Kuukausihoroskoopit

Rakkaushoroskooppi 3/2014: Kaksoset

Teksti:
Anna.fi

Kaksosen elämä pyörii Marsin vaikutuksesta maaliskuussa seksin ympärillä – ja lähestulkoon pelkästään seksin ympärillä.

Rakkaushoroskooppi: Kaksonen

Mars, seksielämäsi hallitsija, on syypää siihen, että veitsenterävä fokuksesi liittyy nyt lähes yksinomaan libidoosi. Ja koska tämä planeetta pysyy romanssin ja mielihyvän huoneessasi 1.-19. maaliskuuta, tulet käyttämään suuren määrän energiaa sen eteen, että seksielämä on nyt mahdollisimman antoisaa.

Seksielämäsi – tai sen puuttuminen – on siis nyt elämäsi kiinnekohdassa, ja se voi aiheuttaa ongelmia, että olet jollain tasolla tyytymätön vallitsevaan tilanteeseen. Jos olet parisuhteessa, seksielämänne saattaa tuntua liian ennustettavissa olevalta, sillä se jos mikä latistaa seksuaalisen puolesi. Jos suhde muuttuu joko henkisesti tai fyysisesti tylsäksi, kiinnostuksesi saattaa lopahtaa nopeasti. Jos kuitenkin olet syvästi rakastunut kumppaniisi, olet valmis antamaan hänelle mahdollisuuden tilanteen elvyttämiseksi.

Jos olet sinkku-Kaksonen, koet todennäköisesti tämän vaiheen niin turhauttavaksi, että saatat harkita seksipartnerin hankkimista. Sen sijaan, että hyppäät suin päin sänkyyn, voisit kuitenkin punnita, mitä todella sänkypartneriltasi haluat? Älä tyydy mihin tahansa lämpöiseen vartaloon, sillä ansaitset paljon enemmän!

Lähde: tarot.com

Lue myös:
Mikä horoskooppimerkki oikeasti olet?

X