Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 29.6.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Lue myös juuri julkaistu sensuelli kesähoroskooppi! Annan suuri rakkaushoroskooppi 2023 tietää, millaiseksi muodostuvat oman merkkisi kuumat kuukaudet.

Oinas (20.3.-19.4.)

Aurinko, kuu ja Merkurius sijaitsevat nyt vesielementin merkeissä, ja se on vieras elementti sinulle, joka edustat tulielementtiä. Siksipä joudut hieman hillitsemään ja hallitsemaan sanomisia tai muutoin joku saattaa loukkaantua niistä. Kotiasiat ja materiaaliset seikat hoituvat hyvin, jos ne ovat sidoksissa toisiinsa.

Härkä (20.4.-20.5.)

Lähipiirissä tai naapurustossa voi ilmetä asioita, jotka tuntuvat lähinnä miellyttäviltä. Ehkä lyhyttä reissua on luvassa näinä päivinä tai lähiviikkojen sisällä, ja silloin kohteena ovat lämpimät tunteet, perhesiteet tai historian havina. Meri voi olla myös jossain roolissa erityisesti siksi, että vesielementissä on planeettoja.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Olisiko aika keskittyä kaikkeen sellaiseen, joka näkyy ja on konkreettista, kaiken muun haihattelun sijaan? Terävöitä kättentaitojasi, voit saada yllättävää iloa tai yhdessäoloa niistä. Vai olisiko ruokareseptin opettelu mukava kohde tällä erää? Yksityiskohtaisuutta ja pienimuotoista tunnelmaa kannattaa vaalia!

Rapu (21.6.-22.7.)

Olet ehkä näinä päivinä ja viikkoina omimmillasi pitkään aikaan, sillä aurinko ja Merkurius viipyvät merkissäsi vielä pari viikkoa. Toisin sanoen ilmassa on sellaisia asioita ja aiheita, joita arvostat tai joissa olet hyvä. Ehkä saat tuntumaa veden läheisyyteen, mikä tekee sinulle vesielementin merkkinä hyvää.

Leijona (23.7.-22.8.)

Sisäistyneet olotilat jatkuvat, ja se on hyvä, sillä näin saat kerättyä voimia myöhempää varten tai pelkästään illanviettoja varten. Jakso on nimittäin kaksinainen, koska Venus ja Mars ryydittävät sinua olemaan aloitteellinen tai ryhtymään jopa uhkarohkeisiin hankkeisiin. Ja Jupiter puskee kohti menestystä!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Tämä vaikuttaisi olevan päivä, joka sisältää kehon tai mielen liikkumista, joten lomailijoiden tarkoitus ei ole jäädä vain lepäämään. Tartu uusiin aiheisiin ja keskustele niistä tai käy katsomassa uusia paikkoja lähelläsi. Syvällisempi merkitys kokemuksesta voi avautua, ja olet altis tähän myös lähikuukausina.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Nyt voi parhaimmillaan ole kyse uuden selkeyden päivistä, jolloin asetat tavoitteita ja konkreettisia toimintatapoja itsellesi tai muille. Pyrit sovittamaan päämääräsi yhteen materiaalisten tavoitteiden kanssa. Shoppailuinto nostaa päätään ja voit intuitiivisesti löytää itsellesi sopivan tavaran. Ystävät innostavat!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Eilisen tapaan saatat kokea, että olet sujut itsesi, elämäsi ja tavoitteittesi kanssa. Vähintään saat hyviä kokemuksia matkalla ja hyväksyntää omana itsenäsi. Samalla Venus ja Mars pitävät sinua koko ajan tietoisena siitä, että tähtäät oikeisiin, omaa arvoasi vastaaviin päämääriin. Tunteissa on voimaa!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Jotkut seikat voivat tuntua yhä kimuranteilta tai ainakin kaikkia yksityiskohtia voi olla hankala hahmottaa. Ehkä pohdit myös jotain konkreettista perheesi tai kotisi suhteen ja voisi olla sopiva aika harkita myös remontteja. Kotielämässä saattaa olla muitakin isoja siirtoja meneillään. Suhde toiseen paikkakuntaan syvenee.

Kauris (21.12.-19.1.)

Nyt voi olla aikaa, jolloin elämässäsi on paljonkin tekemistä muiden ihmisten tai tahojen kanssa. Myös ryhmät, yhdistykset tai verkostot voivat liittyä meneillään oleviin planeettakuvioihin. Jonkinlaiseen opiskeluun tai tietojen täydentämiseen liittyvät paineet voivat näinä päivinä purkautua positiivisesti.

Vesimies (20.1.-18.2.)

On yhä tärkeää pitää huolta arkisista pikkuasioista ja korjauksista, ja ehkä tarvetta sellaiseen ilmeneekin enemmän. Miten voisi paremmin ehkäistä esimerkiksi terveysongelmia ja elää luonnonmukaisemmin? Venuksen ja Marsin yhtymä leijonassa tiivistyy päivä päivältä ja saa sydämen sykkimään!

Kalat (19.2.-19.3.)

Nauti vielä planeettaenergiasta, joka voi parhaimmillaan viedä sinut sielujen syvyyksiin ja tunteiden pyörteisiin, ja näitähän tunnetusti kaipaat. Et ole mikään puhtaasti rationaalinen tyyppi. Tähän saumaan voisi sopia hyvin perinteikäs viihde-elämys, ehkä toisella paikkakunnalla, tai sitten vaikka peli-ilta perheen kesken.

X