Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 16.–22.6.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVPhotos

Kaksoset 21.5.–20.6.

Uteliaisuutesi, leikkisyytesi ja flirttaileva luonteesi tulevat nyt hyvin esille. Haluai-sitko vakuuttaa erään aikomuksistasi? Sanasi ovat vakuuttavia, joten se saattaa onnistua. Läheisessä suhteessa ilma puhdistuu ja asiat palaavat oikeille raiteilleen.

Rapu 21.6.–22.7.

Usko sisimpääsi. Anna intuition johdattaa sinua tällä viikolla, sillä saatat usein vatvoa liikaa asioiden eri merkityksiä. Saatat ajautua tilanteisiin, jotka eivät palvele sinun etujasi. Ole tarpeeksi itsekäs, niin pääset parempaan lopputulokseen.

Leijona 23.7.–22.8.

Nyt kannattaa olla edukseen, sillä et voi koskaan tietää, kuka katselee. Onko mielessäsi urasuunnitelmia tai muita henkilökohtaisia tavoitteita? On helpompaa, kun tiedät, mitä haluat saavuttaa ja miksi. Muuten hukkaat vain aikaa ja energiaa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Jotkut voivat yrittää saada sinut luopumaan jostakin projektista, joka olisi sinulle hyväksi. Pysy tiukkana ja pidä kiinni suunnitelmastasi. Yritä saada työ- ja kotielämä tasapainoon. Silloin pystyt paremmin nauttimaan kummastakin.

Vaaka 23.9.–22.10.

Saatat tavoitella jotain suurempaa ja parempaa, mutta onko aikataulussasi tilaa sellaiselle? Tee itsellesi selväksi, mitä kaikkea voit tehdä, ennen kuin hyväksyt jotain, mitä et pysty hoitamaan. Henkilökohtainen kasvu tuo sinulle tyydytystä.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Saatat toivoa, että pystyisit palaamaan aikaan, jolloin jokin suhde tai tilanne vaikutti täydelliseltä. Vaikka se on mahdotonta, haluaisit pureutua asiaan kunnolla. Toimit sitten yksin tai jonkun tuella, positiivinen muutos on mahdollinen.

Jousimies 22.11.–20.12.

Näet itsesi uudessa valossa. Haluaisitko tietää, mihin päädyt, jos jatkat nykyisellä menolla? Todennäköisesti saat sen selville ennen pitkää. Tuntuuko työelämä joskus puuduttavalta ja epäkiinnostavalta? Vahvempi sitoutuminen voisi auttaa asiassa.

Kauris 21.12.–19.1.

Voit olla välillä kiinnostunut niin monesta asiasta, että aikataulusi pettää. Laita tavoitteesi tärkeysjärjestykseen, niin pysyt helpommin kärryillä tekemisistäsi. Satsaa myös omaan aikaan. Rentoutuminen auttaa löytämään sisäisen rauhan.

Vesimies 20.1.–18.2.

Olet erityisen tuottelias, sillä mielestäsi jotkut asiat eivät voi odottaa. Tällä jännittävällä jaksolla yksi tapaaminen voi kuitenkin muuttaa kohtalosi. Pidä huolta rahoistasi, muuten saatat joutua maksamaan jostakin enemmän kuin pitäisi.

Kalat 19.2.–19.3.

Saatat saada nyt aiempaa enemmän tunnustusta, josta voit hyötyä monin tavoin. Väärinkäsitykset voivat kuitenkin olla mahdollisia juuri silloin, kun asioiden pitäisi olla täysin selviä. Varmista, että keskustelut pysyvät oikeilla raiteilla.

Oinas 20.3.–19.4.

Pidä kiinni omista suunnitelmistasi, sillä tilanteet tai toisten vaatimukset voivat kiskoa sinua eri suuntiin. Etsit innolla uusia vaihtoehtoja ja haluat uudistua. Ole kuitenkin varuillasi ja vältä houkutuksia, kun uusi mahdollisuus tupsahtaa eteesi.

Härkä 20.4.–20.5.

Tavoitteesi saattavat muuttua, kun pohdiskelet lähitulevaisuuttasi. Tajuat jotain itsestäsi, mikä rohkaisee sinua muuttamaan elämäsi tärkeysjärjestyksiä. Olet käännekohdassa, etkä tavoillesi uskollisena suostu katsomaan taaksepäin.

Tutustu mm. ho­roskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

X