Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 14.4.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Mvphotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Päivässä on erikoinen vire, sillä liikut kahden vaiheilla aktiivisuuden ja passiivisuuden välillä, etkä osaa päättää jotain asiaa. Edeltävien viikkojen aihe näyttäisi tulevan paketoiduksi, ja se merkitsee sinulle väljempiä aikatauluja lähitulevaisuudessa. Kauan sitten syttynyt tunne kutkuttaa, ehkä teetkin jotain sen eteen.

Härkä (20.4.-20.5.)

Sähäkät vaiheet alkavat tällä kertaa olla ohi, ja huomaat, kuinka olet ehtinyt saada paljon aikaan ja stressannutkin siinä sivussa. Jakso muuttuu toiminnallisesta enemmän ajattelukykyä vaativaksi, ja hoidat ehkä paperiasiaa tulevat viikot. Yhteisössäsi on lämpimiä kontakteja ja lisäksi puhalletaan yhteen hiileen.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Varustaudu lisääntyviin askareisiin ja kiireellisiin tilanteisiin, sillä Mars on tulossa aktivoimaan sinua moneksi viikoksi! Joudut tarttumaan asioihin kunnolla, vaikka toisaalta kaipaisit uima-altaalle drinkkilasin äärelle tai rauhalliseen piilopaikkaasi. Suhteissa on epäselviä seikkoja, eivätkä ne oikein selviäkään.

Rapu (21.6.-22.7.)

Mars viipyilee kahden merkin rajalla ja on tulossa sinulle tueksi monessa asiassa, joten saat jo varmaan aavistuksen tästä värähtelystä. Intuitiosi on voimakas, joten kuuntele itseäsi, niin tiedät, mitä tehdä. Planeetat viittaavat matkailun, toisten paikkakuntien tai ulkomaiden tärkeyteen, ehkä suhdeasiassa.

Leijona (23.7.-22.8.)

Jokin yhteistoimintahanke loppuu tai muuttaa muotoaan. Suurimmat rasituksen aiheetkin ovat samalla takanapäin. Älä kuitenkaan luovuta aloittamassasi liikunnassa tai kuntokuurissa, vaikka energia vähän väheneekin! Työssä on kirjoittamista tai periasioiden järjestelyä. Tunne-elämä hehkuu piilossa.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Olet lähtökuopissa yhteen kevään mielenkiintoisimmista jaksoista, jolloin huomaat herääväsi eloon pitkän kuivan kauden jälkeen. Näet elämässä enemmän värejä, aistimuksia, taidetta, musiikkia tai vaikkapa joogaa. Sinusta tuntuu myös, että pitäisi päästä irrottautumaan rutiineista, joten lähde vaikka matkalle!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Sisäinen herkkyytesi voimistuu, joten reagoit kaikkeen voimakkaammin ja jäät myös mielihyvin enemmän taustalle. Tilanne työssä tai yksityiselämässä vaatii sinua laittamaan panoksia puhtauteen tai huolehtimaan toisten terveysasioista. Ehkä oma terveystilanne on syytä kartoittaa varmuuden vuoksi.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Olet vedenjakajalla, sillä jokin kotiin tai perheeseen liittyvä huolesi on kohta ohi ja saat enemmän tilaa itsellesi ja luovuudelle. Yhdessä saadaan kuitenkin monessa mielessä enemmän aikaan, joten kaavaile yhteistyön osuuden kasvattamista. Rakkaudessa ja ystävyydessä on monia mahdollisuuksia!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Jos sinulla on ollut kirjallisia tehtäviä, ovat ne olleet poikkeuksellisen painokkaita ja vaikuttaneet muiden tekemisiin. Tällä erää on luvassa pienimuotoisempaa tekemistä, eikä kunnianhimoakaan oikein riitä suurempiin saavutuksiin. Perheen piirissä riittää pohdintaa, eikä kaikki suju toivomallasi tavalla.

Kauris (21.12.-19.1.)

Planeetat ovat kannaltasi helpossa asemassa ja se merkitsee sujuvuutta ja esteiden sulamista, mikä voi jopa yllättää sinut. Yllätät itsesi jossain kohtaa haaveilemasta kaukana olevasta paikasta tai sitten olet siellä todellisuudessa. Läheisten tai naapurien kanssa on tuloillaan mukavia ja leikkisiä hetkiä!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Sinua ei ole moitittu liian vähäisestä yritteliäisyydestä viime aikoina ja oletkin saanut kiitettävästi aikaan. Nyt kuitenkin kaipaat breikkiä ja mieluiten nautit rauhallisista toiminnoista tai hyvästä ruuasta. Kaipaat kehollesi tuntemuksia ja se onnistuisi parhaiten hieronnalla, eteerisillä öljyillä tai ihanalla kankaalla.

Kalat (19.2.-19.3.)

Ehkä sinun täytyy vielä odottaa hieman, ennen kuin pääset täyteen vauhtiin. Mars on nimittäin siirtymässä merkkiisi vuorokauden päättyessä. Olet ehkä odottanut tätä toimintamahdollisuutta jo pitkään. Koska merkkisi perusominaisuuksiin liittyy mielikuvitus, voit tuntea sisälläsi monenlaisia virtauksia juuri nyt.

X