Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 8.9.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Monenlaisia kodin asioita voi tulla yllättäen tapetille, jopa tuputtamalla tai kiistaa aiheuttaen. Kannattaa muutenkin yrittää pitää hermot kurissa ja laskea kymmeneen ennen kuin päästää suustaan sammakon. Arkiset puuhat pitävät yhä kiireisenä, muista yksityiskohtien viilaaminen. Harrastus vapauttaa!

Härkä (20.4.-20.5.)

Ehkä olet enemmän kuulolla suhteessa ympäristöösi, jossa näytetään enemmän empatiaa kuin yleensä. Perheasiat tai lähiympäristön ongelmat voivat olla keskustelunaiheena useasti. Työnteko jossain aiheessa on näinä viikkoina erittäin tärkeää tai sitten keskityt terveys- tai kuntohankkeeseen.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Ehkä joihinkin perheaiheisiin tai asumiseen liittyviin kysymyksiin on tullut enemmän selvyyttä viime aikoina, mutta silti päinvastainenkin tilanne on mahdollinen. Työssäkin voi olla jarrutuksia, peruutuksia tai muuta hankaavaa, joten ei auta kuin olla kärsivällinen. Romantiikkaperhoset saattavat pörrätä!

Rapu (21.6.-22.7.)

Sinulla näyttäisi olevan kykyjä tai mahdollisuus saada asioita toimimaan hyvin näinä päivinä, vaikka perääntyvä Merkurius voikin haitata tai viivästyttää jotain myös sinun kohdallasi. Kokoavaa voimaa on mukana kuvassa ja saat helpommin ison joukon tuen. Suhdepuolella on yhä melko tasaiset energiat!

Leijona (23.7.-22.8.)

Viime aikojen käytännönläheiset ponnistelut ovat todennäköisesti olleet tuottavia jostain näkökulmasta. Ehkä olet tehnyt järkeviä ostoksia, kierrättänyt tavaroita tai vähentänyt jätekuormaa. Olet myös yhä tehokas siinä, miten viestität asioita muille, ja ehkä laitat jopa mutkat suoriksi aika ajoin.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Varsin vilkkaat ajat jatkuvat ja kaikenlaista tähdellistä tekemistä riittää. Huomaat sen niin, että juuri kun ajattelet voivasi hieman levähtää, jotain uutta tulee taas pohdittavaksi ja hoidettavaksi. Jokin aihe voi viedä pidempään kuin luulit. Jotain mieltä kohottavaa on tänään ilmassa, olisiko arvokas tilaisuus?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Se miten olet viime aikoina tutkaillut asioita, niiden syviä syitä ja yhteyksiä, voi vaikuttaa myöhemmin elämänlaatuusi parantavasti. Jatka vielä syväluotausta ja omien motiiviesi ymmärtämistä. Liikkeelläolo jatkuu samaan aikaan, ja nyt olet terävöitynyt erään tavoitteen suhteen!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Ryhmädynamiikan ymmärtäminen on todennäköisesti olennaisessa roolissa varsinkin työelämässä. Tiimityöskentely on laaja-alaista ja mukaan kuvaan saattaa tulla avoimuus toisen elämäntavan tai tapojen suhteen. Onkohan kansainvälistyminen avainsana? Viihdyt näinä aikoina myös itseksesi tai taustalla.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Jokin raha-asia saattaa nousta esiin ja siihen voi liittyä säästösuunnitelma tai menojen karsiminen. Olet todennäköisesti vielä hyvin aktiivisessa vaiheessa työelämässä tai muissa tähdellisissä järjestelyissä. Tunne-elämä vie yhä kokemuksiin kuten viime viikkoina, pikemminkin kuin tasaisuuden vaalimiseen.

Kauris (21.12.-19.1.)

Nyt saattaa olla jonkinlaista kiirettä ja kärsimättömyyttä ilmassa, ja se voi tietää riitaa, jos et ole varovainen. Ehkä toinen näkee hoivaamiseen tai huoltamiseen liittyvän asian eri tavalla. Silloin kun olet vapaalla menossa, reissussa tai retkellä, ovat planeetat puolellasi. Suhteissa on vielä epätietoisuutta!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Työelämässä on todennäköisesti sumplimista sen suhteen, kuka istutetaan mihinkin ja kenen kanssa tai minkälaisia resursseja allokoidaan mihinkin. Hyvin erilaisia viboja on myös olemassa, kuten vaikka se, että matkustelu voi lisätä taide-elämyksiä tai romantiikkaa elämääsi. Panostat kaiketi enemmän suhteisiin!

Kalat (19.2.-19.3.)

Tiivistahtiset tunnelmat jatkuvat yhä, mikä tarkoittaa enemmän keskustelua tai enemmän kahdenkeskisiä keskusteluja useamman ihmisen kanssa kuin yleensä. Ärsytystäkin voi toki ilmetä planeettojen vastakkaisuuden johdosta merkkiisi. Kuu on kannaltasi mukavassa asemassa ja helpottaa tunnetilaasi!

X