Kuukausihoroskoopit

Rakkaushoroskooppi 2/2014: Kaksoset

Teksti:
Anna.fi

Tunne-elämän ja ajatusten jakaminen korostuu nyt elämässäsi. Samalla oma seksuaalisuutesi ja sen ilmentäminen ovat nyt korostuneesti esillä.

Kaksoset

Älä lykkää matkasuunnitelmiasi enää yhtään kauemmaksi, sillä nyt on aika hyödyntää kontaktejasi eri puolella maailmaa asuviin ihmisiin. Jos lähdet nyt reissuun, sinulla on mahdollisuus kohdata kiehtovia ihmisiä, jotka jakavat arvomaailmasi, elämänilosi ja ajatuksesi.

Keskity elämän ainutlaatuisuuteen ja niihin asioihin, jotka saavat sinut tuntemaan itsesi erityiseksi – älä käytä aikaasi menneiden murehtimiseen. Hurmioidut asioista helposti, ja älyllinen sekä moraalinen kasvu ottavat sinussa vallan. Huomaat pian, että tunnet uudenlaista paloa elämää kohtaan.

Olet aiemmin painiskellut monien nousujen ja laskujen kanssa, jotka edelleen vaikuttavat ajatuksiisi. Lähitulevaisuus tuo kuitenkin mukanaan kirkkaampaa valoa. Kun uudistat hieman asennettasi, huomaat, että arvoistasi tulee entistä voimakkaampia ja inspiroidut itsekin ihanteistasi. Kun huonot asiat ajavat ohitsesi, silmäsi aukeavat suurempina ja kirkkaampina. Samalla uusi elämänasenteesi pääsee täyteen kukoistukseensa.

Lähde: ask-oracle.com

X