Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 27.6.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Lue myös juuri julkaistu sensuelli kesähoroskooppi! Annan suuri rakkaushoroskooppi 2023 tietää, millaiseksi muodostuvat oman merkkisi kuumat kuukaudet.

Oinas (20.3.-19.4.)

Aurinko ja Merkurius ovat ravun merkissä lähiviikkojen ajan, ja sinuun vaikutus voi osua niin, että kiinnostut yhä enemmän kotoilusta, perheen asioista tai vaikkapa sukusi asioiden ja menneisyyden tonkimisesta. Toisten kanssa voi olla hauskoja viihdekokemuksia, jotka voivat yllättää ja olla hyvin sivistyneitä.

Härkä (20.4.-20.5.)

Läheisten kanssa voi olla monenlaista mukavaa meneillään, ja keskustelut sivuavat yhteisiä kokemuksia, lapsuutta tai muuta nostalgista. Omissa tai lähiympäristön aktiviteeteissa voi ilmetä vauhdikkuutta ja testosteronia kuten myös voimien mittailua. Jos kaipaat suhdetta, voit törmätä häneen vaikka kaupassa!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Sinulla pitäisi olla suhteellisen tasapainoinen olotila eiliseen tapaan, ja kohteliaisuuksia lausutaan todennäköisesti puolin ja toisin. Keskustelut voivat yltyä yllättäen kiihkeiksi, mutta onnistut helposti välttämään riidan. Elävöitä suhdettasi pienillä huomionosoituksilla, viihde-elämyksellä tai lahjalla!

Rapu (21.6.-22.7.)

Terävöidyt selvästi ja se näkyy esimerkiksi lomaillessa niin, että haluat älyllistä tekemistä ja ajateltavaa. Tietysti on myös mahdollista, että työasiat ovat esillä. Hoidat sujuvat asioita suuremman joukon tai verkoston puitteissa ja kykenisit organisoimaan jotain laajempaa vaikka lomamatkaan liittyen.

Leijona (23.7.-22.8.)

Olisitko nyt jo siinä pisteessä, että lepo on kerta kaikkiaan tarpeen? Planeetat näyttävät ainakin vievän sinua kohti asioita, jotka tuovat rauhaa ja hiljaisuutta tai pienimuotoista kulttuuria. Suuressa kaupungissa matkustelu voi tuntua rasittavalta. Menneisyyden eri vivahteet ja tunnelmat kiinnostavat monia.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kiinnostus kesän yhteisölliseen toimintaan tai laajamittaisiin tapahtumiin voi herätä nyt kunnolla jopa pariksi viikoksi. Verkostoituminen saattaa olla ajankohtaista jossain aiheessa, jotta asiat saadaan vietyä eteenpäin. Rapuplaneetat pitävät huolta myös sinun kohdallasi siitä, että menneisyys on läsnä.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Rapuplaneetat osuvat merkkiisi voimakkaasti ja voivat tuoda teräviä, älyllisesti stimuloivia kohtaamisia. Huomiosi voi mennä syystä tai toisesta työasioihin tai muihin aiheisiin, joissa kyse on menestymisestä tai jostain kunniakkaasta tai korkea-arvoisesta. Missä ihmeen hyörinässä olet mukana?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Planeetat vetävät sinua melko paljon katsomaan maisemia muualla, joten tämä on todennäköisesti matkustelun tai retkeilyn aikaa. Jos ei muuta, niin kannattaa ottaa polkupyörä alle ja lähteä katselemaan lähiseudun idyllisiä maisemia. Dynaaminen toiminta kannattaa pitää mukana, ettei energia käänny huonotuulisuudeksi.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Nyt saattaa olla enemmänkin mietittävää talousasioissa, ja iso investointi voi nostaa päätään tulevan parin viikon aikana. Pitkäaikainen talousasia voi tuntua kantavalta, ja erityisesti mikäli se liittyy kodin tai mökin ostoon tai remonttiin. Ehkä pidät jotain seikkaa salassa pidempään, ja tunteet ovat kaukana!

Kauris (21.12.-19.1.)

Toisten kanssa voi tulla kinkkisiä tilanteita, jos et pidä varaasi. Hermostuneisuuteen voi nimittäin tulla sytyke helpommin kuin yleensä. Erilaisuudesta voi tulla erimielisyys. Toisaalta yhteistyölle saattaa olla erinomaiset mahdollisuudet ja asiat etenevät nopeasti. Rakkauselämän houkutukset ovat yhä salaisia.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Arjen vaatimukset voivat tulla elämääsi rytinällä, tai sitten ainakin näet helpommin kaiken, minkä olit jättänyt huomiotta järjestyksen suhteen. Tulevan parin viikon aikana olisi parempi hoitaa asiat tai korjata kaikki rikkinäinen ennen kuin ne paisuvat yli äyräiden. Intohimo pinnan alla ei laannu vieläkään!

Kalat (19.2.-19.3.)

Alkaako tuntua siltä, että ihana rauha laskeutuu yllesi ja saat kaikki hoidettua tasaisen rauhallisesti? Näet jonkin seikan pitkällä tähtäimellä näiden päivien aikana, ja siksi sinulla on avaimet sen ratkaisuun. Esiinnyt vakuuttavasti ja saat ihmisen puolellesi helposti. Tarvitaanko arjessa irtiotto?

X