Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 5/2016

Kesän tulo ja auringonvalon lisääntyminen on tärkeä juttu meille suomalaisille pimeän talven jälkeen. Tällä kertaa kesän odotus on kuitenkin tavallista ahdistavampaa ainakin yleisellä tasolla.

Teksti:
Anna.fi

Kesän tulo ja auringonvalon lisääntyminen on tärkeä juttu meille suomalaisille pimeän talven jälkeen. Tällä kertaa kesän odotus on kuitenkin tavallista ahdistavampaa ainakin yleisellä tasolla.

Taloutta ja vakautta koetteleva planeettakuvio ei suostu katoamaan astrologiselta taivaalta ennen heinäkuuta. Käytännössä jokainen ihminen on taloutensa kanssa tavallista haastavammassa tilanteessa, sillä globaali säästökuuri on ehdottomasti jo alkanut ja opettelemme kaikki tulemaan toimeen vähemmällä.

Onnistumisen ja omassa elämässä menestymisen kannalta tärkeimmäksi tekijäksi tulee kyky olla kiitollinen kaikesta, mitä omassa elämässä tällä hetkellä on hyvin. Tyytymättömyyden ilmaiseminen sanoissa tai edes ajatuksissa tulee kostautumaan kasvavina vastoinkäymisinä. Niinhän se toki aina tekee, mutta etenkin tänä kesänä kosmos on ankaralla tuulella kaikkia negatiivisia tunteita kohtaan.

Kuukausihoroskooppi

Toisaalta Aurinko aktivoi Jupiterin ja Pluton kolmiota toukokuun alkupuolella. Kuvio on erittäin suosiollinen kaikille hyvällä fiiliksellä tehdyille päätöksille, muutoksille ja uudistuksille. Myös yritysmaailmassa tapahtuu paljon kasvua ja laajentumista alueilla, joihin sisältyy riittävästi intoa ja tekemisen iloa. Kasvu ei välttämättä näy vielä kesän aikana kassavirrassa, mutta syksyn ja talven myötä nämä toukokuun innovaatiot tulevat saavuttamaan odottamatonta materiaalista ja taloudellista kasvua.

Oinas

Huhtikuun jälkeen pääset hiukan rauhoittumaan ja vetämään henkeä, sillä mitään kovin radikaalia ei tähän toukokuulle ole luvassa. Laiskottelemaan et silti jouda viime kuun monien muutosten vaatiessa selkeää jakoa kannattaviin ja kannattamattomiin. Huomaat kyllä, mihin energiasi pyrkii suuntautumaan ja kaikkeen päässäsi liikkuvaan sitä ei millään riitä. Jako on pakko tehdä tai repeät liitoksistasi.

Rakkaus

Venuksen poistuessa merkistäsi joudut nyt tyytymään siihen onneen ja hehkutukseen, jonka viime kuussa sait aikaan. Nyt vasta mitataan todellisen rakkauden määrää, kun paluu arkeen on väistämättä edessä. Romantiikka ja hetken huuma väistyvät todellisen yhteenkuuluvuuden tieltä ja paljastavat samalla omien tunteittesi todellisen tilan. Rakkaus on olotila, johon mahtuvat kaikki olemassa olevat tunnetilat.

Härkä

Merkurius, Venus ja Aurinko nakuttavat toukokuussa kultaista kolmiota Jupiterin ja Pluton kanssa, joten nyt sitten kaikki mahdolliset ideat ja oivallukset niin pitkälle käytäntöön kuin suinkin mahdollista. Tämä on hurjaakin hurjempi menestyksen ja onnistumisten kuukausi, jota ei parane jättää hyödyntämättä. Luota hyviin fiiliksiin ja omaan innostukseesi kaikissa edessäsi olevissa päätöksissä.

Rakkaus

Romantiikka, rakkaus ja tuliset ihastumiset korventavat sydäntäsi positiivisella tavalla läpi koko toukokuun. Venus osana Jupiterin ja Pluton kultaista kolmiota mahdollistaa huikean seikkailun joko ihan omana itsenäsi tai sitten yhdessä rakastettusi kanssa. Nyt on aika pitää hauskaa ja nauttia elämästäsi sen kaikilla osa-alueilla. Rakastaessasi itseäsi tulet saamaan rakkautta osaksesi myös muilta ihmisiltä.

Kaksoset

Marsin perääntyminen oppositiomerkissäsi ei lupaile vieläkään helpotusta Kaksosten hermoja koettelevaan aikajaksoon. Älykkäänä ja nopeasti uusiin asioihin sopeutuvana tyyppinä sinulla on kaikki mahdollisuudet kääntää elämääsi rajoittavat tekijät aivan toisenlaiseen rooliin. Ahdistava olotila iskee kimppuusi välittömästi, kun yrität sovittautua sinulle kuulumattomiin velvollisuuksiin. Älä siis edes yritä.

