Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 6.9.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Työssä saattaa olla kiireellistä toimitettavaa, joka vaatii liikkeellä olemista tai nopeatahtista tietokoneen näpyttämistä. Tähän päivään voi syystä tai toisesta kasautua paljon kirjallista tai suullista viestintää ja asioiden selvittämistä, ehkä myös terveysaiheissa. Romantiikkarintamalla kyllä jokin natsaa!

Härkä (20.4.-20.5.)

Pääset nauttimaan vielä viikkojen ajan eteenpäin vievästä ja ajatuksia selvittävästä energiasta, joka saa monet asiat lutviutumaan kohdilleen. Voi myös olla, että sumuverho väistyy elämääsi haitanneen asian edestä. Työnteon ja luovuuden yhdistäminen onnistuu monessa kohtaa. Arki voi saada romantiikkaan pikku liekin!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Asialistalla on nähtävästi toimintaa, joka vaatii terävyyttä, aikataulutusta ja mahdollisesti kotiasioiden yhteensovittamista. Kodin piirissä voikin muutenkin olla näinä viikkoina jotain sekavuutta aiheuttavaa. Lempeiden sanojen vaikutus on tavallista voimakkaampaa, ja ehkä kaipaat romantiikkaa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Aurinko ja älynystyröihin liittyvä Merkurius ovat yhtymässä taivaalla ja osuvat merkkisi viestinnälliseen kohtaan. Tähän saumaan voi siis tulla suuri oivallus viestintätyylistä vaikkapa somessa. Unimaailma tai alitajunta voi työntää ideaa esiin. Kodin piirissä on energiaa ja aktiivisuutta!

Leijona (23.7.-22.8.)

Syksyn sienisato, pakastaminen, ruuanlaitto tai ruuan terveellisyyden huomioiminen saattavat olla omia tai läheisten kiinnostuksenkohteita näiden viikkojen ajan. Konkretiaa ja järjestelmällisyyttä on tarjolla muutenkin. Mapit tai kirjat on ehkä laitettava uuteen järjestykseen. Ystävälliset sanat huomioidaan!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Aurinko ja älynlahjoihinkin liittyvä Merkurius ovat yhtymässä merkissäsi, mikä merkitsee parhaimmillaan suurta oivallusta tai inspiraatiota. Jopa täysin uusi hanke voi olla mielessä! Ehkä äärimmäistä tarkkuutta vaaditaan jossain. Kaipaat myös rauhallista toimintaa, ehkä luonnon materiaalien parissa.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Työssäsi saattaa olla näinä viikkoina hankkeita, jotka edellyttävät taustalla tekemistä tai muiden avustamista. Tässä kohtaa voi olla siinä h-hetki ja laajempaa tukea on mahdollista saada. Menet myös yhä terävästi eteenpäin monessa asiassa ja olet aloitteellinen. Kuuluuko henkilöstä pitkästä aikaa?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kannattaa pitää silmät ja korvat auki varsinkin työmahdollisuuksien suhteen, sillä ilmassa voi olla paljon uusia mahdollisuuksia ja jopa tilaisuuksia kansainvälistymiseen. Laajempi näkemys voi olla hyödyllinen ja kehittyä yhteistyössä. Suhdeasiat osoittautuvat erityisiksi parin viikon ajan, ja uusi tapaaminen voi hätkähdyttää!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Auringon ja Merkuriuksen yhtymä voi vaikuttaa sinuunkin luomalla edellytyksiä uuden järkiperäisen toiminnan aloittamiselle. Työelämässä saattaa olla muitakin ketteryyttä vaativia tekijöitä. Tänään on ilmassa kiireen tai kärsimättömyyden tuntua, joten liikenteessäkin kannattaa varoa. Joku ryhmä tuo paljon iloa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Sinulla voi olla edessä jopa paikka, jossa pokata kunnianosoitus. On nimittäin todennäköistä, että työhön liittyvä arvostuksesi on nousukiidossa. Muu nousukiito voi olla sidoksissa matkustamiseen tai uusiin aiheisiin tutustumiseen. Pitkäaikainen Venuksen muuttumaton asema on yhä kytköksissä salaperäisyyteen.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Askarruttavien teemojen joukossa ovat todennäköisesti taloudelliset seikat, tai sitten niitä puidaan paljon työpaikallasi. Asia voi olla myös niin, että isompi sijoitus tai uudelleenarviointi on tarpeen. Kaunis tai idyllinen paikka matkan päässä voi kiinnostaa näinä päivinä. Olisiko kyseessä taidenäyttely?

Kalat (19.2.-19.3.)

Energiatasosi saattaa olla ajoittain alempana näinä päivinä, ja sen johdosta voi tulla sekaannusta, viivästymisiä tai erehdyksiä. Ole siis skarppina, ehkä myös toisten puolesta! Oletkohan näinä viikkoina rajoittamassa läheistä rahan tuhlaamisessa tai siinä mukana? Salaperäisyyden henkeäkin on.

X