Horoskoopit

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? 25 parasta paria tähtimerkkien mukaan

Täydentävätkö eri horoskooppimerkkien eroavaisuudet toisiaan vai onko samankaltaisuudessa voimaa? Lue, mitkä horoskooppimerkit muodostavat tähtikartan parhaat parit.

Teksti:
Anniina Nirhamo
Kuvat:
Istock

Tähdet kertovat, mikä eri horoskooppimerkkien suhteissa toimii ja mikä on niiden haasteena.

Täydentävätkö eri horoskooppimerkkien eroavaisuudet toisiaan vai onko samankaltaisuudessa voimaa? Lue, mitkä horoskooppimerkit muodostavat tähtikartan parhaat parit.

Mitkä horoskooppimerkit luovat yhdessä loistavan parivaljakon? Katso listaus, ja ota myös selvää, miten sovit yhteen eri tähtimerkkien kanssa.

1. Oinas & vesimies

Oinas ja vesimies ovat molemmat tunnettuja seikkailumielisestä luonteestaan ja jännityksenkaipuustaan. He rakastavat kokeilla uutta yhdessä, tapahtui se sitten kiertäen ympäri maailmaa tai omassa makuuhuoneessa.

Parasta oinaan ja vesimiehen suhteessa on, että heillä on aidosti hauskaa toistensa seurassa, ja heillä harvoin käy aika pitkäksi. Jos he kuitenkin tarvitsevat taukoa toisistaan, molemmat ymmärtävät omien ystävien ja oman ajan merkityksen. He kunnioittavat ja tarvitsevat itsenäisyyttä, mutta ovat myös hyvä tiimi.

Molemmat rakastavat väittelyä ja haluavat olla aina oikeassa, mikä voi johtaa kovaäänisiinkin riitoihin.

2. Härkä & rapu

Härkä ja rapu ovat molemmat äärimmäisen ymmärtäväisiä luonteita. Heillä on syvä yhteys sekä fyysisesti että emotionaalisesti, minkä vuoksi heidän on mahdollista sitoutua toisiinsa tavalla, jota useimmat parit eivät koe koskaan.

On helppo ymmärtää, miksi näiden horoskooppimerkkien suhteet ovat pitkiä ja täynnä rakkautta. He ovat niitä, jotka rakastuvat nuorena ja vanhenevat yhdessä. Lojaalius on molemmille horoskooppimerkeille tärkeää, ja he pysyvät yhdessä, tuli mitä tuli.

Tämän parin haasteena onkin se, että he saattavat jumittua oman rakkauskuplansa sisään. Molempien pitäisi muistaa, että he ovat myös omia yksilöitään.

Parhaat parit horoskooppimerkkien mukaan
Kaksosilla ja vesimiehellä on syvä älyllinen yhteys.

3. Kaksoset & vesimies

Näistä kahdesta hauskanpitoa rakastavasta horoskooppimerkistä syntyy intohimoinen ja jännittävä pari. Kaksoset ja vesimies tunnetaan älykkyydestä, ja yhdessä he puskevat toisiaan uusin sfääreihin. He ovat yhdessä luova pariskunta, joka nauttii keksiessään uusia ideoita ja tehdessään suunnitelmia.

Älyllisen yhteyden lisäksi kaksoset ja vesimies ymmärtävät toisiaan myös emotionaalisella tasolla. Tavatessaan heistä tuntui jo, kun he olisivat tunteneet aina. Ei ole tavatonta, että tämä pariskunta etenee suhteessaan nopeasti.

Kaksosen ja vesimiehen haasteena on kuitenkin se, että heillä on vaikeuksia asettua aloilleen ja ryhtyä vakavaan suhteeseen.

4. Rapu & kalat

Rapu ja kalat ottavat aikaa tutustuakseen toisiinsa läpikotaisin. He rakastavat kaikkea toisissaan ja mitä paremmin he tutustuvat, sitä enemmän he tuntevat toisiinsa vetoa. Molemmilla on kuitenkin hyvin vahva itsetuntemus, minkä vuoksi he voivat rakastua menettämättä itseään ja luopumatta omista arvoistaan.

Ravun ja kalan eroavaisuudet täydentävät toisiaan. Rapu on tunnettu hoivaavasta luonteestaan ja sosiaalinen kalat etsii yhteyttä muihin ihmisiin.

