Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 22.-28.11.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Jousimies 22.11.–20.12.

Hiljaisella ja romanttisella jaksolla saatat tuudittautua vääränlaiseen turvallisuudentunteeseen. Eivätkö asiat ole nyt niin kuin aina ennenkin? Miksi et menisi virran mukana ja katsoisi, mihin se lopulta vie sinut? Etkö kaivannutkin jo uutta seikkailua?

Kauris 21.12.–19.1.

Vaikka monet asiat muuttuvat ympärilläsi, sisälläsi on rauha. Tunnet olevasi omassa elementissäsi. Mieti, mikä on sinulle tärkeää ja pidä siitä kiinni. Jokin ehdotus ei alkuun tunnu kovin houkuttelevalta, mutta älä kuitenkaan hylkää sitä oikopäätä.

Vesimies 20.1.–18.2.

Päättäväisyytesi paneutua omiin asioihisi on hienoa niin kauan kuin se ei häiritse läheisiäsi. Työelämässä tämä voi toimia, mutta rakkaimpasi saattavat kärsiä huomiosi puutteesta. Nyt on entistä tärkeämpää löytää tasapaino, sillä kotona tarvitaan panostasi.

Kalat 19.2.–19.3.

Edessä on seesteinen viikko. Ystävien merkitys korostuu, joten nyt on hyvä aika näyttää heille, kuinka paljon he merkitsevät sinulle. Kukaan ei ole ajatusten­lukija, joten kerro tunteistasi ääneen. Jos joudut kieltäytymään jostain kutsusta, tee se hieno­varaisesti.

Oinas 20.3.–19.4.

Odotatko rauhallista viikkoa? Voit unohtaa sen, sillä nyt sattuu ja tapahtuu. Työelämä voi jäädä omien kiireidesi takia vapaa-ajan jalkoihin. Jos kuitenkin haluat tehdä löytöretkiä ennemmin yksiksesi, yritä olla tahdikas. Näin vältyt myöhemmin ongelmilta.

Härkä 20.4.–20.5.

Tietty levottomuus näyttää vaivaavan sinua. Kohtaat asioita, joita haluaisit muuttaa elämässäsi. Sanomisesi ja tekemisesi hämmentävät toisia, etkä itsekään oikein tiedä, minne olet menossa. Ota pari askelta taaksepäin ja päätä, mitä loppujen lopuksi haluat.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Viimeaikaiset muutokset ovat saaneet sinut miettimään tulevaisuutta. Haluat olla spontaani, mutta et oikein lämpene toisten sinulle järjestämistä yllätyksistä. Sinusta voi tuntua ikään kuin muut tietäisivät paremmin, mitä sinä haluat.

Rapu 21.6.–22.7.

Voit solmia hyviä kontakteja ystäviesi avulla myös työelämään. Kenties saat myös taloudellisia neuvoja yllättävältä taholta. Ar­vioi uudelleen suunnitelmasi ja niiden edistyminen. Näin pysyt ajan tasalla ja säästät myöhemmin aikaa ja vaivaa.

Leijona 23.7.–22.8.

Viikko on romanttinen, ja houkutuksia näyttää olevan kaikkialla. Intohimot tuntuvat syttyvän erikoisella tavalla erikoisissa paikoissa. Halusitko tätä vai onko kaikki sattumaa? Saat vastauksen jakson loppuun mennessä. Älä rasita itseäsi turhilla ajatuksilla.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Sinulla on monenlaisia lahjoja, mutta arvostavatko muut niitä tarpeeksi? Entä sinä itse? Älä otaksu, ettet olisi tarpeeksi lahjakas tekemään jotain tavallisuudesta poikkeavaa tai jotain, mikä vaatii erityisiä taitoja. Nyt ei kannata ujostella.

Vaaka 23.9.–22.10.

Jonkinlainen huono onni tai terveyshuolet ovat saattaneet pidätellä sinua viime aikoina. Ne ovat voineet kolhia positiivisuuttasi ja luottamustasi. Asiat korjaantuvat ennalleen, kun uskot kykyihisi. Koeta elää tässä hetkessä ja nauttia arjen iloista.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Anna itsellesi lupa hidastaa vähän tahtia ja nauttia elämästä. Vahvista kallisarvoisimpia ihmissuhteita rentoutumalla ja auta rakkaimpiasi tekemään samoin. Samalla syntyy muistoja, jotka kestävät pitkään ja säilyvät kirkkaina mielessäsi.

Lue myös

Suosittelemme