Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 26.6.

Kaksosille on tarjolla mukavia tunteita ja leppoisia sanoja lähiympäristöstä. Katso, mitä tähdet kertovat päivääsi!

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Kaksosille on tarjolla mukavia tunteita ja leppoisia sanoja lähiympäristöstä. Katso, mitä tähdet kertovat päivääsi!

Lue myös juuri julkaistu sensuelli kesähoroskooppi! Annan suuri rakkaushoroskooppi 2023 tietää, millaiseksi muodostuvat oman merkkisi kuumat kuukaudet.

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuun sijainti liittyy parin päivän ajan siihen, kuinka tulet toimeen joidenkin henkilöiden kanssa. Kyse voi olla pitkälti tasapainon löytämisestä tai oikeudenmukaisuudesta. Älä välitä, jos olosi tuntuu aika ajoin siltä kuin olisit norsu posliinikaupassa. Seuranasi voi muutenkin olla hyvin taitavia vakuuttelijoita!

Härkä (20.4.-20.5.)

Arki voi muodostaa nyt kiinnostuksenkohteen siinä mielessä, että sinulla saattaa olla halua kaunistaa työympäristöäsi, joko väreillä, tasapainoisilla teemoilla tai vaikka kukkasin. Koti, perhe tai asuinolot, lähiympäristö mukaan lukien, pysyvät kuitenkin vahvasti fokuksessa. Älä sorru liialliseen ahneuteen!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Lähiympäristössäsi on mukavia tunteita ja leppoisia sanoja viljellään puolin ja toisin. Ajatteluprosesseihin liittyä Merkurius on vielä tänään merkissäsi, joten kannattaa hoitaa paperiasiaa niin pitkälle kuin mahdollista. Onko jokin vakuuttelu ollut läsnä jo pidempään ja olet edennyt siinä?

Rapu (21.6.-22.7.)

Läheisyys ja kotiasiat näyttäisivät olevan parin päivän teemoja, mikä yleensä sopii merkillesi. Toisin sanoen, saatat elää nyt voimakkaammin tunteilla lähipiirin suhteen, oli sitten kyse muutoksesta näissä aiheissa tai vaikkapa perhekokoontumisesta. Jokin epäselvä aihe poistuu hyvin pian!

Leijona (23.7.-22.8.)

Marsin ja dynaamisen Uranuksen keskinäinen voimakas asema näyttäisi vaikuttavan erityisesti sinuun! Saatat sen johdosta ryhtyä toimimaan matalammalla kynnyksellä ja saada aikaan jotain poikkeuksellista parin päivän aikana. Vaalit myös hyvin suhteita muihin ja hyvä keskustelu lämmittää mieltä!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Planeetat viittaavat parin päivän ajan siihen suuntaan, että tavoitteenasi olisi rauhoittuminen, velvollisuuksien ja jatkuvan töiden hoitamisen sijaan. Teemana voisi olla nautiskelun tasapaino tai kehon mielihyvän vaaliminen vaikkapa hyvän ruuan avulla. Rakkauden näkymätön puoli voi olla pidempään esillä.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kuu merkissäsi tasoittaa sinua ja tietäsi entisestään, ainakin henkisen hyvinvoinnin osalta. Mars ja Venus jatkavat puolestaan aktivoimistasi uusiin ideoihin tai kohti uusia paikkoja tai ihmisiä. Jos et ole vielä löytänyt uutta ryhmäharrastusta, luulisi sen olevan piakkoin tulossa. Suhdekipinää syttyy suuressa paikassa!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Mars-planeetta on hyvin dynaamisessa asemassa merkkiisi parin päivän ajan, joten se voi laittaa sinut yrittämään entistä enemmän jossain hankkeessa. Ehkä lähdet helpommin liikkeelle ainakin liikuntaharrastuksessa. Houkutus häipyä muihin maisemiin on olemassa ja myös rauhallinen paikka kiehtoo.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Sosiaalisessa elämässä voi ilmetä mielenkiintoisia juttuja, ja vaikkapa kulttuuritilaisuuteen osallistuminen ystävien tai ryhmän kanssa voi lämmittää sydäntäsi. Nyt voi ilmetä tilaisuus äkkilähtöön reissuun tai sitten meneillään olevassa reissussa on erikoinen vaihe. Flaksisi on hyvällä tasolla!

Kauris (21.12.-19.1.)

Onkohan viime aikoina tullut esiin asioita, jotka olivat aiemmin pysyneet piilossa tai vain joidenkin ihmisten tiedossa? Sama voi jatkua vielä ja olet salaisuuksien kanssa tekemisissä useiden viikkojen ajan. Kyse voi olla myös raha-asioiden salatuista puolista tai veroista. Tunnetiloissa on epämääräisyyttä.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Aurinko ja kuu ovat pehmeissä merkeissä, ravussa ja vaa’assa, pari päivää ja tuovat sinunkin kohdallasi esiin tarpeita rauhoittua ja löytää kompromisseja. Kompromissin teko saattaa liittyä toiseen paikkakuntaan jollain tavalla. Toisaalta Mars on hyvin terävässä kulmassa merkkiisi ja voi tuoda yllätyksen!

Kalat (19.2.-19.3.)

On mahdollista, että pohdit rahan riittävyyttä ja kesäbudjettia, joko työssä tai yksityiselämässä. Jokin kiireellinen, ehkä liikkeessä pitänyt asia alkaa olla takanapäin ja rauhalliseen tekemiseen on yhä enemmän tilaisuuksia. Joillakin voi olla kotiasioihin liittyvä paperiasia, joka on piakkoin käsitelty.

X