Vaikka nämä ominaisuudet voivat tuoda heidät yhteen, ne voivat tietysti myös aiheuttaa konflikteja. Ravun herkkä ja huolehtivainen luonne tekee hänestä tiukan rahankäyttäjän, kun taas kalat on rahan kanssa huolettomampi ja tykkää tuhlata rahaa hauskanpitoon.

5. Leijona & jousimies

Leijona ja jousimies ovat hauskimpia ja sosiaalisimpia ihmisiä, joita tulet koskaan tapaamaan. Molemmat ovat äärimmäisen kunnianhimoisia ja tietävät yleensä tarkalleen, mitä he haluavat elämältä. Myös pariskuntana he saavuttavat tavoitteitaan tehokkaasti, sillä he kannustavat toisiaan menestykseen.

Leijona ja jousimies osaavat kuitenkin myös rentoutua. He ovat sen tyyppinen pariskunta, joka vetää muita puoleensa kuin magneetti, joten heidän puhelimensa piippaavat jatkuvasti kutsuista juhliin tai illanviettoihin.

Tämän pariskunnan haasteena voi olla se, että leijona vaatii paljon huomiota, mikä taas ärsyttää kärsimätöntä jousimiestä.

Parhaat parit horoskooppimerkkien mukaan
Mukavuudenhaluiset neitsyen ja härän löytää usein kotoa sohvannurkasta.

6. Neitsyt & härkä

Neitsyt ja härkä ovat sekä rentoja että käytännöllisiä ja he arvostavat vakautta enemmän kuin spontaaniutta. Toinen heidän yhteisistä arvoistaan on rehellisyys, joten he eivät koskaan voisi toimia toistensa selän takana.

Tällä pariskunnalla ei välttämättä ole paljoa yhteisiä mielenkiinnonkohteita, mutta he ovat omistautuneita toisilleen ja kunnioittavat toistensa harrastuksia. Molemmat ovat mukavuudenhaluisia ja heidät löytää yleensä yhdessä sohvannurkasta.

Suurin haaste neitsyen ja härän suhteelle on, että molemmat saattavat olla hieman neuroottisia.

7. Vaaka & kaksoset

Vaa’alla ja kaksosilla on hyvä henkinen yhteys, ja he tarjoavat toisilleen jatkuvasti älyllisiä haasteita. Molemmat horoskooppimerkit ovat äärimmäisen sosiaalisia ja rakastavat uusien ihmisten tapaamista ja keskusteluita.

Koska näillä kahdella on niin paljon yhteistä, heidän välillään on vahva side, mikä saa heidän suhteensa kestämään. He riitelevät harvoin ja mieluummin keskustelevat asiat halki pyrkien yhteisymmärrykseen.

Haasteita suhteelle voi aiheuttaa kaksosen nopeatempoisuus verrattuna harkitsevaiseen vaakaan.

8. Skorpioni & rapu

Sekä skorpioni että rapu ovat syvässä yhteydessä tunteisiinsa ja he ovat usein arkoja näyttämään sisintään. Heille molemmille on tyypillistä rakentaa ympärilleen muurit, joiden läpi ei pääse kuka tahansa.

Toistensa kanssa he kuitenkin voivat tuntea olonsa turvalliseksi ja rakastetuksi. Tämä pariskunta on todella uskollinen toisiaan kohtaan ja he ovat toistensa parhaita tukijoita kaikilla elämänalueilla.

Skorpionin ja ravun suhteen haasteeksi voi koitua heidän vaikeutensa luottaa ihmisiin. Se voi aiheuttaa mustasukkaisuutta ja omistushaluisuutta.

Parhaat parit horoskooppimerkkien mukaan
Oinas ja jousimies ovat täynnä energiaa ja nauttivat aktiviteeteista.

9. Jousimies & oinas

Nämä kaksi horoskooppimerkkiä ovat täynnä energiaa, iloa ja halua toisiaan kohtaan. He eivät ole innoissaan ainoastaan toisistaan, vaan heistä loistaa elämänilo myös ulospäin.

Jousimies ja oinas sopivat niin hyvin yhteen siksi, että he ratkovat ongelmat yhdessä ja käyvät haasteiden kimppuun yhteisen energiansa voimalla. Molemmille itsenäisyys ja vapaus ovat tärkeitä arvoja, joten he eivät välttämättä edes määrittele suhdettaan seurusteluksi.

Parin energisyys voi koitua myös ongelmaksi. Jos he eivät pura energiaansa erilaisiin aktiviteetteihin, se saattaa purkautua turhautumisena ja riitelynä.

