Julkkikset

Juuso Mäkilähde haluaisi puolisonsa kanssa naimisiin, mutta ajatus häähumusta tökkii – erityisesti eräs ohjelmanumero on ehdoton ei

Juontaja Juuso Mäkilähde, 38, on onnellisessa parisuhteessa lastensa äidin kanssa, mutta naimisiinmeno on kiireessä jäänyt. Showmiestä arveluttaa hääjuhlien keskipisteenä oleminen – ja erityisesti polttarit.

Teksti:
Annan toimitus
Kuvat:
Sampo Korhonen

Juuso Mäkilähde ei halua vapaa-ajallaan olla keskipisteenä.

Juontaja Juuso Mäkilähde, 38, on onnellisessa parisuhteessa lastensa äidin kanssa, mutta naimisiinmeno on kiireessä jäänyt. Showmiestä arveluttaa hääjuhlien keskipisteenä oleminen – ja erityisesti polttarit.

”Olen puolisoni kanssa vakka ja kansi -osastoa, täydennämme toisiamme. Olen huoleton viihdeihminen, hän työskentelee taloushallinnon alalla.

Hän on itseään korostamaton jalat maassa -tyyppi. Hänen ansiotaan on, että olen oppinut olemaan onnellinen pienistä arkisista asioista.

Pitkä parisuhde on hyvä peili itsetuntemukseen. Molempien on pakko kohdata myös omat huonot puolensa.

Koti ja 9- ja 6-vuotiaat lapsemme ovat sekä minulle että avovaimolleni ykkösjuttu. Saan työssäni tarpeeksi viihdettä, ja onneksi hänkään ei kaipaa eikä järjestä meille vapaa-ajaksi liikaa menoja.”

”Olemme kallistumassa siihen, että menemme naimisiin ilman juhlia”

”Kyllä iskä ja äiti vielä menee naimisiin. Niin sanoin äskettäin tyttärelleni, kun olin hänen kanssaan yhteisellä matkalla Italiassa. Hoidimme kaksivuotiasta kummipoikaa, jonka vanhemmat olivat häissä. Meillä oli kivaa yhdessä.

Haluan mennä naimisiin, mutta sopivaa aikaa hääjuhlille ei ole vielä löytynyt.

En ole lykännyt naimisiinmenoa siksi, että pelkäisin sitoutua. Sen sijaan ajatus omista juhlista jotenkin tökkii. Tykkään esiintyä työroolissa, mutta vapaalla on kiusallista olla keskipisteenä.

Olen kallistumassa siihen, että menemme naimisiin ilman juhlia.

Jos minulla joskus on polttarit, en halua niihin yhtään temppua enkä kepposta. Ne on jo niin tehty. Työssäni minut on puettu hassuihin vaatteisiin, olen hypännyt benji-hypyn, minulle on naurettu ja minut on nöyryytetty sekä nolattu moneen kertaan. Mieluiten menisin kaverien kanssa viikonlopuksi golfaamaan.”

Luit juuri lyhennelmän Annan jutusta, jonka on kirjoittanut Sanna Wirtavuori. Jutussa Juuso Mäkilähde kertoo, kuinka hänestä tuli viihdyttäjä, miten hän selvisi koettelevasta elämäntilanteesta muutama vuosi sitten ja kuinka hän kokee itsensä henkisesti nuoreksi, mutta fyysisesti ikäistään vanhemmaksi. Lue koko juttu Annasta 25-26/2023 tai digilehdestä. Tilaa lehti tai osta digilehden lukuoikeus täältä!

X