Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 10.9.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Tänään voi ilmassa olla terävyyttä ja voimakkaampia reaktioita. Yritä varoa tässä tilanteessa riitoja, sillä joku voi kaivella asioita vaikkapa menneisyydestä. Marsin sijainti vastapäätä merkkiäsi voi sekin lisätä alttiutta lähteä rähjäämään jostain. Luovuuteen panostaminen kannattaa lähiviikkoina!

Härkä (20.4.-20.5.)

Taivaalla on kuun ja mystisen Pluton vastakkainen asema ja sinuun sen vaikutus lisää oivalluskykyä. Jokin lähisuhteen dynamiikka aukeaa tavallista helpommin, ja kyse saattaa olla toisen ihmisen asioista. Tieto vaikuttaa tunteisiin ja päinvastoin. Venus vihjaa yhä vielä hyvän kotielämän merkitykseen.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Toivottavasti kodin asioissa ei ole ollut turhan paljon selkkauksia viime viikkoina, kun aurinko Merkurius ovat pommittaneet kyseistä sektoriasi, vaatien keskittymistä. Koko ajan on myös meneillään työelämään liittyvä järjestävä ja ryhdistäytymistä vaativa vaikutus, ja se määrittää suuntasi.

Rapu (21.6.-22.7.)

Ylimääräinen kehittymisen tarve voi iskeä suhteisiin, mutta ehkä hankalan tilanteen setvimisen kautta. On myös mahdollista, että suhteessa tehdään jotain raivaavaa, ihan konkreettisestikin. Suhtautumisesi tietoon voi näkyä esimerkiksi tietokirjallisuuden lukemisena. Energiaa menee perhepiirin asioihin.

Leijona (23.7.-22.8.)

On mahdollista, että setvit jotain asiaa menneisyydestä tai olet yhteydessä vanhaan ystävään tai perhetuttavaan. Arkisissa ympyröissä voi olla syväpuhdistusta tai jotain rakennuksen syvärakenteiden kanssa tehtävää. Venuksen silmukkaliike merkissäsi on poikkeuksellinen, ja voit nauttia planeetan pehmeydestä.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Onkohan sitoutuminen yhteisöösi nyt kyseenalainen vai pohditko erilaisia riippuvuuksia liittyen ystäväpiiriin? Vanha ystävä voi myös ilmoittaa itsestään tai tapaaminen hänen kanssaan on ajankohtainen. Tunteissa on viime viikkojen tapaan epätietoisuutta, oharit tai läheisen poissaoloa syystä tai toisesta!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Nyt voi olla kinkkisiäkin kysymyksiä suhteessa tavoitteeseen tai oivallat siinä olevan epäkohdan. Näin valmistaudut tulevan viikon työhaasteisiin. Tunnetilasi ei ole ehkä paras mahdollinen ennen iltaa. Illalla voi olla paljonkin piristävää tunnelmaa, joka jatkuu seuraavana päivänä. Mars kutsuu haastamaan!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kaipaat yhteisöllistä toimintaa näinä viikkoina ja se voi näkyä myös viikonloppuna. Koska energiat menevät tähän suuntaan, älä ui vastavirtaan äläkä jää yksin. Jos ei muuta, kannattaa osallistua messuille tai käydä suuressa paikassa, kuten vaikkapa kauppakeskuksessa. Ylpeys voi sotkea suhdekuvioita!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Läheiset voisivat hyötyä näinä viikkoina kyvystäsi ohjata toimintaa vaikkapa vapaa-ajalla, kuten reissussa tai luontoretkellä. Tai sitten tämäkin päivä kutsuu harrastamaan joukon kanssa tai katsomaan sellaista. Vanha talousaihe voi nousta tapetille. Kenen työasiat askarruttavat tai hermostuttavat?

Kauris (21.12.-19.1.)

Tiukka tilanne tai hetkellinen ärsyyntyminen saattaa olla osa tätä päivää, ehkä siksi että reagointi puolin ja toisin on turhan voimakasta. Muista, että kaikenlainen liikkuminen on suotuisaa, se tuntuu siltä erityisesti näinä aikoina. Työtavoite voi olla mielessäsi ja saavuttamisesta saattaa tulla tärkeää muutenkin!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Jo pidempään tapetilla on ollut asioita, joita olet ehkä halunnut painaa villaisella tai pitää omana tietonasi. Paljastamisen ja salaamisen rajoilla mennään varmasti tänäänkin, mutta parhaimmillaan kehityt henkisesti ja psykologisesti. Onko suhteisiin tullut viime aikoina ylimitoitettuja toiveita tai odotuksia?

Kalat (19.2.-19.3.)

Jossain kauneuteen tai esilläoloon liittyvässä aiheessa saattaa olla poikkeuksellisen syviä sävyjä. Toisaalta syvemmät tunnelmat saattavat liittyvä myös leikkisyyteen tai peleihin, joista voit saada ytimen irti. Venuksen sijainti ei ole vieläkään muuttunut, ja se viittaa arjen kokemusten oleelliseen rooliin suhteessa!

X