Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 7.–13.7.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVPhotos

Rapu 21.6.–22.7.

Olet täynnä tarmoa ja valmis toimimaan tunteidesi viemänä. Yrittääkö joku estää sinua? Aseta tiukat rajat, äläkä anna toisten vaikuttaa tekemisiisi, sillä muuten saatat menettää hienon mahdollisuuden. Läheinen suhde syvenee entisestään.

Leijona 23.7.–22.8.

Sinulla voi olla meneillään jokin merkittävä projekti, mutta oletko siinä mukana täydestä sydämestäsi? Kenties haluaisit luopua vastuusta ja pitää vähän hauskaa? Mitä nopeammin hoidat asiat kuntoon, sitä helpommin pääset ottamaan rennosti.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Saatat pakertaa väkisin saadaksesi toivomasi lopputuloksen, mutta onko se viisasta? Jos onnistut siinä, huuma ei ehkä kestä kovin kauan, ja huomaat sen loppujen lopuksi olleen virhe. Keskity asioihin, jotka sujuvat luontevasti.

Vaaka 23.9.–22.10.

Sinulle tarjoutuu mahdollisuus näyttää voimasi ja hyödyntää eteen tulevat tilaisuudet. Älä antaudu perheen sisäisiin nahisteluihin, sillä ne eivät johda mihinkään. Onni hymyilee sinulle, joten ole rohkea, astu esiin ja tartu toimeen.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Saatat taistella itsesi tai jonkun toisen kanssa. Selvitä tilanne mahdollisimman pian, niin sinulle jää energiaa tarttua lupaavilta vaikuttaviin asioihin. Innostut myös uusista, jännittävistä kokemuksista.

Jousimies 22.11.–20.12.

Voit joko harmitella huonoa rahatilannetta tai sitten voit keksiä fiksun suunnitelman kohentaaksesi sitä. Yksikin hyvä idea riittää, ja tulevat viikot näyttävät paljon valoisammilta. Usko itseesi.

Kauris 21.12.–19.1.

Sinulle voi olla tärkeää saada viimeinen sana perhettä koskevassa asiassa, mutta jos toiset ovat eri mieltä, se ei auta paljoa­kaan. Sydämellinen asenne keskustelussa voisi raivata tietä uusille ajatuksille. Joskus askel tuntemattomaan voi tuntua pelottavalta, mutta nyt se kannattaa.

Vesimies 20.1.–18.2.

Älä pidä asioita itsestään selvinä. Virran mukana ajelehtiminen voi tuntua helpolta, mutta se ei tuo sinulle toivomaasi ratkaisua. Järjestelmällisyydellä ja kurinalaisuudella saavutat ansaitsemasi tuloksen.

Kalat 19.2.–19.3.

Saat selvyyden asiaan, joka on hämmentänyt sinua. Rakkauselämä, samoin kuin luovuutesi, vaikuttavat lupaavilta, joten älä pidättele itseäsi. Noudata vaistoasi, sillä nyt se näyttää olevan oikeassa.

Oinas 20.3.–19.4.

Ärsyttääkö joku sinua? Selvitä asia nopeas­ti ja diplomaattisesti. Vaikka haluai­sit kommentoida terävästi, se ei kannata. Saatat tarvita hänen apuaan tulevaisuudessa, joten yritä löytää kompromissi. Älä epäile itseäsi, sillä pystyt halutessasi mihin vain.

Härkä 20.4.–20.5.

Jupiterin ansiosta olet täynnä uskoa itseesi, etenkin jos sinulla on tähtäimessä suuria suunnitelmia. Jotkut saattavat yrittää lannistaa intoasi, mutta älä anna sen vaikuttaa. Pysyttele kaukana huonoista viboista.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Viikko on edistyksellinen, jos onnistut ratkaisemaan erään ongelman. Älä jätä asiaa sikseen, sillä se saattaa vain pahentua. Koeta kanavoida vahva energiasi oikein.

Tutustu mm. horos­kooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee ennea­grammitesti!

X