Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 21.11.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Oinas (20.3.-19.4.)

Toisten kanssa on todennäköisesti ollut paljon keskusteluja viime päivien aikana. Nyt on vuorossa tiiviimpi tai kireämpi keskustelu, joka on kuitenkin tarpeellinen. Tilanne voi mennä nopeasti ohi. Mielen vilkkaus ja uteliaisuus ovat näiden viikkojen anti, ja kannattaa katsastaa hyödyllinen tieto.

Härkä (20.4.-20.5.)

Talouselämään, omistuksiin ja materiaan liittyvät sektorit ovat merkkisi kohdalla suurimmassa roolissa pidempään, usean viikon ajan. Tilinpäätöksiä ja tilin saldoja tulee siis eteesi, käsiteltäväksi tai keskusteluihin. Ehkä olisi aika pohtia kunnolla pankkiasiaa. Kiinnostus pinnan alla oleviin seikkoihin kasvaa!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Menoa ja meininkiä riittää, ainakin planeettojen mukaan, sillä Merkurius, Venus ja Mars ovat dynaamisessa asemassa merkkiisi! Sporttisuus ja aloitteellisuus ovat toki olleet korostuneita jo useamman kuukauden, mutta lisää väriä tulee asioihin dynaamisista kohtaamisista. Ehkä rakkauskin roihahtaa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Työasioissa voi olla paljon pienimuotoista järjestettävää, mikä jatkuu vielä viikkojen ajan. Pysyminen taka-alalla on tärkeämpää kuin egosi pönkittäminen, ja jälkimmäisestä voikin tulla epämieluisia seurauksia. Näinä viikkoina eteesi voi tulla elämäsi mahdollisuus löytää uusia tapoja hoitaa arkeasi – ja sen ohessa suhdetta.

Leijona (23.7.-22.8.)

Viime viikkojen aikana elämääsi on tullut todennäköisesti uusia virikkeitä, ja olosi on freesimpi ja modernimpi. Ehkä olet tosissaan tarttunut johonkin ajankohtaiseen aiheeseen tulevaisuuteen tähdäten. Nyt vallitsevat varsin seikkailulliset ajat, ja elämännälkäsi pysyy korkealla tasolla vielä viikkoja!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Planeetat vetävät sinua pohtimaan asioita kodin piirissä tai läheisten kanssa. Asioita voi tulla eteesi myös yllättäen. On mahdollista, että puolin ja toisin ilmaistaan tyytymättömyyttä, mutta ainekset ovat olemassa parempien suhteiden luomiseen. Jokin suuri haaveesi voi olla esillä, ja toimit sen suhteen!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Tietoa voi tulla monesta suunnasta ja saat vastauksia kysymyksiisi. Ehkä luvassa on poikkeuksellisen paljon kirjoittamista ja raporttien laatimista. Oletko heräämässä siihen, että tarvitset ehkä paremman laitteen tai perehtymistä vaikkapa someen? Puhe on tärkeää suhteessa!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Jokin asia voi tulla päätökseen näinä päivinä, mutta kyse ei välttämättä ole mistään merkittävästä. Huomiosi on siirtymässä todennäköisesti yhä enemmän seikkoihin, jotka liittyvät elämäsi konkreettisiin puitteisiin, kuten rahan tienaamiseen, omaisuuteen tai käsillä tekemiseen. Haluatko tunne-elämään lisää fyysisyyttä?

Jousimies (22.11.-20.12.)

Pystyt hahmottamaan näinä aikoina mitä parhaalla tavalla sen, mitä kohteliaisuus ja pehmeys merkitsevät. On todennäköistä, että törmäät useammin rakastavaan asenteeseen, ja näet ympärilläsi kauniita asioita ja ihmisiä. Oman elämäsi pukeminen sanoiksi näyttää olevan nyt helpompaa.

Kauris (21.12.-19.1.)

Aurinko ja kuu voivat osoittaa sinulle suuntia yhteisössäsi, jossa ehkä ryhdytään toimimaan eri tavalla kuin ennen. Ehkä jonkin vaiheen on aika tulla päätökseen, sillä se saattaa olla aikansa elänyt. Paljon asioita pulpahtelee pintaan alitajunnastasi tai kaukaa menneisyydestä, kenties lukuhetkien yhteydessä.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Vaikka ajoittaisia väsymyksen hetkiäkin on, olet varsin vilkkaalla mielellä tai liikut ympyröissä, joissa tapahtuu paljon. Ehkä ajaudut messuille, markkinoille, seminaariin tai vilkkaaseen ostoskeskukseen, jos et juuri nyt, niin näinä päivinä ainakin. Vapaa-ajassa on ikään kuin väreilevää luovuutta!

Kalat (19.2.-19.3.)

Planeetat pyrkivät saamaan sinua arvostamaan asioita tai ihmisiä ja jopa näkemään asiat tavoiteltavina. Ehkä pyrit nyt enemmän johonkin, missä joku ihminen voi toimia esimerkkinä. Varo kuitenkin astumasta kenenkään varpaille, sillä riidan kytevä aihe voi nopeasti purkautua. Missä roolissa ylpeys on suhteessa?

X