestä puhumattakaan. Kontrollia et hyväksy missään muodossa ja se on hyvä tehdä kaikille selväksi.

Vaaka

Oppositiomerkissäsi on nyt tungosta Auringon ja Venuksen tehdessä siellä yhtymää Uranukselle. Vaakamainen diplomatiasi on nyt kovalla koetuksella, sillä et ole valmis hyväksymään vakiintuneita malleja elämäsi millekään osa-alueelle. Kapinallisuutesi ei ole tahallista hankalaksi heittäytymistä, vaan luonnollista vapautumista tarpeettomista sitoumuksista ja riippuvuuksista.

Rakkaus

Juuri kumppanuus ja läheisimmät ihmissuhteet ovat herkimmin ajautumassa jonkinlaisen kontrollin ja seurannan alle. Siinä mielessä on ymmärrettävää, että rakkaus ja kumppanuus ovat nyt suurten haasteiden edessä. Mikäli koet olosi rajoitetuksi rakkaittesi taholta, nostaa se nyt esille voimakkaita tunnereaktioita ja tarpeen saada jostain muualta varauksetonta hyväksyntää omana itsenäsi olemiselle.

Skorpioni

Huhtikuussa on aika keskittyä löytämään elämästä itseäsi aidoimmin koskettavia asioita ja suunnata kaikki tekemisesi palvelemaan niiden vakiintumista osaksi jokapäiväistä elämääsi. Olet muita merkkejä vapaammassa ja rennommassa energiavirrassa, joka sinällään ei painosta mihinkään, mutta tarjoaa loistavaa myötätuulta omiksi kokemillesi hankkeille työssä tai uramaailmassa.

Rakkaus

Junon perääntyessä merkissäsi kolmiossa Neptunukseen, elät rakkauselämäsi kannalta varsin herkkää ja jopa euforista vaihetta. Mahdolliset rakastumiset ja ihastumiset yltävät kokonaan uusille värähtelytasoille, jotka eivät ole riippuvaisia olosuhteista tai kontaktin laadusta. Joskus pelkkä näkeminen koskettaa niin syvältä, ettei sitä koskaan unohda. Uskalla elää tämä herkkä vaihe rohkeasti itsellesi.

Jousimies

Marsin edetessä kohti Saturnuksen yhtymää, koet itsesi ja kaiken tekemisesi koko ajan varmemmaksi ja varmemmaksi. Tiedät mitä olet tekemässä ja saat juttusi onnistumaan välillä kuin ihmeen kaupalla. Mistään ihmeistä ei nyt kuitenkaan ole kysymys ja siksi sinun tulee tietoisesti vahvistaa itsenäisyyttäsi ja kykyäsi tehdä konkreettisia päätöksiä vain itseesi ja omiin tuntemuksiisi luottaen.

Rakkaus

Venuksen siirtyessä huhtikuussa kolmiomerkkiisi, kasvaa lavasäteilysi arvaamattomiin mittoihin ja huomaat saavasi ihailua ja arvostusta tekemättä sen eteen yhtään mitään. Toki voit entisestään lisätä loistettasi ottamalla konkreettisesti kiinni itsellesi rakkaista asioista ja ihmisistä. Eikä se ole sen kummempaa, kuin tehdä olostasi viihtyisää ja nautinnollista kaikkialla missä satut liikkumaan.

Kauris

Kenelläkään ei ole mahdollisuutta estää sinua toteuttamasta mitä tahansa ideaa tai suunnitelmaa, jonka koet itsellesi tällä hetkellä tärkeäksi. Kultainen kolmio Jupiterin, Pluton ja Merkuriuksen välillä avaa käyttöösi intuition ja telepatian kyvyt moninkertaisina tavanomaiseen verrattuna ja siksi nyt on syytä laittaa iso vaihde päälle ja uskaltaa ottaa tavallista isompia riskejä.

Rakkaus

Venuksen neliö Plutolle pakottaa sinut olemaan ehdoton oman arvomaailmasi kanssa, sillä sydämesi tietää nyt tarkalleen mistä olet aidosti kiinnostunut ja yhtä hyvin se tietää, mitä et voi tällä hetkellä sietää. Tunteet ovat voimakkaita molempiin suuntiin ja voit jo etukäteen antaa itsellesi luvan olla toisaalta intohimosi kuljetettavissa ja toisaalta täysin armoton kaikelle teeskentelylle.

Vesimies

Huhtikuu on sinulle onnistuneiden keksintöjen ja oivallusten aikaa, sillä saat hetken aikaa nauttia toimivasta ja tehokkaasta vapaudesta tehdä juuri sitä mitä eniten haluat. Mitään planeetoilta tulevaa painetta ei tässä kuussa ole näkyvissä ja siksi voit rakentaa itsellesi mahdollisimman rennon ja letkeän päivittäisen elämän. Oivallukset ja upeat ratkaisut toteutuvat parhaiten ihan omia aikojaan.

Rakkaus

Venus on ehtinyt jo sekstiilimerkkiisi ja tekee siellä yhtymää Uranukselle huhtikuun loppupuolella. Mielenkiintoinen ja vauhdikas meininki ulottuu siitä syystä ihmissuhteisiin ja tietysti myös rakkauselämään yllättävien ihastumisten outojen tuttavuuksien välityksellä. Olet riehakkaalla ja kumouksellisella tuulella, joka vetää seikkailijoita ja hauskanpitäjiä magneetin lailla puoleensa.

Kalat

Viimekuun massiivisesta energiasta ei ole enää paljoa jäljellä ja nyt on aika katsoa, mikä aloittamistasi asioista puhuttelee sinua edelleen ja keskittyä sitten tekemään siitä jotain ainutlaatuista. Suurin osa päässäsi kehittyneistä innovaatioista joutaa nyt romukoppaan ainakin toistaiseksi, sillä menestys vaatii tiukkaa valintaa ja yhteen asiaan keskittymistä. Silloin tulet kipuamaan huipulle.

Rakkaus

Venus hiippailee merkistäsi huhtikuun ensimmäisellä viikolla ja kiskaisee samalla ruusunpunaiset lasit silmiltäsi. Kuinka paljon näistä viimekuussa kokemistasi tunteista on lopulta aitoja, selviää nyt huhtikuun kuluessa. Vaikka saatatkin kokea pettymystä sekä asioissa että ihmissuhteissa, kannattaa olla kärsivällinen ja katsoa tilanne ihan rauhassa loppuun asti.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

 

Lue myös: Numerologia: Elämänpolun numero paljastaa luonteesi ja elämäntehtäväsi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *