Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 12.9.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Pienimuotoinen tekeminen ja säntillinen keskittyminen tehtäviin on tärkeää pitää mielessä nyt ja parin viikon ajan, vaikka siitä ei välitöntä palkkiota tulisikaan. Patistavia tekijöitä tai ihmisiä on mukana, ja tahti voi välillä kiihtyä. Pitkäaikainen Jupiter tukee materiaalisia tavoitteitasi, ja myös selkeyden saamista tavaramäärään!

Härkä (20.4.-20.5.)

Oletkohan jo huomannut tavoitteesi selkiintyneen? Olet joka tapauksessa edistymässä helpolla tavalla jossain työ- tai harrastushankkeessa. Varsinkin harrastukset ja pelit ovat suotuisassa tai menestyksekkäässä vaiheessa. Joillakin härillä saattaa olla pidempi kodin laittamisvaihe, jossa on nyt selkeä edistys!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Elät todennäköisesti poikkeuksellisia aikoja, mitä tulee perheasioihin tai käytännöllisiin seikkoihin kotiasioihin liittyen. On myös mahdollista, että asuinrakennuksessasi tai lähellä uurastetaan hiki hatussa. Työasioihinkin pitäisi näinä aikoina saada järjestystä tai päätös. Suhteissa on nautinnollisia yhteyksiä!

Rapu (21.6.-22.7.)

Saatat tänään kokea jotain yllätyksellistä raha-asiassa tai sorrut hankkimaan jotain hetken mielijohteesta. Ehkä hankinta edustaa sinulle uutuutta tai ajan hengessä olemista. Kokeilemassasi ruokareseptissä voi olla runsautta tai mahtipontisuutta. Nyt olisi hyvä aika jakaa neuvoja vaikka vaatetukseen liittyen.

Leijona (23.7.-22.8.)

Sinulla voi olla näinä aikoina paljon tekeillä, erityisesti kaikkea sellaista, mikä edesauttaa menestystäsi tai arvostuksen saamista yhteisössä. Lähinnä Jupiterin vielä kuukausia kestävä asema kertoo siitä. Kuu ja Venus merkissäsi samaan aikaan näinä päivinä tuottavat uuden tunteen!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Merkurius tekee ani harvoin perääntyvää liikettä juuri omassa merkissäsi, joten näe mahdollisuutesi näyttää osaamisesi, kun siihen on vielä tilaisuus viikkojen ajan. Tee myös jotain käsillä, näpertele kaunista tai kanniskele tai sitten kerää vaikkapa sieniä! Kehon tasapainoharjoitukset voisivat sopia.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Olisiko syytä oppia nauttimaan enemmän yksinolosta, rauhallisuudesta tai hyvistä kirjoista? Pari planeettaa johdattavat nimittäin vieläkin siihen suuntaan tai keskittymään henkisyyteen enemmän. Työareenalla tämä voi heijastua taustavoimana tai takapiruna olemisena. Voisit ihastua suurella paikassa tai verkostossa!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Osallistumista ja linkittymistä tapahtuu näinä viikkoina helpommin väljästi tai jopa löyhin sitein. Työhön voi joillain skorpioneilla tulla enemmän kansainvälisiä, laaja-alaisia tai avantgardistisia piirteitä. Hyödy meneillään olevista tilaisuuksista ymmärtää erilaista kulttuuria. Tunneplaneetat vetävät sinut hetkeksi aitoudesta.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kannattaa ehkä suoristaa selkää suhteessa työasioihin, sillä useat planeetat pyrkivät saamaan sinut keskittymään niihin ja arkesi parantamiseen tai helpottamiseen. Auringon ja Merkuriuksen haasteellinen asema voi myös tuntua ylimääräisenä rasituksena. Tunteet ovat pitkälti sidoksissa kaukana olevaan kohteeseen!

Kauris (21.12.-19.1.)

Onkohan olemukseesi ja tyyliisi tullut viime viikkoina uutta rentoutta tai sporttisuutta? Matkustavainen tai luontoon suuntautuva vaihe voi nimittäin näkyä myös niin ulkoisesti. Tunnet ehkä toteuttavasi itseäsi paremmin nyt kaiken aikaa, ja siksi tästä voi tulla parhaimpia vaiheita syksyn aikana.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Lähipäivien sisällä saattaa olla enemmänkin aiheita, jotka ovat sidoksissa monimutkaisen palapelin käsittelyyn ihmisten tai rahavarojen suhteen. Kaikille on löydettävä sopiva paikka tai ajoitus. Positiivisimmat seikat tulevat liikkumisesta ja ulkoilusta, ja voit aistia luonnon kutsun aivan uudella tavalla.

Kalat (19.2.-19.3.)

Hektisyys ja vastuu pysyvät harteillasi, ja kyse saattaa olla poikkeuksellisesta ajanjaksosta sen suhteen. Vapaaksi repäisy ei ainakaan onnistu, joten mene täysillä mukaan siihen työteliääseen kuvioon, jota elämä sinulle tarjoaa. Toisten rahojen käsittely voi olla teemana tai jokin yhteisrahoitus.

X