päivähoroskooppi kauris
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 26.11.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Uskoa itseesi riittää vielä normaalia enemmän, ja merkkisi tulisuuden huomioiden se voi tarkoittaa kohdallasi melkoista torven soittoa matkalla valloituksiin. Se voi tietää uskaliaita tekoja, joiden kohdalla terve harkinta on tietenkin suositeltavaa. Matka ja suhde voivat yhdistyä ihanalla tavalla!

Härkä (20.4.-20.5.)

Kutsuvatko tilinpäätökset ja taseet yhä vai oletko ottamassa isoja askeleita oman taloutesi turvaamiseksi? Onko ilmassa asioita, joita kuiskutellaan? Saatat kuulla kaikenlaista salattua, kuten juoruja muista ihmisistä. Entä onko aika katsoa yhteisomistuksia, ja tehdä niihin tarpeellisia muutoksia?

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Planeetat kohdistuvat merkkiisi yhä siten, että toisten ihmisten rooli on tärkeä kaikkine sopimisineen ja neuvotteluineen. Tällaisena aikana ei siis kannata ryhtyä liiaksi sooloilemaan! Planeettojen intensiteetti näissä aiheissa kasvaa kuun loppua kohden. Tartu romantiikkaan!

Rapu (21.6.-22.7.)

Parhaimmillaan saat näinä viikkoina aikaan paljon, lähinnä konkreettista. Mahdollisuus on esimerkiksi tehdä nyt iso päätös ruumiillisen hyvinvointisi eteen. Otollinen neuvo asian suhteen saattaa tulla monestakin suunnasta. Edessä on tärkeä kysymys, jos suhde ei tunnu mahtuvan arkeesi!

Leijona (23.7.-22.8.)

Kunnianhimoa voi piisata paljonkin näinä aikoina, mutta yleensähän se merkillesi sopiikin. Ota vastaan huomionosoitukset, mutta älä samalla unohda tehdä samoin muille. Näin voit toimia elämän valona ja itseluottamuksen antajana monille! Estradia tai hyvää viihdettä sekä tunnetyytyväisyyttä on tarjolla.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Jo reilun viikon vallalla olleet planeetat ovat pyrkineet saamaan sinut reagoimaan nopeammin, tehokkaammin tai hektisemmin, ja sama ilmapiiri jatkuu yhä. Kuun loppua kohden aktiivisuutesi sen kun kasvaa, mutta pidä huolta, ettet ärsytä ketään keskeytyksillä tai muulla tavalla! Kodin piirissä näyttäisi olevan tapahtumia.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Ilmassa voi olla seikkoja, jotka palauttavat sinut koulun penkille, tai sitten asiaa tulee kirjastoon, kirjakauppaan tai vaikka somen tai tietotekniikan pariin. Jos olet epäillyt itselläsi olevan kirjoittajan lahjoja, pitäisi niiden näkyä näinä aikoina. Ehkä saat ainakin raportit ja viestit paremmin laadittua. Laadi suloinen viesti rakkaalle!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kun planeetat painottavat elämän aineellisia puolia, mahtuu soppaan useita tekijöitä. Kehon materiaaliset tarpeet voivat ensinnäkin korostua, joten kehon huolto voiteilla, hieronnalla tai vaikka ruualla on olennaista. Kosketus voi olla myös tärkeämpää yleensäkin. Shoppailu tuo tyydytystä jollain tavalla.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Merkkisi älyllinen, liikunnallinen tai matkustamiseen liittyvä vauhdikkuus korostuu näinä aikoina ainakin planeettojen mukaan. Sivujuonteena voi tulla liika vauhti tai kärsimättömyys, koska haluat ehkä saada aikaan liian nopeasti. Yhteistyö on olennaista kaikessa. Jos et muista sitä, voit saada näpäytyksen!

Kauris (21.12.-19.1.)

Tunnetko olevasi jostain syrjässä tai sivullisena? Näillä suhteellisen nopeasti ohimenevillä planeetoilla se on mahdollista. Niin ikään kaipuu jonnekin kauas eksoottiseen tai karuun paikkaan on joillain kauriilla näinä viikkoina voimakas. Eksotiikkaa saat parhaiten myös henkisestä opista tai mystisestä kirjasta!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Olosi voi olla näinä viikkoina kuin jokapaikanhöylällä, jatkuvasti hoitamassa eri tehtäviä tai yhtäkkiä kiinnostumassa uusista asioista, jotka sekoittavat entisten rytmin. Uutuus ja tulevaisuuden ajattelu liittyvät näiden viikkojen henkeen, joten ota niistä kaikki irti! Liiku suurissa paikoissa, ne inspiroivat!

Kalat (19.2.-19.3.)

Tuntuuko siltä, että elämääsi ohjattaisiin nyt ylöspäin osoittavaan suuntaan? Nyt ja tulevina päivinä on voimakasta jännitettä, joka voi vetää sinut oikeaan paikkaan oikeaan aikaan, ja haluat ilmaista näkemyksesi poikkeuksellisen voimakkaasti. Jotain ristiriitaa voi ilmetä kodin ja työelämän tavoitteiden välillä.

X