10. Kauris & härkä

Kauris ja härkä jumaloivat toisiaan niin paljon, että he saattavat kaikella söpöilyllään ärsyttää ympärillä olevia ihmisiä. He kunnioittavat toisiaan suuresti.

Tämän parin suhde on eheä ja he jakavat yhteiset arvot. Molemmat arvostavat vakautta, kovaa työtä ja perinteitä. He uskovat yhteisön ja perheen merkitykseen ja ovat aina haaveilleet omasta perheestä.

Kauriin ja härän suhteen haaste on, että he eivät ole kovin spontaaneja ja heidän täytyy välillä työskennellä saadakseen hieman iloa elämäänsä.

Parhaat parit horoskooppimerkkien mukaan
Kalojen ja skorpionin suhde on yleensä pitkä ja menestyksekäs.

11. Kalat & skorpioni

Kalat ja skorpioni ovat yhdessä juuri sellainen pariskunta, joka päättää toistensa lauseet. Heillä on syvä älyllinen ja emotionaalinen yhteys, ja he näyttävät tietävän, mitä toinen ajattelee ja tuntee. Sen vuoksi heidän suhteensa on yleensä pitkä ja menestyksekäs.

Nämä horoskooppimerkit haluavat tuntea toisensa paljon syvällisemmällä tasolla kuin suurin osa pariskunnista. He kunnioittavat toisiaan suuresti eivätkä he myöskään peittele julkisia rakkaudenosoituksia.

Tämän suhteen haasteena voi olla rehellisyys. Heidän täytyy varmistaa, että he ovat toisilleen avoimia kaikesta.

12. Kauris & rapu

Kauris ja rapu ovat toistensa vastakohtia parhaalla mahdollisella tavalla – nimittäin toisiaan täydentäen. Siinä missä rapu on huolehtivainen horoskooppimerkki, kauris tykkää olla vastuussa ja johtaa. Nämä vastakohdat tekevät heistä täydellisen tiimin perhe-elämässä.

Molemmat horoskooppimerkit haluavat elämältä vakautta, mukavuutta ja turvallisuutta. He jakavat myös perinteiset arvot, mikä on hyvä lähtökohta perheen perustamiselle.

Haasteena voi olla ravun liikakin huolehtivaisuus, jonka kauris ottaa mielellään vastaan. Ravun pitää muistaa vaatia myös itselleen huolenpitoa ja rakkautta.

13. Leijona & vaaka

Vaa’an herkkyys ja vakaus tasapainottavat dramaattista leijonaa, ja leijonan sosiaalisuus ja elämänilo tuovat aran vaa’an elämään paljon kaivattua jännitystä. Molemmat horoskooppimerkit ovat kuitenkin eläväisiä, sosiaalisia ja rakastavat tehdä kunnianhimoisia suunnitelmia.

Loppujen lopuksi molemmilla on kuitenkin melko perinteiset arvot. He ovat perhekeskeisiä ja vanhempina hyvä tiimi.

Vaa’an ja leijonan ongelmana on, että heillä on tapana vältellä hankalia keskusteluja ja he haluaisivat mieluiten pitää asiat helppona ja yksinkertaisena.

Parhaat parit horoskooppimerkkien mukaan
Leijona ja vaaka ovat vanhempina hyvä tiimi.

14. Neitsyt & kaksoset

Neitsyt ja kaksoset ovat molemmat luovia ja jatkuvasti kehittelemässä uusia ideoita yhdessä. Heillä on henkinen yhteys, joka luo pohjan onnelliselle kumppanuudelle.

Horoskooppimerkkien eroavaisuudet sopivat hyvin yhteen. Siinä missä neitsyt on motivoitunut ideanikkari, kaksoset on nopea toteuttamaan hänen ideansa. Kun he yhdistävät kykynsä, heitä ei voi pysäyttää.

Kaksoset saattaa myös nopeasti kyllästyä projekteihinsa, mikä voi turhauttaa neitsyttä, joka on käänteissään hitaampi.

15. Vesimies & jousimies

Sosiaaliset, iloiset ja intohimoiset vesimies ja jousimies ovat yhdessä niin hyvä pari, että he ovat melkein kuin parhaat ystävykset. He jakavat monet samat arvot, mikä tekee onnellisena ja rakastuneena pysymisestä paljon helpompaa.

Yksi yhteinen prioriteetti molemmille on vapaus. He rakastavat mahdollisuutta tehdä mitä he haluavat keneltäkään kysymättä eikä se aiheuta kitkaa heidän suhteessaan. He rakastavat myös elää päivä kerrallaan eivätkä tee suuria suunnitelmia tulevaisuutta varten.

