Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 28.6.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Lue myös juuri julkaistu sensuelli kesähoroskooppi! Annan suuri rakkaushoroskooppi 2023 tietää, millaiseksi muodostuvat oman merkkisi kuumat kuukaudet.

Oinas (20.3.-19.4.)

Pluton perääntyminen muutamaksi kuukaudeksi takaisin kauriin merkkiin on saattanut omalla kohdallasi tuoda esiin pyrkimyksiäsi, joita olet hionut viime vuosina. Onko jotakin näiden suhteen jäänyt vielä kesken? Planeettapainotus on muutoin näinä viikkoina lähipiirin asioissa ja huolenpidossa.

Härkä (20.4.-20.5.)

Nyt parin päivän aikana on todennäköisesti enemmän kohtaamisia tahdonvoimaisten tai monimutkaisten ihmisten kanssa. Ehkä sopimista tai sopimuksen tekemistä tulee kuvaan mukaan. Moni seikka liittyy kuitenkin siihen, miten koet perheen ja lähialueen. Ruualla tai ravintolaelämällä on merkitystä.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Tällä hetkellä on paljon arkisia kysymyksiä ilmassa, kuten se, että miten kotiolot saadaan paremmiksi tai toimivammiksi, myös sukulaisten kannalta. Tai se, miten haalitaan puuttuvat tavarat tai korjataan vanhaa. Jupiterin laajentava vaikutus liittyy nyt kuukausikaupalla siihen, miten saat syvempää tarkoitusta!

Rapu (21.6.-22.7.)

Mielentilasi näyttäisi planeettojen mukaan olevan hyvällä tolalla, ja se voi merkitä myös sitä, että vaikeiksi kokemasi asiat pyyhkiytyvät mielestäsi ja teet tilaa positiivisille ajatuksille. Käden taidoissa tai fyysisissä harjoituksissa on motivaatiota monelle ravulle. Myös kokkailu voi antaa paljon!

Leijona (23.7.-22.8.)

Planeetat pitävät sinua nyt vahvasti tilassa, jossa saat lepoa ja joutilaisuutta. Ehkä olet päässyt kaipaamaasi paikkaan kaukana hälystä tai sukulaisten luo kauas. Tunnelmallinen paikka tai maa voi kiinnostaa monia, joten eksoottinen kohde saattaa olla näköpiirissä. Mars ja Venus tuovat yhä tunteen kipinöitä!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Näyttää siltä, että kaipuusi yhteenkuuluvuuden tunteeseen on kova nyt ja lähiviikkoina. Siksi kesätapaamisia olisi hyvä olla enemmänkin isommalla joukolla. Älä myöskään karsi kesäfestareita tai kesämarkkinoita kalenterista! Hyvin erikoiset Venus ja Mars pitävät tunteita koko ajan osaksi piilossa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Sinulla ei ole varmaankaan ihan pieniä vaatimuksia loppukesän suhteen! Kohottava mielialasi voi saada mukaan myös muita, toteuttamaan ehkä kaikkien aikojen kesää. Ehkä talouslaskelmat ovat paikallaan parin päivän ajan. Sosiaalisissa suhteissa saattaa näinä viikkoina olla hyvin tapahtumarikasta!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Lähiviikot voivat kutsua lähtemään katsomaan asioita tai tapahtumia muualle, kotikaupungin ulkopuolelle tai ulkomaille. Voi olla, että vaikutteita tulee muutoinkin ulkomailta, vaikkapa yhteydenpidon kautta. Tänään ja huomenna planeetat suosivat avartavia kohtaamisia, ja erilaisuus on teema!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Parin päivän ajan planeettoja on salaperäisissä sektoreissasi, joten se voi tarkoittaa muun muassa sitä, että asioita muhii pinnan alla, on vaikeasti selitettävissä tai vaikkapa sitä, että saat paljon mystiikasta tai henkisestä kehityksestä. Tähtäimesi on yhä korkealla matkustelun ja mielipiteiden suhteen!

Kauris (21.12.-19.1.)

Toisten kanssa voi olla paljon menoa ja meininkiä lähiviikkoina ja juuri nyt yhteisöllinen henki on varsin voimakas. Voi olla, että joudut myötäilemään muiden tahtoa ja se voi luoda jonkin verran ristiriitaa. Pääasiassa jakso on rakentava ja itseilmaisua näyttäisi olevan paljon ryhmissä. Mustasukkaisuuttako?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Työnteko saattaa olla mielessäsi vaikka olisit täysipainoisesti lomalla. Se voi johtua siitä, että työtä löytyy mökillä, pihalla tai veneellä tai sitten ryhdyt korjailemaan sitä sun tätä rempallaan olevaa. Yksi vaihtoehto on keskittyminen terveyden vaalimiseen, joka korostuu myös lähiviikkoina. Oletko valloituksen kohteena?

Kalat (19.2.-19.3.)

Näinä päivinä aurinko, kuu ja Merkurius ovat harmoniassa merkkiisi, mikä saattaa näkyä ylitsevuotavana hyvänä olona tai positiivisen palautteen saamisessa. Tässä voisi olla kesäreissun hetki tai tutustuminen vaikuttavaan kulttuurikohteeseen. Viihdepuolella kokemukset ovat pikemmin rauhallisia.

X