Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 11.3.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Viikonloppua hallitsee usvainen ja herkkä kuvio Auringon tehdessä yhtymää Neptunukselle. Alitajunnan ohjaus on tavallista vahvempaa koko viikonlopun ajan.

Oinas

Vaistoat ilmassa olevan herkän energian, mutta et voi saada siitä kunnolla kiinni. Tee näistä lähipäivistä mahdollisimman rauhallinen kokonaisuus itsellesi ja kaikille läheisillesi. Anna elämän ohjata askeleitasi yrittämättä itse vaikuttaa suuntaan tai lopputulokseen. Juuri nyt elämä on sinua viisaampi.

Härkä

Nyt on oikea hetki luottaa alitajunnan ja intuition viesteihin ja pyrkiä seuraamaan niiden viitoittamaa tietä avoimesti ja luottavaisesti. Tämä on herkkää aikaa sekä sinun elämässäsi että maailmassa yleensä ja kuulut niihin, joilla on kyky vaistota elämän käsikirjoitus ja toteuttaa sitä omalla luovuudella.

Kaksonen

Vaistosi ovat herkistyneet tunnistamaan vaaran merkkejä päivittäisessä elämässäsi. Tutki huolella jokainen epävarmalta tuntuva asia ennen sen toteuttamista käytännössä. Älä yritä selittää tuntemuksiasi, sillä kukaan ei voi ymmärtää selityksiäsi ja ne jotka ymmärtävät, ovat valmiita valehtelemaan sinulle.

Rapu

Elät erästä luovuutesi herkimmistä vaiheista. Ole valmis seuraamaan alitajuntasi ohjausta  liikoja järkeilemättä, sillä pystyt kulkemaan suuren hengen johdatuksessa ja tekemään hetkeäkään miettimättä suuria ratkaisuja elämässäsi. Ota vastaan luovuutesi uudet mahdollisuudet juuri nyt.

Leijona

Vaistosi kehottavat sinua toteuttamaan jonkun aivan älyvapaalta tuntuvan idean ilman ennakkovalmisteluja. Suunnitelmasi onnistuu kyllä jos vain uskallat toimia täysin omalla luvallasi ja omalla vastuullasi. Jos haluat jakaa vastuun päätöksestä, voit sanoa hyvästit koko idealle.

Neitsyt

Näet elämäsi yllättävän selkeässä valossa ja saat voimakkaan vahvistuksen aikaisemmille aavistuksillesi. Luota siihen mitä näet, vaikka se ei kaikilta osiltaan ole kaunista katseltavaa, ja toimi sen mukaan. Tämä aika paljastaa itsepetokset ja harhat, jotta osaisit tehdä oikeita valintoja.

Vaaka

Elämä saattaa näinä päivinä paljastaa todeksi jonkun pahan aavistuksesi. Jos näin käy, niin varo osoittamasta ketään syyttävällä sormella, sillä kukaan ei ole pettämässä sinua. Uskalla kohdata omat, liian suuret kuvitelmasi ja hyväksy mahdolliset pettymykset itsesi aiheuttamiksi. Muilla ei siihen ole valtaa.

Skorpioni

Nyt on eräs elämäsi antoisimmista ajoista tehdä totta unelmistasi. Älä epäröi aloittaa asioita jotka nyt yllättäen tulevat sinulle mahdollisiksi. Luovuutesi puhkeaa kukkaan yhdellä tai useammalla alueella ja selvänäköisyytesi auttaa sinua tarttumaan tilaisuuksiin ja elämään ne todeksi.

Jousimies

Vainuat mahdolliset vaaran merkit jo matkojen päästä. Sinun tulisi nyt luottaa vaistoihisi ja ottaa kunnolla selvää asioista, jotka sinua painavat. Ihmisellä ei ole ensimmäistäkään aiheetonta huolta, mutta vain pieneen osaan voi itse vaikuttaa. Valitse nyt ne osat, joihin voit konkreettisesti ja välittömästi puuttua.

Kauris

Sinulla on näinä päivinä käytössäsi luovaa ja toteuttavaa energiaa niin paljon että saat varmasti paljon näkyvää aikaiseksi, jos vain haluat. Visioita liukuu tajuntaasi kovalla vauhdilla ja tällä kertaa ne ovat merkkejä todellisista mahdollisuuksista, joihin on uskallettava tarttua omalla, yksinäisellä päätöksellä.

Vesimies

Missä nyt mennään ja mitä täällä oikein tapahtuu? Et ehkä saa kunnolla juonesta kiinni, mutta tällä kertaa onkin parempi katsella päältä, mitä tässä maailmassa oikein on tapahtumassa. Et pääse vaikuttamaan asioiden kulkuun, mutta voit matkustaa siivellä, jos annat ohjausluvan itselleen elämälle.

Kalat

Olet nyt alitajuntasi porteilla ja pystyt tiedostamaan sisimpäsi viestejä siitä, mihin suuntaan sinun olisi juuri nyt lähdettävä elämääsi kuljettamaan. Järjen valo ei loista ihan kirkkaimmillaan ja itsellesi selvien asioiden selittäminen tuppaa epäonnistumaan surkeasti, joten älä selittele vaan toimi omassa ohjauksessasi.

X