Suhteen haasteeksi voi koitua tilanne, jossa toinen alkaa haluta vakautta ja sitoutumista toista enemmän.

16. Oinas & skorpioni

Näiden kahden merkin suhteesta ei puutu intohimoa, oli kyseessä sitten hurja riita tai vaatteiden repiminen toistensa päältä. Heidän välillään vain on kemiaa, jota ei voi ohittaa.

Molemmat arvostavat yksityisyyttään, mikä luo heidän välilleen vahvan yhteisymmärryksen. Oikein hyödynnettyinä heidän eroavaisuutensa voivat täydentää toisiaan. Oinas saattaa elävöittää skorpionin elävää seikkailuntajullaan, ja skorpioni voi rauhoittaa oinaan temperamenttisuutta.

Oinaan ja skorpionin suurin haaste on molempien itsepäisyys ja vaikeus myöntää, kun he ovat väärässä.

Parhaat parit horoskooppimerkkien mukaan
Oinaan ja skorpionin välillä on kemiaa, jota ei voi kieltää.

17. Kalat & kauris

Kalat ja kauris ovat todella avioliittomateriaalia. Yksilöinä he ovat hyvin erilaisia, mutta heidän eroavaisuutensa täydentävät toisiaan ja tekevät heistä parina vahvan.

Kalojen huoleton asenne tekee ihmeitä toisinaan kireällä kauriille. Vastaavasti kalat voi saada kauriilta motivaatiota ja järjestystä elämäänsä. Molemmat kuitenkin haluavat suhteelta pysyvyyttä ja sitoutumista, mikä tekee heidän suhteestaan kestävän.

Toisinaan vapautta rakastava ja seikkailua kaipaava kalat-tähtimerkki saattaa tuntea olevansa ansassa hallitsevan ja järjestelmällisen kauriin kanssa. Kaurista taas voi turhautua kalojen päättämättömyyteen.

18. Leijona & neitsyt

Leijonan ja neitsyen suhde saattaa äkkiseltään vaikuttaa katastrofilta, mutta todellisuudessa nämä kaksi hyvin erilaista merkkiä saattavat olla toisilleen parasta, mitä heille on tapahtunut.

Monen mielestä leijona on dramaattinen huomionhakija, mutta joskus se on juuri sitä, mitä tiukkapipoinen neitsyt kaipaa saadakseen hieman iloa elämäänsä. Toisaalta neitsyen huolehtivainen ja epäitsekäs luonne saattaa tehdä hyvää toisinaan hieman itsekeskeiselle leijonalle.

Sekä leijona että neitsyt voivat olla todellisia draamakuningattaria, mikä saattaa aiheuttaa kiistoja heidän suhteessaan.

19. Vaaka & härkä

Vaa’an ja härän suhteet ovat tunnetusti rauhallisia ja harmonisia, sillä molempien merkkien hallitseva planeetta on Venus. Molemmat ovat lämpimiä, hurmaavia ja rakastavat mukavuutta ja kauneutta.

Koska vaaka ja härkä molemmat arvostavat kauneutta ja elämän suuria ja pieniä nautintoja, heillä on hyvä ja syvä yhteys. Heidän ei tarvitse tehdä sellaisten asioiden suhteen kompromisseja, vaan he voivat nautiskella asioista yhdessä.

Vaarana kuitenkin on, että heidän suhteestaan tulee melko pinnallinen. Jos kaikki hyvältä näyttävät asiat vietäisiin pois, jäisikö mitään jäljelle?

Parhaat parit horoskooppimerkkien mukaan
Jousimies ja kaksoset rakastavat matkustaa.

20. Jousimies & kaksoset

Viestintätyyleiltään jousimies ja kaksoset sopivat mainiosti yhteen. Kaksoselta ei koskaan lopu puhuttava kesken, ja jousimies taas pitää keskustelun syvällisenä ja jäsentyneenä.

Molemmat horoskooppimerkit rakastavat matkustaa, joten heidän voi olla vaikea löytää aikaa deittailulle. Jompikumpi on aina menossa! Kun heistä sitten tulee pari, he voivat seikkailla yhdessä ja matkustaminen on yksi heitä parhaiten yhdistävistä asioista.

Pariskunnan aktiivisuus saattaa osoittautua myös heidän haasteekseen. Heidän täytyy nähdä vaivaa löytääkseen aikaa myös toisilleen.

