Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 16.4.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Mvphotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Energiasi hajoavat tällä hetkellä helposti, joten jos työsi vaatii tiukkaa keskittymistä, voi siinä tulla eteen ongelma. Tee mieluummin taustatyötä kaikessa hiljaisuudessa ja valmistaudu tuleviin haasteisiin! Harvoin saat yhtä paljon sisäistä ymmärrystä kuin nyt, ja se auttaa tietämään muiden motiivit.

Härkä (20.4.-20.5.)

Ajattelun planeetta Merkurius on vielä merkissäsi pari viikkoa ja sen myötä terävöität suunnitelmiasi tai aloittelet uutta työtehtävää. Tuntuuko sinusta, että tahtia on nopeutettava, koska muut ovat sitä mieltä? Tulevaisuuden suunnitelma on esillä, ja siihen liittyy paljon odotuksia ja haaveita.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Pidä huolta tavaroistasi, sillä näinä päivinä nurkan takana kyttää hajamielisyys, unohdus tai valhe. Ilmassa on paljon epätietoisuutta tai asioita, joilla ei ole varmaa lopputulosta, ja se koskee myös muita horoskooppimerkkejä! Jos tapaat uuden ihmisen, hän voi olla jotain muuta kuin esittää, joten varovaisuutta!

Rapu (21.6.-22.7.)

Marsin sijainti kalojen merkissä vaikuttaa nyt kaikkiin korostaen unelmia, haaveita, mielikuvitusta ja epätietoisuutta. Hyödyt tästä jollain tavalla, sillä oma vahva tunteellisuutesi sopeutuu tilanteeseen ja saat ymmärtää ja hoivata. Katseesi suuntautuu kyllä kauas, ja siksi voit toimia kanssaeläjänä etänä.

Leijona (23.7.-22.8.)

Mielentilasi voi olla varsin erikoinen, sillä pääset jollain tavalla sukeltamaan syvälle joko oman pääsi sisällä tai toisen tilanteeseen. Talousasioissa voi olla tarjolla erikoinen ratkaisu, mutta joka tapauksessa varovaisuus on suositeltavaa näin kelluvien planeettojen aikana. Kolmiodraamaa tiedossa?

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Huomaatko, miten asenteesi on muuttunut viime viikkoihin nähden, ja olet hyppäämässä mukaan toimintaan, jota et olisi voinut aiemmin kuvitella? Hyvin erikoinen planetaarinen ilmapiiri voi kasvattaa luovuuttasi ja pääset paremmin eroon turhasta stressistä. Kohtaamisessa on magiikkaa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Olet olennaisessa roolissa tilanteessa, jossa yhteistyö on esillä, mutta se ei merkitse välttämättä pidemmän päälle. Taloudellinen seikka tai eri ihmisten kykyjen yhteensovittaminen kiinnostaa, ja panoksesi on siinä huomattava. Arjen pyörityksessä ilmenee kaikenlaista, ja haluat kaunistaa ympäristöäsi.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Sinun olisi hyvä vetää henkeä ja olla itseksesi, sillä saatat olla kuormittuneempi kuin uskotkaan. Muutoin on tiedossa yhteistyötä tai ainakin tiivistä sumplimista toisten kanssa, ja teet vaikutuksen pehmeällä tai eteerisellä tyylillä. Olet vaiheessa, jolloin saat paljon omanarvontuntoa ja rakkautta!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kuun sijainti kertoo siitä, että voit vaikuttaa positiivisesti yhteisöösi tai ystäväpiiriisi ilahduttamalla pienellä asialla tai lämpimällä tunteenilmaisulla. Näin kestät myös itse paremmin jotain, mikä viipyy vielä arjessasi. Kotiisi liittyvät aiheet tuovat esiin voimakkaita tunteita, eikä riidaltakaan voi kokonaan välttyä!

Kauris (21.12.-19.1.)

Työn ja kodin yhteensovittamiseen liittyvä seikka voi olla nyt kuin kivi kengässä, mutta se on vain hetkellistä ja unohtuu nopeasti. Olet saanut uutta kokoavaa puhtia jo viikko sitten ja etenet varmoin askelin ja ylväänä kohti tavoitettasi. Aivosi näyttäisivät kaipaavan stimuloivaa tekstiä tai jotain kuvallista materiaalia.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Planeetat pitävät sinut kiinni kotiin liittyvässä paperiasiassa tai työssä, jota suoritat kotoa käsin. Melko rauhallinen olotilasi on näkyvää ja tuo esiin tarpeitasi materiaalisesti mukavammalle olomuodolle. Raha kiinnostaa kuluttamisen välineenä, ja vaatteiden tai sisustustavaroiden ostaminen on mielessä.

Kalat (19.2.-19.3.)

Jokin tileihin, säästöihin tai lainaan liittyvä seikka on tapetilla, vaikka se ei välttämättä ole omasi. Todennäköisesti hoidat kaiken kunnialla kotiin, vaikka tekisitkin sen kiemuroiden kautta. Näinä päivinä voit kokea jotain taianomaista tai sitten hankit esineen tai vaatteen, jota voit ihastella kauan.

X