Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 11.9.

Teksti:
Anna
Astrologi:
Seppo Tanhua
Kuvat:
Mvphotos

Alitajunnan voimat ohjaavat tänään ihmiskunnan elämää positiivisella tavalla. Anna flown kuljettaa hyvästä jutusta toiseen.

Oinas

Varaudu yllättäviin päähänpistoihin ja vieläpä niiden toteuttamiseen. Onnekkaita sattumia on luvassa mikäli uskallat toteuttaa ideasi.

Härkä

Elät tänään voimakkaasti tunteella ja tiedät mihin asioihin sinun kannattaa keskittää ponnistuksesi. Älä epäröi seurata alitajunnan ohjausta.

Kaksonen

Monenlaisia ja yllättäviä ideoita putkahtelee tänään päähäsi. Kannattaa kokeilla jonkun idean viemistä ihan käytännön tasolle.

Rapu

Vaistosi pelaavat tänään terävästi ja pystyt ihmeellisellä tavalla varautumaan eteesi putkahtaviin yllättäviin mahdollisuuksiin. Tartu tilaisuuteesi.

Leijona

Älä ihmettele jos hermostut ilman mitään näkyvää syytä jollekin ihmiselle. Tiedosta vain että tilanteessa on jotakin sinulle haitallista.

Neitsyt

Voit turvallisin mielin luottaa mieleesi nouseviin visioihin ja lähteä toteuttamaan niitä käytännössä, sillä alitajuntasi toimii nyt luotettavasti.

Vaaka

Jos koet epävarmuutta jotakin ihmistä tai asiaa kohtaan niin tänään on syytä olla erityisen varovainen ja välttää kaikkia sopimuksia.

Skorpioni

Alitajunta ja kaikenlaiset visiot lentelevät tänään tavallista vauhdikkaammin ja niissä on tällä kertaa myös uudenlaista toimivuutta.

Jousimies

Alitajuntasi varoittaa sinua tänään sellaisista asioista, jotka eivät ole ihan sitä miltä ne näyttävät tai mitä niistä sanotaan. Ole varuillasi.

Kauris

Kuuntele tänään vaistojesi ohjausta ja anna jalkojesi kuljettaa sinua ilman liian tiukkaa mielen ohjausta. Tiedossa on mukavia yllätyksiä.

Vesimies

Jos sinulle tulee tänään sellainen tunne, että tuota ihmistä pitää mennä tapaamaan tai jututtamaan niin mene vaan, mutta ole tarkkaavainen.

Kalat

Intuitiosi ohjaa sinua tänään tavallista voimakkaammin. Luota sen ääneen ja kulje rohkeasti utuisella ja suunnittelemattomalla mielellä.

X