Rakkaus

Venus viipyilee viereisessä merkissä aina toukokuun viimeisiin päiviin saakka ja siksi sinun on vaikea saada otetta omiin tunteisiisi. Tämä valmisteleva aika on tarkoitettu tilan tekemiseen jollekin tulossa olevalle ihanuudelle. Tulet nyt tavalla tai toisella näkemään, mitkä asiat eivät enää olekaan sinulle arvokkaita ja rakkaita. Tyytymättömyys on merkki siitä, että juuri sille alueelle on tulossa jotain paljon parempaa kesäkuun aikana.

Rapu

Stressi alkaa selvästi helpottaa toukokuun edetessä ja pystyt paljon paremmin keskittymään omaan tekemiseen ja omien päämäärien saavuttamiseen. Voimaa ja energiaa sinussa on kuin Gallialaiskylässä ja jälkeä syntyy sen mukaisesti, kunhan muistat säilyttää oman rytmisi ja oman motiivisi mahdollisimman puhtaana. Kaiken tekemisen ei tarvitse olla hauskaa, mutta elämästä nauttiminen on onnistumisen edellytys.

Rakkaus

Romantiikka ja rakkausasiat eivät ole ihan päällimmäisinä mielessäsi toukokuun aikana, mutta mitään estettä vauhdikkaille ihastumisille ei silti ole olemassa. Myös rakkaudessa tärkeintä osaa näyttelee vapaus saada elää itsesi näköistä elämää. Mikäli annat kenenkään pomottaa itseäsi ja sulkea sinulta tärkeinä tai rakkaina pitämiäsi asioita, muutut uskomattoman hankalaksi ja lapselliseksi tyypiksi.

Leijona

Saturnus, Uranus ja Mars vaikuttavat kolmioasemissa merkkiisi ja antavat sinulle lähes rajattomat toimintavaltuudet niillä alueilla, joiden kehittämistä ja uudistamista pidät tällä hetkellä tärkeimpinä elämässäsi. Sinulla on kekseliäisyyttä, kärsivällisyyttä ja uskallusta tarttua härkää sarvista kovassakin vauhdissa. Vauhtia elämässäsi nyt täytyykin olla, tai ikävystyt kuoliaaksi alta aikayksikön.

Rakkaus

Venus neliömerkissäsi ei anna kovin suurta lupausta kiinnostuksesi heräämisestä ilman jotain todella dramaattista tai näyttävää huomion osoitusta. Kaikki tavanomainen osaa nyt harmittaa oikein tosissaan ja siksi sinua ei kannata nyt kosiskella millään aikaisemmin hyväksi koetulla konstilla. Jotain uutta ja sävähdyttävää kannattaa kaivaa esille myös olemassa olevassa suhteessa ihan vain varmuuden vuoksi.

Neitsyt

Jupiterin kääntyessä etenevään liikkeeseen merkissäsi, alkavat asiat jälleen luistaa tähänastista vauhdikkaammin. Sinulla on optio suureen menestykseen ja upeisiin onnistumisiin, mutta vain tiukasti omaan näkemykseesi luottamalla ja kaikki vähänkään epäilyttäviltä tuntuvat jutut tarkistamalla. Huijatuksi tuleminen on helpompaa kuin aikoihin. Ole siis tarkkana varoittavien tuntemusten kanssa.

Rakkaus

Venuksen saapuminen kolmiomerkkiisi näin menestyksellisenä aikana, synnyttää ympärillesi hurjemman magneettikentän ja huomaat varmasti olevasi haluttua seuraa niin ystävänä kuin vakavammassakin mielessä. Voit omalta osaltasi tehdä tästä ajasta vieläkin jännittävämpää ja kiehtovampaa pitämällä huolta siitä, että annat itsellesi päivittäin jotain ihanaa ja nautinnollista.

Vaaka

Selvittyäsi kunnialla tuosta huhtikuun haasteesta, pääset nyt toukokuussa nautiskelemaan kevään tulosta kaikessa rauhassa. Kapinallisuutesi ei ole kadonnut minnekään, mutta nyt paineen helpottaessa pystyt käyttämään diplomaattisia taitoja paremmin hyväksesi. Kekseliäisyytesi on hyvässä vireessä ja pääset yllättämään läheisesi uudelleen ja uudelleen odottamattomilla tempauksillasi.

Rakkaus

Myös rakkauselämässä ja ihmissuhteissa koittaa paljon viime kuuta mukavampi aika, sillä nyt et ole enää niin tiukkana oman omituisen aikataulusi kanssa. Läheisillesi riittää aikaa ja huomiota, kunhan sitä ei olla liian aggressiivisesti vaatimassa. Vapauden kaipuusi sykkii edelleen vahvana ja vedät puoleesi muita riippumattomuutensa lunastaneita sieluja myös rakastumisten muodossa.

Skorpioni

Oppositiomerkissäsi on nyt tungosta ja siksi pidät tavallista lujemmin kiinni kaikesta sinulle kuuluvasta ja ehkä aika paljosta sellaisestakin, jonka omistusoikeus ei ole kirkossa kuulutettu. Et ole valmis tässä kuussa tinkimään periaatteistasi etkä perääntymään asemistasi edes silloin, kun itsekin tiedät olevasi väärässä. Kysymys onkin periaatteesta ja sen varjolla osaat heittäytyä hankalaksi asian sitä vaatiessa.

