Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 1/2016

Teksti:
Anna.fi

All in! Kaikki peliin heti vuoden vaihduttua. Aurinko yhtymässä Plutoon ja neliössä Uranukseen ei jätä aikaa lusmuiluun tai loppiaisen odotteluun. Elämä kutsuu hyt jokaista meistä löytämään elämällemme sen todellisen tarkoituksen. Oman syymme nousta sängystä joka aamu.

Neitsyt

Viikkohoroskooppi

4.1.2016

Näet lähipäivien aikana kaikki asiat tavallista selvemmin ja sinun on helppo tehdä tärkeitä ja kauaskantoisia ratkaisuja tulevaisuutesi varalle. Sinussa asuu niin suuri voima, ettei kukaan pysty asettumaan tiellesi, mikäli vain uskallat painaa kaasun pohjaan. Elämä rakastaa sinua, jos sinä rakastat elämää.

5.1.2016

Joku sinulle merkittävä projekti uhkaa pysähtyä niille sijoilleen, ellet uskalla nopeasti puhua suutasi puhtaaksi jostakin sinua vaivaavasta asiasta. Asiat ovat selvästi muuttuneet siitä, mistä alun perin lähdit liikkeelle ja siksi et voi toimia aikaisempien lupaustesi mukaan.

6.1.2016

Itseluottamuksesi on näinä aikoina tavallista parempi ja joku saattaa ihastua hetkelliseen herkkyyteesi ja aitouteesi aivan silmittömästi. Vaikka tällaisten tunteiden ilmaantuminen hivelee sinua, niin uskalla olla mahdollisimman rehellinen sinuun ihastuvalle ihmiselle ja kertoa oma tilanteesi ja totuutesi.

7.1.2016

Elämä ympärilläsi kiehuu melko epävakaisena, mutta sinulla pysyvät hommat hanskassa. Pidä omat juttusi selkeinä vaikka muut pimahtelevat kilpaa erilaisten sähkölaitteiden ja tietokoneiden kanssa. Pystyt sovittamaan omat tekemisesi hankaliinkin olosuhteisiin.

8.1.2016

Tämä päivä testaa rakkauselämäsi toimivuutta ja saa sinun kannaltasi negatiiviset jutut tuntumaan todella surkeilta. Nyt tiedät mistä päästää irti. Tämä on elämän tarjoama mahdollisuus oivaltaa mistä sinun tulee päästää irti ennen kuin sinuun mahtuu sitä todellista rakkautta.

9.1.2016

Osaat tänään seurata ilmassa liikkuvia tunnelmia, joten älä epäröi tarttua hyvältä vaikuttaviin mahdollisuuksiin, vaikka päivärytmi menisikin aivan poskelleen. Tilaisuus menee ohi sekunneissa.

10.1.2016

Oivalluksen lamppu välähtää johonkin aikaan päivästä niin voimakkaasti että sinun on pakko rynnätä toteuttamaan sitä välittömästi. Varo kynnystä ja muita vaarallisia ulokkeita, mutta älä anna minkään mahdin maailmassa estää sinua toteuttamasta oivallustasi.

Vaaka

Viikkohoroskooppi

4.1.2016

Joku sinua jo aikaisemmin vaivannut asia käy näinä päivinä entistä hankalammaksi ja sinun on pakko katsoa epämiellyttävää totuutta suoraan silmiin. Vihan tunne sisälläsi on sitä voimakkaampi, mitä haitallisemmasta asiasta sinun kannaltasi on kysymys. Tämä on sinun hetkesi päästää irti siitä mikä ei toimi.

5.1.2016

Järkesi leikkaa kuin partaveitsi ja nyt kannattaa ryhtyä tuumasta toimeen jokaisen mieleesi juolahtavan idean toteuttamiseksi mahdollisimman pian. Asioita ei pidä yrittää miettiä etukäteen valmiiksi, sillä nyt ne selviävät parhaiten vasta sitten kun olet jo toteuttamassa niitä.

6.1.2016

Vaistoat tänään hyvin herkästi kaikki sellaiset seikat rakkauselämässäsi, jotka ovat ajautuneet tai ajautumassa väärille raiteille. Älä etsi näyttöä tuntemustesi tueksi, sillä suurin osa ihmisessä tapahtuvista asioista jää toiselle ikuiseksi salaisuudeksi. Sinun epäilyksesi on sinulle totta ja silloin se pitää selvittää.

