Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 7.–13.3.

Teksti:
Patrick Arundell
Kuvat:
MVPhotos

Kalat 19.2.–19.3.

Olet ehkä epäillyt itseäsi etkä ole luottanut intuitioosi. Nyt on aika muuttaa ajattelu­tapaa. Sydämesi kyllä tietää, mikä on parhaaksi sinulle. Älä jää jumiin pieniin yksityiskohtiin vaan tarkastele asioita laajemmasta näkökulmasta.

Oinas 20.3.–19.4.

Olet menossa oikeaan suuntaan. Tulevalla viikolla olet sosiaalinen, ja sen myötä tutustut uusiin ihmisiin ja luot uusia suhteita. Yhteistyön tekeminen muiden kanssa voisi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Härkä 20.4.–20.5.

Tunnet itsesi päättäväiseksi ja haluat näyttää, mihin sinusta on. Joku voi esittää sinulle tarjouksen, joka on liian hyvä ohitettavaksi. Pidä mielessä, että saat enemmän aikaan, kun pyydät muilta apua.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Sinun kannattaa nyt luottaa omaan intuitioosi. Jos jokin asia kiinnostaa sinua ja tunnet vetoa sitä kohtaan, anna mennä. Edistä tulevalla viikolla etenkin sellaisia hankkeita, joista on sinulle myöhemmin hyötyä.

Rapu 21.6.–22.7.

Jos saat mahdollisuuden ansaita rahaa tekemällä jotain mielekästä, tartu tilaisuuteen välittömästi. Huomaat, että osaamistasi arvostetaan. Ota tilanteesta kaikki ilo irti. Tulevalla viikolla saatat myös kohdata erään ihmisen, jonka seura tuntuu virkistävältä.

Leijona 23.7.–22.8.

Ensi viikolla innostut jostain ja otat pienen riskin. Haluat hienosäätää jokapäiväisiä rutiinejasi. Jos tahdot saada todellisia muutoksia aikaan, sinun on jätettävä tuttu ja turvallinen taaksesi. Pyydä ystäviltäsi neuvoja, jos tunnet olosi yhtään epävarmaksi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Yrität kurkotella tähtiin, mutta joku tai jokin saattaa pidätellä sinua. Älä kuuntele muiden mielipiteitä vaan luota järkähtämättä omiin vaistoihisi. Ajan kuluessa saat kyllä muut käännytettyä ja uskomaan suunnitelmiisi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Haluat poistua mukavuusalueeltasi ja tutkia uusia mahdollisuuksia. Kun uskallat ottaa ensimmäisen askeleen, asiat loksahtelevat paikoilleen. Hyödynnä erityisiä kykyjäsi, sillä niiden avulla voit ansaita hieman lisää rahaa.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Älä estele itseäsi vaan kokeile rohkeasti uusia asioita – saat uusien kokemusten myötä lisää sisältöä elämääsi. Kääri siis rohkeasti hihat ja anna mennä. Viikonloppu tuo mukanaan yllätyksiä, joita et osaa edes kuvitella.

Jousimies 22.11.–20.12.

Tulevalla viikolla otat tietoisen riskin ja teet jotain, mitä et ole koskaan aiemmin tehnyt. Se saattaa liittyä työelämään tai johonkin aivan muuhun. Kun luotat vakaasti itseesi, voit ajan myötä saavuttaa upeita asioita.

Kauris 21.12.–19.1.

Olet valmis tarttumaan haasteeseen, joka näyttää jopa liian hyvältä ollakseen totta. Älä kuitenkaan tee mitään ennen kuin olet tehnyt kunnon taustatutkimuksen. Jos haluat saada romanttisen suhteen takaisin raiteilleen, nyt on korjausliikkeen aika.

Vesimies 20.1.–18.2.

Etsit nyt haasteita, jotka voisivat tuoda elämääsi lisää jännitystä. Sinua saatetaan pyytää mukaan erääseen projektiin. Ota kutsu vastaan, sillä se voi poikia vähintään ystävyyssuhteen.

Tutustu myös horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

X