Rakkaus

Rakkauselämässäsi sukeltelet edelleen sen verran syvissä vesissä, ettei kukaan lopulta tiedä, mistä lopulta on kysymys. Sinulle itsellesi saattavat tunteet olla puhdasta kauraa, mutta olosuhteet eivät siitä muutu sen helpommiksi. Junon ja Pallaksen kolmio antaa luvan suurelle ja kristallinkirkkaalle rakkaudelle, mutta ei mitään takeita suhteen toteutumiselle konkreettisella tasolla. Sellaista se on se suuri rakkaus.

Jousimies

Marsin lähdettyä perääntymään merkissäsi Saturnuksen vanavedessä, olet tullut pisteeseen, jossa perataan menneisyyttä lyhyellä ja pitkällä aikajänteellä. Eteenpäin ei auta kiirehtiä millään tekosyyllä, sillä nyt on paljon tärkeämpää tarkistaa aikaisemmin tehdyt liitokset ja sopimukset viimeistä piirtoa myöten. Korjausten jälkeen menestystä ei pysty kukaan uhkaamaan.

Rakkaus

Et ole toukokuussa ihan parhaassa mahdollisessa seurusteluvireessä työelämäsi vaatiessa paljon huomiota ja tarkkaavaisuutta. Romantiikka sinällään mahtuu kuvioihisi niin kauan, kun siihen ei sisälly vaatimusta päästä selvittelemään muuhun elämääsi liittyviä asioita. Viisainta olisi antaa sinun olla ihan kaikessa rauhassa vaihtelevien mielialojesi kanssa. Niihin ei nyt kukaan ulkopuolinen voi päästä käsiksi.

Kauris

Kauriin kulta-aika jatkuu jatkumistaan Kultaisen kolmion säilyessä kartalla Merkuriuksen lähdettyä perääntymään Härän merkissä ja Jupiterin siirryttyä etenemään Neitsyessä. Sinulla on tällä hetkellä kaikki menestyksen avaimet käsissäsi ja aivan uskomaton kyky välittää ideasi ja ajatuksesi päämääräsi kannalta oikeille ihmisille. Ole siis rohkea suunnitelmiesi esille tuomisessa ihan kenelle tahansa päättäjälle.

Rakkaus

Kun Venuskin tulee mukaan merkkiisi osuvalle kultaiselle kolmiolle, niin alkaapa olla suhinaa rakkauselämän alueella. Rimaa kannattaa nyt korottaa reilumman puoleisesti, sillä suosiostasi kilpailevia ihailijoita tunkee pahimmillaan sisään ovista ja ikkunoista niin paljon, ettei kenelläkään ole mahdollisuutta pitää kaikista lukua. Nauti vapautuneesti kasvaneesta suosiostasi ja tee viisaita valintoja.

Vesimies

Maailmassa eletään suurinta muutossykliä tuhansiin vuosiin ja Vesimiehen aikaan siirryttäessä ovat uudet ratkaisut ja keksinnöt ainoa reitti vapautua vanhan vallan ikeestä. Sinulla on oman elämäsi välityksellä velvollisuus osoittaa meille muille tie vapauteen. Toukokuussa saat planeettavoimat kauniilla ja toimivalla tavalla jokaisen itseäsi innostavan idean tai oivalluksen tueksi ja huomaat todella muuttavasi maailmaa.

Rakkaus

Vapaus kiehtoo kaikkia ja aivan erityinen merkitys sillä on ihmissuhteiden kehityksessä. Useimmiten emme rakastu itse ihmiseen, vaan johonkin hänen edustamaansa piirteeseen. Sinusta heijastuu nyt tuo vapauden ja riippumattomuuden energia niin voimakkaana, että monet ihastuvat elämäntapaasi ja uskovat saavuttavansa omankin vapautensa sinun avullasi. Ole siis varuillasi.

Kalat

Saturnus perääntyy neliössä merkissäsi vaikuttavaan Neptunukseen ja käyt kovaa taistelua sinulle kuuluvan herkkyyden ja intuition käyttöoikeuksista. Taistelu on nyt käytävä tietoisella ja positiivisella tavalla. Herkkyytesi avulla tiedät kyllä koko ajan, mikä toimii ja mikä ei. Ympäristösi on asioista ihan eri mieltä ja pystyy perustelemaan kantansa sinua paremmin. Silti SINÄ olet oikeassa.

Rakkaus

Myös elämänkumppani tai rakastettu kuuluu tuohon herkkyytesi haastavaan ulkomaailmaan ehkä jopa kaikkein haastavimpana tekijänä. Oikea rakkaus ei koskaan määrää, eikä alista toista ihmistä ja tätä rakkauden rehellisyyttä sinä mittaat toukokuun aikana. Oivalluksesi ja aavistuksesi eivät ole toteen näytettävissä ja silti sinun kuuluu toimia niiden mukaan, joka sitten kyllä katkaisee rakkaudettomat suhteet.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

Lue myös: Numerologia: Elämänpolun numero paljastaa luonteesi ja elämäntehtäväsi

Lue myös: Amerikan intiaanien horoskooppi

X