7.1.2016

Varo hosumasta tai edes kiirehtimästä tällaisina päivinä, sillä onnettomuusriski on korkeissa lukemissa. Rauhoita tahtia ja jätä hommia huomiseen. Tänään voisit keskittyä uusien ideoiden ja suunnitelmien kehittämiseen samalla kun jätät suosiolla osan päivärutiineista kokonaan hoitamatta.

8.1.2016

Havaitset ihmeellistä toimivuutta itsellesi arvokkaiden suunnitelmien etenemisessä ja saat niille yllättävää tukea, joka kannattaa ottaa avoimesti vastaan. Tämän hetken aloituksissa on uskomaton lataus, joka kestää parhaimmillaan koko loppuelämäsi ja ehkä vieläkin pidempään.

9.1.2016

Laitteistot saattavat oikutella käsissäsi eikä tavaroiden putoileminenkaan ole epätavallista, mikäli tekeminen painuu hosumisen puolelle. Varaa itsellesi tavallista enemmän aikaa ja tilaa, niin vältyt isommilta ongelmilta.

10.1.2016

Kuka sinua yrittää jujuttaa? Tänään vainuat vilpin tekijät jo kilometrien päästä. Jos jokin epäilyttää, niin kannattaa nostaa kunnon haloo ja katsoa mistä oikein on kysymys. Ellei varoittavaa ennakkoaavistusta ilmene niin kaikki on hyvin ja voit luottaa siihen mitä olet tekemässä.

Skorpioni

Viikkohoroskooppi

4.1.2016

Tänään ja lähipäivinä onni ja voima ovat liittoutuneet sinulle tärkeiden asioiden taakse. Älä epäröi viedä haluamiasi asioita juuri siihen suuntaan, jonka itse tiedät oikeaksi. Menestys vaatii joskus rohkeita siirtoja ja nyt on sellaisten aika positiivisessa mielessä. Riittää kun itse hyväksyt omat ratkaisusi.

5.1.2016

Ristiriitoja on luvassa oikein roppakaupalla, mikäli et ole viime päivinä pystynyt ilmaisemaan rehellisesti omaa kantaasi ikäviltä tuntuneissa asioissa. Nyt ei kannata viedä mitään asiaa väkisin eteenpäin, sillä se vain pahentaa tilannetta.

6.1.2016

Pystyt selvittämään jonkun rakkauselämääsi liittyneen ongelman tai epäselvyyden aivan kuin vahingossa. Samalla sinulle selviää toisesta ihmisestä jotakin, jota et ole aikaisemmin pystynyt hänessä hyväksymään. Nyt on ymmärryksen ja hyväksymisen aika, sillä ilman hyväksymistä ei voi olla aitoa rakkautta.

7.1.2016

Sinusta saattaa tuntua että voisit saada tänään paljonkin aikaiseksi, mutta älä yritä ahnehtia liian isoa palaa. Pystyt kyllä ideoimaan ja viemään vauhdilla eteenpäin omia mielenkiintoisia hankkeitasi, mutta aikasi ei riitä muiden ongelmien hoitamiseen, vaikka sitä sinulta varmasti pyydetään.

8.1.2016

Jos muistat, mitä ihanaa koit noin kuukausi sitten, niin juuri tuohon kokemukseen liittyy joku uusi, erittäin houkutteleva mahdollisuus. Menneitä miettimättä tänään kannattaa tarttua kaikkiin sinua kiinnostaviin mahdollisuuksiin, sillä jokainen tänään aloitettu oma juttu tulee menestymään odotettua paremmin.

9.1.2016

Saat ehkä hyvinkin kiinnostavia tarjouksia tai ehdotuksia, joiden tiedät sopivan sinulle kuin lottovoitto kenelle tahansa, mutta et tahdo uskaltaa vastata niihin vain omasta puolestasi. Kannattaisi olla itsekäs, sillä epäröinti kostautuu aivan liian nopeasti. Päätökset on tehtävä heti tai ei ollenkaan.

10.1.2016

Mukava päivä luvassa, jos maltat irrottaa otteesi päivän rutiineista ja suot itsellesi oikeuden edes yhteen makuhermoja tai muita aisteja hivelevään nautintoon. Ilon ja innostuksen keskeltä löytyy myös sinulle tärkeä ihminen.

Jousimies

Viikkohoroskooppi

4.1.2016

Saat lopultakin vahvistuksen asialle, jota olet jo pitkään yrittänyt viedä eteenpäin. Ota vastaan kaikki onni ja menestys jota sinulle tämän Aurinko Pluto yhtymän aikana tarjotaan. Vaatimattomuus on väärä väline näihin päiviin. Uskalla hyppiä ilosta kun siihen on aihetta ja ole ylpeä saavutuksistasi.

