Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 27.2.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Oinas (20.3.-19.4.)

Vipinää on kintuissasi todennäköisesti monella tavalla, ja kaipaat myös monenlaista tekemistä ja kanssakäymistä. Monilla oinailla pukkaa pientä matkaa, ehkä asioiden toimittamista lähiseudulla tai naapurikaupungissa. Viihdyt myös taustalla hetkittäin, mutta Jupiter ja Venus merkissäsi voivat vetää puoleesi kiinnostuksen kohteen.

Härkä (20.4.-20.5.)

Käytännön työt saattavat vetää puoleensa, joten olisi sopiva aika kaivaa esiin tarvikkeita kätten töitä varten, kuten tuleviin puutarhasuunnitelmiin kesää silmällä pitäen. Neulominen, kokkailu tai nikkarointi voivat tulla kysymykseen. Älä unohda, että merkittävät hetket ovat tuloillaan ammatillisesti!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Planeetat tökkivät sinua yhä eteenpäin dynaamisesti ja todennäköisesti tartut asiaan, joka oli antanut odottaa pidemmän aikaa. Älä anna kuitenkaan sijaa ylimääräiselle hermoilulle, sillä sekin saattaa tulla väliin. Kauaskantoiset suunnitelmat etenevät ja niissä on odotettavissa kulminaatiopiste pian.

Rapu (21.6.-22.7.)

Sinulla on todennäköisesti paljon pohdittavaa, myös sellaisten aiheiden parissa, jotka eivät kestä päivänvaloa. Ehkä on asioita, joita on vaikea käsitellä tai ilmaista avoimesti. Tämä voi liittyä viime kuukausina esillä olleeseen aiheeseen. Tavoitteesi ovat korkealla ja jollain ihmisellä on siinä näkyvä rooli!

Leijona (23.7.-22.8.)

Huomaatko, että toisten kanssa voisi olla tekeillä jotain pitkäjänteisempää tai vastuullisempaa? Kyse voi olla tässä mielessä poikkeuksellisesta vaiheesta, joka on tulossa päätökseen ehkä jopa muutaman päivän sisällä. Nyt juuri voimasi ja aloitekykysi ryhmän sisällä voivat olla poikkeuksellisen napakoita.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Sinulle saattaa olla tulossa näinä viikkoina uusia vastuita ja työtehtäviä. Ehkä haalitkin niitä kaikin keinoin. Muista kuitenkin kestokykysi ja sovita ajankäyttösi niihin! Jokin uusi ansaintalogiikkakin saattaa olla valmis tai tuloillaan, mikä lupa hyvää taloudelle. Onko sinulla halua nopeuttaa jonkin asian etenemistä?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Ajatuksissa saattaa olla paljon ilmalentoa tänään, mikä voi tarkoittaa keskusteluja eri ihmisten tai tahojen kanssa ympäri maailmaa. Laaja-alaisuus voi näkyä myös tiedollisesti, vaikkapa tiedon koostamisessa, raportoinnissa ja oppimisessa. Ei kannata hukata tilaisuutta suhdeasioissa, sillä rakkaus voi luurata kulman takana!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Näinä päivinä haluat ehkä hoitaa joitakin seikkoja vaivihkaa, sillä et halua, että muut tai joku ihminen tietää siitä. Tai sitten muuten vain olet salaperäisyyden keskiössä tai kuulet yllättäviä juoruja. Vastuukysymyksiä näyttäisi esiintyvän eniten kodin piiriin liittyvissä aiheissa, jotka ovat piakkoin pois päiväjärjestyksestä.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Vilkas meno sen kun jatkuu, joten lepohetkille ei ole juurikaan aikaa. Mars-planeetta on tähän pääsyy, ja se poistuu vastakkaisesta merkistäsi maaliskuun lopulla. Lähipäivät ovat otollisia järjestäytyneeseen opiskeluun tai rationaalisen asian käsittelyyn. Jos olet yksinäinen, pidä silmät auki missä liikutkin!

Kauris (21.12.-19.1.)

Kaikenlaisessa pienimuotoisessa puuhailussa riittää tekemistä ja ehkä korjaamistakin on luvassa. Hyödyllisiä terveysvinkkejä voi tulla vastaan, ota niistä vaarin! Suuria taloudellisia ratkaisuja on ehkä kiikarissa, joko työympyröissä tai yksityiselämässä, ja suurempi siirto voi tulla pian. Näe, kaipaako kotisi lisää väriä!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Sinulla on poikkeuksellisen paljon luovuutta ja itseilmaisua tukevia planeettavaikutuksia, joten saat helposti esiin upeita ideoita, joita voit lähteä toteuttamaan myöhemmin. Merkurius ja Saturnus merkissäsi puolestaan pitävät mielesi myös pitkäaikaisissa suunnitelmissa, jotka koko ajan tarkentuvat.

Kalat (19.2.-19.3.)

Vähän jännitteitäkin löytyy planeetoista, ja paras puoli niissä on silloin se, että asioita tapahtuu. Voit saada aikaan jotain poikkeuksellista tai poikkeuksellisen tehokkaasti perhepiirissä tai kotiympyröissä, mutta tyytymättömyys tulee myös ilmi. Kehosi luultavasti kaipaa hellimistä, ja siihen sopii myös hieronta!

X