21. Vesimies & kalat

Vesimiehen ja kalojen välillä olevaa kemiaa ei voi jättää huomiotta. Yksi syy heidän yhteensopivuutensa on se, miten he tuntuvat intuitiivisesti ymmärtävän toisiaan. He molemmat saattavat tuntea itsensä hieman oudoiksi ja erilaisiksi, minkä vuoksi he kokevat erityistä yhteyttä.

Vaikka näillä horoskooppimerkeillä on paljon yhteistä, heillä on myös eroavaisuuksia, jotka pitävät heidän suhteessaan mielenkiintoa yllä. Vesimies on looginen, tieteellinen ja filosofinen, kun taas kalat on enemmän henkinen.

Vesimies on itsenäinen seikkailija ja kalat-tähtimerkki taas saattaa oikutella ja kokea sitoutumisen vastenmielisenä. Nämä seikat voivat aiheuttaa suhteelle haasteita.

22. Oinas & kauris

Nämä kaksi vahvaa persoonallisuutta sopivat yllättävän hyvin yhteen,  vaikka he ovatkin molemmat johtajaluonteita: suhde toimii, jos he puhaltavat yhteen hiileen. Yhdessä he ovat kunnianhimoisin pariskunta, jonka tiedät. Heille sopii myös työskentely yhdessä.

Vaikka molemmat voimakasluonteisia, oinas ja kauris ovat silti melko erilaisia. Kauris on vakaa, luotettava ja lojaali siinä missä oinas on kiivasluonteinen, itsepäinen ja suorasukainen. Yhdistelmä toimii hyvin, sillä oinas tarvitsee suhteessaan turvaa ja hieman ärhäkkyyttä.

Tämän pariskunnan suhde voi olla epävakaa, jos molemmat eivät pidä toisiaan silmällä.

Parhaat parit horoskooppimerkkien mukaan
Skorpioni ja leijona ymmärtävät toisiaan paremmin kuin kukaan muu.

23. Skorpioni & leijona

Näiltä kahdelta horoskooppimerkiltä ei puutu itsevarmuutta, joten heidän suhteensa voi olla ärhäkkä. He kuitenkin ymmärtävät toisiaan paremmin kuin kukaan muu, mikä tekee heistä loistavan tiimin. Vaikka he eivät välttämättä vaikuta siltä, he kuitenkin tarvitsevat toistensa tukea ja rohkaisua.

Skorpionilta ja leijonalta ei puutu energiaa ja heidän tarvitseekin päästää höyryjä aina aika ajoin. Tällä pariskunnalla on seksuaalisesti koko tähtikartan paras kemia.

Koska molemmat horoskooppimerkit ovat vahvoja persoonallisuuksia, heidän suhteensa saattaa olla aikamoista valtataistelua. Heidän täytyykin tehdä suhteelleen selvät pelisäännöt.

24. Vaaka & neitsyt

Vaaka ja neitsyt ovat todella suloinen pari. Heidän suhteessaan on tuplasti herkkyyttä, huolehtivaisuutta ja käytännöllisyyttä. Vaikka he ovat herkkiä sieluja, heidän suhteensa on yleensä varmalla ja luottavaisella pohjalla.

Molemmat horoskooppimerkit nauttivat taiteista, kulttuurista ja ruoasta, joten heillä on paljon yhteistä. Vaa’an ja neitsyen yhteiselo on onnellista ja huoletonta.

Yhteisistä kiinnostuksenkohteista huolimatta vaa’alla ja neitsyellä voi olla ongelmia pitää romantiikkaa yllä, joten sen eteen heidän täytyy tehdä töitä.

25. Rapu & kaksoset

Moniulotteisen kaksoset-tähtimerkin ja ailahtelevan ravun suhteessa ei tylsää hetkeä näy. Se voi kuulostaa hankalalta, mutta vaihteleva ilmapiiri pitää tämän parin suhteen tuoreena, jännittävänä ja saa sen kestämään.

Puhelias kaksonen täydentää herkkää ja pohdiskelevaa rapua, eivätkä he koskaan kilpaile toistensa ajasta tai huomiosta. Kaksosen itsevarmuuden ja luottamuksen ansiosta toisinaan arka ja epäileväinen rapu rentoutuu ja tulee ulos kuorestaan.

Suhteen haasteena voi olla kaksosen sosiaalisuus ja suuri ystäväpiiri, minkä vuoksi rapu saattaa tuntea itsensä ulkopuoliseksi. Kaksosta taas saattaa turhauttaa se, miten paljon rapu viihtyy kotona.

 

Lähde: Buzzfuse

X