Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 23.12.–5.1.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVphotos

Kauris 21.12.–19.1.

Olet elementissäsi tällä kiireisellä jaksolla. Anna toisille tilaa auttaa, se tuo teitä lähemmäs toisianne. Haluat ryhtyä johonkin uuteen hankkeeseen. Sen luomat mahdollisuudet tuovat jännitystä elämääsi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Jokin toivomasi asia näyttää nyt lopulta toteutuvan. Edessä voi olla vielä yksi vastoinkäyminen, ja selvitäksesi siitä sinun täytyy ylittää esteitä, jotka olet itse itsellesi asettanut. Tee kaikkesi voittaaksesi, sillä palkinto on sen arvoinen.

Kalat 19.2.–19.3.

Tunteet ovat pinnassa tällä jaksolla. Jotkut läheiset saattavat pahoittaa mielensä, jos et ehdi viettää tarpeeksi aikaa heidän kanssaan. Hoida asia kuntoon mahdollisimman pian, niin pääset myös itse nauttimaan joulunajan rauhasta.

Oinas 20.3.–19.4.

Suhtaudut avoimesti edistyksellisiin ideoihin, mikä voi rohkaista sinua siirtymään seuraavalle askelmalle. Haluaisitko kokeilla jotain uutta? Se voisi muuttaa asioi­ta ensi vuoden suhteen. Älä antaudu jouluna turhanpäiväiseen kinasteluun.

Härkä 20.4.–20.5.

Mielessäsi pyörivät tulevaisuudenkuvat auttavat sinua päästämään irti menneestä, ja tunnet olevasi valmis kohtaamaan uuden vuoden. Koeta silti olla läsnä tässä hetkessä ja nauttia ihmisistä ympärilläsi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Jos sinulta on jäänyt jotain tärkeää tekemättä, hoida se heti kuntoon. Lopputuloksena voit huokaista helpotuksesta. Tulevat päivät voivat olla terapeuttisia, sillä intensiiviset keskustelut palkitsevat.

Rapu 21.6.–22.7.

Tunnetko olevasi keskellä suurta draamaa? Kiireisenä vuodenaikana ilmassa voi olla monenlaisia tunteita, joten yksinkertaista asioita tai suhtaudu niihin filosofisesti. Luvassa on positiivisia virtauksia.

Leijona 23.7.–22.8.

Yllättävät tilanteet voivat häiritä suunnitelmiasi, mutta joskus ne kääntävät asiat parempaan suuntaan. Älä pyri olemaan liian täydellinen. Koeta ottaa rennosti, vaikka matka olisi kuoppainen. Suuntaa katseesi tulevaan vuoteen.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Saatat kokea olevasi valmis luopumaan traditioista ja kokeilemaan jotain uutta. Mikäli tunnet stressin lähestyvän, älä tavoittele kuuta taivaalta. Nyt on tärkeää ottaa rennosti eikä asettaa itselleen liian suuria paineita. Ole rauhassa oma itsesi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Keskeneräiset ihmissuhdekiemurat voivat vaivata mieltäsi, joten selvitä ne mahdollisimman pian. Oikeat sanat oikeaan aikaan rauhoittavat tilannetta ja saavat olon varmemmaksi. Toisista huolehtiminen tuo esiin parhaat puolesi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Voit yrittää järkeillä erilaisten ongelmien äärellä, mutta lopulta päädyt aina luottamaan vaistoosi. Näet valoa tunnelin päässä ja ymmärrät, että tietyt asiat eivät voi jatkua ennallaan. Vuosi 2022 saa positiivisen alun.

Jousimies 22.11.–20.12.

Itseluottamuksesi herättää huomiota, eivätkä kaikki ole aina samaa mieltä kanssasi. Yritä sovitella ja ottaa toiset paremmin huomioon. Läsnäolo luo harmoniaa ja vahvistaa suhdettasi erääseen enemmän kuin osasit odottaakaan.

Tutustu mm. horos­kooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee ennea­grammitesti

X