Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 18.4.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Mvphotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Olotilasi saattaa olla tänään jollain tavalla outo, ja voit kokea selittämättömyyttä myös talousasiassa, joka on kauan roikkunut mukana. Haluatko jostain elämäsi aspektista kokonaan eroon, sillä se on aikansa elänyt? Onko vaikuttaminen mukana, kumpi vaikuttaa enemmän toiseen?

Härkä (20.4.-20.5.)

Ilmassa on jotain tunnetasolla rajoittavaa, sillä tiedät riippuvuutesi jostain tahosta, joka ei aina miellytä sinua. Tämä jumiuttaa sinua hetkittäin, mutta samalla uusi mahdollisuus ilmenee kuin salama kirkkaalta taivaalta. Ystävä, läheinen tai naapuri tuo virkistävän ulottuvuuden elämääsi, jos annat tilaa.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Yhteisössäsi voi olla kinkkinen tilanne, sillä vaikutusvaltaiset tekijät hamuavat valtaa, riitelevät keskenään tai toimivat jarruna. Moni seikka on syytä täsmentää, eikä raha-asiassakaan ole helppo edetä mutkattomasti. Tunnustele ilmapiiriä ja käytä intuitiota, niin pysyt parhaiten mukana vaihtelevassa tunnelmassa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Mikäli olet toiminut aiemmin huolimattomasti tai väärin, se tuodaan esiin ja ilmaa puhdistava yhteenottokin on jollain tavalla tapetilla. Saat yllättävää tukea piirissäsi, ja jossain asiassa pääset vauhdilla eteenpäin. Planeetat pitävät mielesi kaukaisissa haaveissa tai mielikuvissa unelmalomasta.

Leijona (23.7.-22.8.)

Tiedät yleensä hyvin mikä yhteiskunnallinen asemasi on ja mihin kohtaan hierarkiassa pyrit, ja nyt sinun on mahdollista löytää raollaan oleva ovi, jonka kautta yletä. Kodin ja perheen puolella on paljonkin hoidettavaa, etkä pääse liitelemään vapaasti. Jos haluat löytää rakkauden, panosta mystiseen lookiin!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Jos raha-asia on hankaloittanut tai rajoittanut elämääsi viime aikoina, tulee siihen käänne ja asia on loppuun käsitelty. Ilmassa on monella tapaa vapautumista, ja löydät ehkä uuden lomakohteen tai kirjallisuuden lajin. Mielikuvituksekas ihminen vaikuttaa elämääsi ja sekoittaa omia käsityksiäsi siitä!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Diplomaattiset taitosi ovat tällä hetkellä tarpeen, sillä tiedossa on vääntöä tai ylimääräisiä mutkia matkaan. Älä missään nimessä laita lisää pökköä pesään, sillä asia on luultavasti pois päiväjärjestyksestä parin päivän sisällä. Vaikka ilo ei ole ylimmillään, saat mielenkiintoisia kokemuksia arkisissa ympyröissä.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kuu merkissäsi saa sinut olemaan pitkälti sinut itsesi ja tarpeittesi kanssa, mutta ihan kaikkeen et saa tyydytystä, varsinkaan työelämässä. Näinä päivinä sataa ideoita tai yhteistyöehdotuksia, ja jokin niistä sysätään yhtäkkiä liikkeelle. Rakkauselämässä voi tapahtua paljonkin, jos annat sille mahdollisuuden!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Aktiivisuuden ja levon tarpeet vuorottelevat, etkä aina saa ihan kiinni, kummassa moodissa milloinkin olet vai jotain siltä väliltä. Perusahertamista riittää ja myös kiireellistä sellaista, joten ole tarkkana ettei mitään katoa tai jää huomaamatta. Näet kotiasioissa paljon parannettavaa, mutta riittävätkö rahat?

Kauris (21.12.-19.1.)

Yhteisössäsi on jopa poikkeuksellisen konkreettista järjesteltävää, eikä yhteisestä tahtotilasta kannata poiketa. Nyt ei ole aika päällepäsmäröidä, sillä saat sellaisesta helposti näpeillesi. Saat vastakaikua toiveillesi olemalla flowssa mukana, kepeästi viestitellen. Vapaa-aikana netti vie sinut mukanaan!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Sinun kannattaa olla vastaanottavainen ja lukea huulilta tarpeita työympyröissäsi, sillä näin vältyt turhautumiselta. Merkuriuksen haastavan aseman seurauksena vaarana on, että sanoja sinkoilee puolin ja toisin suodattamattomana, ja pahimmillaan tulos on kaoottinen. Ota se haluamasi hieronta vihdoin!

Kalat (19.2.-19.3.)

Viime päivien uusi aktivoitumisesi näkyy tai kuuluu, ja enimmäkseen kanavoit energiaasi mallikkaasti. Ehkä näytät itsestäsi sporttisemman tai reippaamman tyylin, ja siihen voit tarvita uusia vaatehankintoja. Sinun on mahdollista saada näinä päivinä erittäin hyvää palautetta, myös viehätysvoimasta.

X