Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 17.11.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Oinas (20.3.-19.4.)

Olotilasi saattaa olla sellainen, että se tuo mieleen sumuverhon aukeamisen ja uudenlaisen selkeyden tai suoraviivaisuuden tarpeen. Yleensä oletkin suora, mutta suoruus on voinut olla aika ajoin tauolla viime aikoina. Samalla jotain herättävää voi olla edessä työn arjessa, olisiko kyseessä puhdistus?

Härkä (20.4.-20.5.)

Olisiko yhteistyömuodoissa tapahtumassa juuri nyt siirtymä planeettojen siirtymisen myötä? Venus ja Merkurius nimittäin vaihtavat merkkiä ja liikkuvat hiukan salaisempaan paikkaan sinun merkkiisi suhteutettuna. Saatat myös alkaa pohtia enemmän sitä, mihin rahasi riittävät tai pitäisikö omistuksissa tehdä muutoksia.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Planeettailmapiiri muuttuu aika selkeästi suoraviivaisempaan suuntaan. Ehkä tiedossa on enemmän palavereja ja vastassa suorasukaisia tai äänekkäitä ihmisiä. Dynaamisuus voi liittyä myös perheasioihin, vaikka kaikessa ei vallitse täydellinen harmonia. Romantiikkaa voi olla tarjolla, mutta se mietityttää.

Rapu (21.6.-22.7.)

Tässä vaiheessa näyttäisi olevan jonkin verran pysähtymistä tiedossa. Saattaa olla, että huomaat ympärilläsi asioita, jotka kaipaavat keskittymistä, parantamista tai korjaamista, ja kaivat esiin joko kättentaitoja tai muita avuja, jotka liittyvät muiden huoltamiseen. Mars pitää sinua yhä jotenkin tarkkailuasemissa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Perhesuhteita on tullut ehkä pyöriteltyä mielessä enemmänkin usean viikon ajan. Tai sitten lähipiirissä on pohdittu syntyjä syviä. Toisilla on ollut painoa historiassa ja menneisyydessä. Nyt, kun Merkurius ja Venus siirtyvät jousimieheen, on kuitenkin uudenlainen jakso alkamassa. Vapaa-aika tai pelit kolkuttelevat!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Enemmän painotusta voi tulla tällä erää koti- ja perheasioihin. Täyden harmonian ja sovun sijaan alat nähdä myös seikkoja, joissa ilmenee erimielisyyttä ja jotka on kohdattava. Lähiviikkoina olet valmiimpi rankempiin kohtaamisiin!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Nyt olisi tarjolla usean viikon mittainen jakso, jolloin panoksia laitetaan oppimiseen ja koulutukseen jollain tavalla. Voit lisätä tehokkuuttasi viestinnässä tai lukea kirjoja tavallista nopeammin innostuksissasi. Muukin kuin mielen liikkuvuus näyttäisi lisääntyvän, varsinkin lyhyiden matkojen muodossa!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Olisiko niin, että vuorossa ovat materiaaliset seikat, joita täytyy hoitaa tavallista enemmän tulevina viikkoina? On mahdollista, että aiemmin mielen perukoille poljetut tarpeet hankkia tarpeellista tavaraa tulevat nyt tapetille. Työasiat voivat vetää sinut laajempiin ympyröihin, joissa lankoja pitää hallita eri asioiden välillä.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Merkurius ja Venus tulevat merkkiisi, mikä luo monenlaista vipinää elämääsi. Sivusta katselemisen ja ylenpalttisen kynttilöillä tai muilla tunnelmoinnin aika on todennäköisesti päättynyt, ja siirryt aktiiviseksi ja aloitteelliseksi toimijaksi. Hyödynnä ajattelun terävyyttä lähiviikkoina!

Kauris (21.12.-19.1.)

Alatko paneutua johonkin ongelmaan, jossa riittää setvittävää? Vai luuletko, että sinulta salataan jotain tarkoituksellisesti? Lähiviikkoina asiat eivät ehkä ole sitä, mitä luulet, mutta todennäköisesti saat enemmän kaipaamiasi lepohetkiä esimerkiksi kirjallisuuden parissa. Työreissu tai muu matka voi olla tiedossa.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Jokin yhteisöllinen elämä saattaa avautua sinulle äkkiä ja yllättäen. On tietenkin myös mahdollista, että löydät entisen seurapiirin tai ryhmäaktiviteetin pariin, ja innostut siitä uudestaan. Monilla vesimiehillä elämä muuttuu jollain tapaa kevyemmäksi, ja raskaat ratkaisut jäävät taakse. Samanmielisyys houkuttaa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Uutta ytyä näyttäisi tulevan tekemisiisi! Voit reipastua joissain aiheissa niin nopeasti, että toiset eivät oikein pysy kärryillä. Toisaalta nopea kiivastuminenkin on mahdollista dynaamisista planeettakuvioista johtuen! Vältä riitaan ajautumista, vaikka joku ärsyttäisi kovastikin. Ota vaan opiksi!

X