Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 4.9.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Sinussa pääsee näinä viikkoina esiin se suora olemus, joka liittyy kiinteästi merkkisi perusominaisuuksiin. Suoruutta voi esiintyä myös puolin ja toisin, joten jarruakin täytyy painaa toisen loukkaamisen välttämiseksi. Planeetat vievät sinua myös hankintoja ja niiden laatua pohtimaan.

Härkä (20.4.-20.5.)

Planeetat sijoittuvat todella harmonisesti merkkiisi, tuoden helpohkoa etenemistä, näyttävyyttä tai suorastaan uuden alun jollain elämänalueella. Älä heitä hukkaan näiden päivien mahdollisuuksia! Toisilla homma voi kuihtua pelkäksi hyväksi ateriaksi. Koti, pelit, leikit, hassuttelu ja itsesi esiintuominen ovat in.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Viimeaikainen piiloviestintä tai salatut eleet ja asiat saattavat tulla nyt esiin teemoina selvemmin, jopa niin, että asia tulee päivänvaloon. Vai vetääkö puoleensa paikka karussa ympäristössä tai eksoottisissa puitteissa? Saat ehkä eniten uudesta harrastuksesta, joten anna sille tilaa. Romanttinen virityskin voi olla!

Rapu (21.6.-22.7.)

Marsin tuoma aktiivisuus kohdistuu selvästi asioihin, jotka ovat lähellä, kuten asuminen, tunnesiteet läheisten kanssa tai asuinympäristö. Yritätkö ehkä liikaakin? Kytenyt riita voi leimahtaa liekkeihin, jos et ole valppaana. Pidä yhä kiinni opintoihin tai tiedonvälitykseen liittyvistä hankkeista!

Leijona (23.7.-22.8.)

Elämän suuntaasi ja uraasi vaikuttavia aiheita on ollut runsaasti viime aikoina ja kuukausina, ja jotain tähdellistä siihen liittyvää voi olla esillä nyt. Ehkä parrasvalot kutkuttavat ja olet esillä tavallista enemmän. Konkreettinen toiminta ja käsillä tekeminen sekä kehon käyttäminen ovat myös yhä tapetilla.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Ajatukset saattavat olla useasti jossain kaukana, toisella paikkakunnalla tai ulkomailla. Jopa uusi sidos toiseen paikkakuntaan voi syntyä näinä päivinä, mikä saattaa näkyä matkasuunnitelman tekona. Ehkä hyödyt suhteista korkealla oleviin tahoihin ja pääset etenemään haluamaasi tavoitetta kohti!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Raha-asioissa saattaa olla jotain isompaa tekeillä, ja työympyröissä se voi merkitä uutta linjaa suhteessa talouden hoitamiseen. Iso investointi on mahdollinen, toivottavasti perääntyvä Merkurius ei liikaa sekoita tai viivästytä sitä. Liittyykö rahaan myös salaisuus? Ystävien parissa voi ilo irrota hulvattomasti!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Yhteistyön suhteen saattaa olla meneillä poikkeuksellisia vaiheita, ja juuri nyt voi olla kyse uuden vaiheen aloituksesta. Ole joka tapauksessa valppaana uusien mahdollisuuksien varalta. Joku taho voi myös avata silmäsi tai tarjota sinulle jotain hulppeaa. Merkityksellinen suhde saattaa edetä uuteen vaiheeseen!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Jos sinulla on ollut viime aikoina hankala työasia käsiteltävänä, luulisi sen ratkeavan ja sinun vapautuvan jostain rasitteesta. Työtavoissa muuttuu mahdollisesti jotain, ja ehkä välineissä myös. Vastuita on riittämiin, myös yksityiskohtaisten aiheiden parissa. Ryhmän vetovastuu sopii sinulle myös yhä.

Kauris (21.12.-19.1.)

Puolellasi olevat planeetat helpottavat todennäköisesti monenlaisia toimiasi, oli sitten kyseessä työtehtävät, matkailu, opiskelu, luova toiminta, vapaa-aika tai harrastukset. Suosion kohoaminen on mahdollista, myös tunne-elämässä, tai haluat antaa enemmän muille. Jopa uusi suhde voisi alkaa!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Viimeaikaiset uudet tuulet kotiasioissa, mukaan lukien runsaus, uudet tarpeet tai vapaus, ovat ehkä nyt jonkinlaisessa kulminaatiopisteessä. Perheen tarpeet voivat myös yllättää tai olla etusijalla. Talous täytyy ottaa huomioon, ja niukkuus saattaa olla tekijä numero yksi. Onko näyttävä ihminen seurassasi?

Kalat (19.2.-19.3.)

Se miten näet naapurustosi tai lähellä asuvat ihmiset ja sukulaiset, saattaa olla jonkinlaisena kysymyksenä. Lähellä liikkuminen voi myös helpottua. Toinen teema on puhuminen, liittyen äänenkäyttöön, ilmeisiin tai kirjoittamiseen, ja uusi alku voi myös olla kyseessä ilmaisun puolella. Pidä suhteesta huolta arjessa!

X