Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 9.9.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Perheen sisäisiä tai lähiympäristöön liittyviä aiheita on enemmän esillä näinä päivinä. Huomio voi jostain syystä mennä myös menneisyyteen tai nostalgiseen hetkeen, ehkä jonkun toisen toimesta. Tuntuuko sinusta, että olet nyt ylitunteellinen vai et ehkä tarpeeksi tunteellinen? Tunteet ovat parhaimmillaan viihteessä!

Härkä (20.4.-20.5.)

Sinulla voi olla näinä viikkoina voimakas tarve toteuttaa itseäsi työn tai kehittävän harrastuksen kautta, ja voit tosiaan edetä niissä harppauksin. Reviirin laajentuminen olisi sinulle henkisesti hyödyllistä kaiken kaikkiaan näiden kuukausien aikana, jolloin Jupiter on merkissäsi. Älä odota rakkaudesta liikoja!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Hektistä, hektistä taitaa olosi olla yhä vain. Joillain kaksosilla on pitkäkestoinen hanke, johon joudutaan panostamaan kovilla älynystyröillä ja johon vaaditaan kärsivällisyyttä. Pitkäaikaiset planeettavaikutukset saattavat yhä vaikuttaa siihen, että joitakin seikkoja on vaikeampi nostaa esiin tai päivänvaloon.

Rapu (21.6.-22.7.)

Muistatkohan, että tässä ajassa on hyödyllistä panostaa oppimiseen ja tietotaitojen täydentämiseen? Pääset varmastikin näissä tavallista syvemmälle, tiedon lähteelle. Paperien raivausta, setvimistä tai järjestämistä voi myös olla tiedossa. Kodissasi ei taida olla kyse vain lepäämisestä.

Leijona (23.7.-22.8.)

Olisiko nyt kerrankin sellainen viikonloppu, jolloin omalla rauhalla, perhekokoontumisella tai vetäytymisellä rakkaan kanssa piilopirttiin on ainutlaatuinen merkitys? Kun Venuskin vielä hehkuttaa merkkiäsi kuten se on tehnyt poikkeuksellisen pitkään. Saat selvitettyä asian tasapainoisesti!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Saat hyvin kiinni isostakin kokonaisuudesta, ja siksi voit olla esimerkillinen toimija ryhmässä tai yhteisössä. Älyllistä aktiivisuutta kannattaa ylläpitää vahvasti, muuten voit sortua turhaan jaaritteluun tai pohdiskeluun. Ajatuksesi voivat joka tapauksessa harhailla jopa saavuttamattomassa rakkaudessa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Työasia on todennäköisesti mielessäsi, halusit tai et. Tai sitten kyseessä on jokin muu työnomainen suorittaminen tai selkä suorana reagointi tilanteessa tai tapahtumassa. Hoivaaminen saattaa olla kunnia-asia tänä viikonloppuna. Poissaolevuus on sallittua näinä viikkoina, tai vaikkapa mielikuvitukseen paneutuminen.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Planeetat osoittavat näinä päivinä aika lailla isompiin kuvioihin, ja näin viikonloppuna se voi tarkoittaa suurempaa määrää läheisiä tai perheenjäseniä yhdessä koolla tai tapahtumaan, jossa on ihmisvilinää. Kauneus tai estetiikka on saattanut olla pääasia jo viikkojen ajan, ja se voi näkyä konkreettisesti!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Hermoilusta päästyäsi tilalle saattaa tulla uusi aihe, joka vaatii nopeaa reagointia tai joka luo hieman ristiriitaisen tilanteen. Ehkä sinun on hankala olla oma itsesi aika ajoin joka tilanteessa. Nämä viikot ovat kyllä monella tapaa kehittäviä. Jos talousasia kolkuttaa, laita se kuntoon, niin tulee vapaampi olo.

Kauris (21.12.-19.1.)

Parin päivän sisällä ilmassa voi olla voimakkaitakin tunteita ja on tilaisuus selvittää riitatilanne tai muutoin vaikea asia. Päämäärätietoisuutesi ei ole lomalla viikonloppunakaan, joten se saattaa tietää ylitöiden tekoa tai muuta vaativampaa tekemistä. Oletko yhteydessä arvoitukselliseen ihmiseen?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Rahat, resurssit tai monimutkaiset palapelit ihmisten välillä voivat askarruttaa enemmänkin myös tänään. Olet kyvykäs oivaltamaan muista ja itsestäsi myös psykologisesti ja näkemään merkittävän puutteen. Tässä mielessä saatat olla kuin uudestisyntynyt parin viikon päästä. Muista liikkua ulkoilmassa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Tunteiden sanoittamista voi olla meneillään enemmän kuin pitkiin aikoihin ja tänään se onnistuu erityisen hyvin kuun harmonisesta sijainnista johtuen. Kuitenkin on mahdollista, että ärsytyskynnyksesi myös ylittyy. Strategisia toimia on syytä vaalia ja olla paljastamatta kaikkea kaikille!

X