päivähoroskooppi neitsyt
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 13.9.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Jos jotain on polkaistu alulle, voi sen suhteen olla jo hetken rauhoittumisen paikka. Ehkä kuohujuoma ja jokin muu maallinen nautinto tai ilottelu antaa paljon tai olet sen ansainnut. Et kuitenkaan pääse irti pakertamisesta jonkin työn tai yksityiskohtaisen aiheen parissa, josta korjaat hedelmät myöhemmin.

Härkä (20.4.-20.5.)

Kuu on merkissäsi, mikä voi tehdä kokemuksistasi vieläkin parempia siihen nähden mitä ne ovat jo olleet viime päivinä. Aurinko ja Venus hellivät sinua molemmat vielä 22.9. saakka, ja saat helpommin hyväksyntää toimillesi ja ideoillesi. Kannattaa laatia suunnitelma, joka auttaa hurmaamaan kohteesi!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Olet varmaan painanut päälle monella rintamalla viime aikoina, ja todennäköisesti olet saanut lisää haarniskaa päällesi pahemman vastuksen sattuessa. Nyt ei ole liiemmin aika hempeillä eikä herkistellä! Suhdekuvioissa perheen asettamat vaatimukset ovat pinnalla, ja ristiriidassa omien menojesi kanssa.

Rapu (21.6.-22.7.)

Jossain yhteisössä saattaa taas tapahtua aktivointia, tai itse kaipaat enemmän yhteisöllistä toimintaa. Pienemmät piirit riittävät kuitenkin tässä vaiheessa useimmille, vaikka pitkäaikainen Jupiter pyrkiikin koko ajan saamaan sinut katsomaan kauemmas ja laajemmalle päämääriesi suhteen.

Leijona (23.7.-22.8.)

Ehkä olet jo viime viikkoina huuhtonut lukuisia jäykkiä ajatusmalleja vessanpöntöstä alas ja harkitset yhä vapaampaa ja vähemmän virallista suhtautumista moniin asioihin. Toisin sanoen, ennakkoluulottomuus saa lisää jalansijaa elämässäsi. Muista että materiaalinen nautinto voi olla myös hieronta!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Voit edetä tasaista vauhtia vaativissakin tehtävissä, sillä olet näinä aikoina rohkeampi ja pelottomampi, kaiken ylimääräisen energian saannin lisäksi. Vastustuskaan ei lannista sinua, vaan kehität kykyjäsi yhä pidemmälle. Uutinen toiselta paikkakunnalta lämmittää sydäntäsi tai käynnistää jotain!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Merkurius perääntyy merkissäsi vielä useamman viikon, joten sanallisesta tai tiedollisesta etenemisestäsi huolimatta sinun olisi hyvä ottaa huomioon viivästystä aiheuttavat tekijät. Ongelmia voi tulla, jos yrität saada jotain aikaan liian nopeasti. Kumppani saattaa loistaa poissaolollaan tai on muuten henkisesti muualla.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Syväluotaava asioiden kaivelu jatkuu ja saatat kokea päässeesi jo melko syvälle tutkimuksen kohteena olevassa asiassa. Sinusta voi myös tuntua siltä, että ässä pitäisi vetää hihasta, mutta älä antaudu petkutuksen houkutukselle! Rakkaudessa voi olla idealismia ja saavuttamattomuutta, mutta anna unelmille tilaa!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Parasta on yhä asennoitua asioihin niin, että otat vastaan mitä tulee, mutta et provosoidu vaan menet eteenpäin viitoitettua tietä. Tilanteita provokaatiolle voi nimittäin olla näinä aikoina paljon. Esimiehesi vaatii paljon ja sopeutumista tarvitaan siinäkin. Jokin yhteisöllinen puuhastelu on antoisinta!

Kauris (21.12.-19.1.)

Työhön liittyvä hanke, johon olet panostanut paljon viime viikkoina, voi olla hieman pysähdyksissä perääntyvän Merkuriuksen takia, ja siihen on voinut tulla muita mutkia, joita selvitetään perinpohjaisemmin. Sinulla on kuitenkin tilaisuus saada tukea hyvässä asemassa olevalta henkilöltä.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kaikki mahdollisuudet lisääntyneeseen viihteellisyyteen tai hauskuuteen ovat olemassa, ja ilmapiiri voi työympäristössäkin olla ajoittain riehakas! Toisaalta vapaa-ajan aktiviteettien kaipuu voi olla niin voimakas, ettet kestä rutiineja ollenkaan, ja se ei lupaa hyvää siivoukselle. Onko sinun salattava jotain suhteessa?

Kalat (19.2.-19.3.)

Sinulle voi tulla eteen tilanteita, joissa et ole itse määräävä osapuoli, vaan joudut alistumaan ja nöyrtymään tai jopa pyytelemään anteeksi. Ota kuitenkin opiksi muilta, sillä saat lopulta arvokasta tietoa, josta on hyötyä ennemmin tai myöhemmin. Voit löytää kiinnostavan ihmisen, joka vaatii totuttelua!

X