5.1.2016

Nyt kulkee lujaa ja riskin ottaminen joissakin päivittäisissä asioissa kannattaa varmasti. Älä kuitenkaan luota muiden mielipiteisiin vaan ainoastaan omiisi. Älä myöskään yritä suunnitella mitään liian valmiiksi, vaan uskalla toimia hetken mielijohteesta ja avoimin mielin.

6.1.2016

Tunnistat kumppanisi tunteet herkkääkin herkemmin. Tänään löydät jotain sellaista, jota hän ei itse ole vielä oivaltanut. Älä anna tämän hämmentävän seikan estää sinua ottamasta asiaa puheeksi, sillä kahden ihmisen välinen rakkaus on jatkuvaa itsensä uudelleen oivaltamista ja hyväksymistä.

7.1.2016

Monenlaisia selkkauksia ja häiriöitä on näinä päivinä luvassa, mutta sinulta ei tule menemään sormi suuhun vaan pystyt selvittämään ongelmat ja kehittelemään siinä samalla uusia ideoita tulevaisuutesi varalle. Jotkut odottavat sinun hoitavan heidänkin ongelmansa, mutta aikasi on rajallista.

8.1.2016

Olet nyt tekemässä hyvin merkittäviä, rakkauselämääsi liittyviä ratkaisuja, jotka parhaimmillaan tuovat onnea ja menestystä ainakin vuodeksi eteenpäin. Luota ihmeessä omaan arvomaailmaasi ja uskalla laittaa asioita liikkeelle, sillä sinun toiveillasi on kantavammat siivet kuin aikoihin.

9.1.2016

Oivallat asioita tavallista tehokkaammin ja sitä kannattaa käyttää tänään hyväksi tekemällä salamannopeita päätöksiä silloin kun siltä tuntuu. Ei haittaa vaikka joku nikottelee naapurissa, se kuuluu asiaan.

10.1.2016

Nyt on syytä juhlia tai pitää muuten vain hauskaa ilman erityistä aihetta. Tarjoa ystävillesi vaikkapa leivoskahvit juhlan kunniaksi. Sano että juhlit tätä elämää ja arvokasta ystävyyttä heidän kanssaan. Tämä pieni ele palkitsee sinut vielä moneen kertaan.

Kauris

Viikkohoroskooppi

4.1.2016

Varaudu tekemään joku hyvin merkittävä ja täysin itsenäinen päätös lähipäivien aikana. Älä epäröi ottaa riskejä ja luota sydämesi ääneen heti kun innostuksesi energia roihahtaa täyteen liekkiin. Pelissä on paljon enemmän kuin pystyt juuri nyt näkemään. Vain sinä tiedät mikä on oikein.

5.1.2016

Olet saattanut antaa joitakin lupauksia tai odotuksia, jotka tulisi nyt pystyä purkamaan olosuhteiden kääntyessä suhteellisen ankarasti sinua vastaan. Älä siis jää miettimään, mitä olet aikaisemmin sanonut tai luvannut, vaan katso tilannetta nykyhetken näkökulmasta ja heti helpottaa.

6.1.2016

Jos vaistoat jonkun asian rakkauselämässäsi olevan vähänkään väärillä raiteilla, niin nyt kannattaa keskustella siitä kumppanisi kanssa. Jokainen meistä muuntelee totuutta omalle rakkaalle puhuessaan, toiset enemmän toiset vähemmän. Nyt vaistoat jotakin joka on jäänyt kertomatta.

7.1.2016

Vauhtia riittää vähän liiankin kanssa ja siksi olet altis tapaturmille ja onnettomuuksille. Saat uusia oivalluksia, joita on pakko päästä toteuttamaan miltei välittömästi. Aikasi ei kuitenkaan riitä ihan kaikkeen. Rauhoita siis menoasi, tee tietoisia valintoja ja ole varovainen liikenteessä.

8.1.2016

Vaikka et henkilökohtaisesti voi tunnistaa tämän päivän menestyksellistä energiaa, niin silti voit käyttää sitä hyväksesi toteuttamalla jonkun haaveesi tai arvokkaaksi kokemasi suunnitelman.

9.1.2016

Tänään menojalkaa vipattaa ja koet olosi helposti tavallista ahdistuneemmaksi sellaisissa tilanteissa, jotka tavalla tai toisella estävät sinua kulkemasta vapaasti ja toteuttamasta aidointa itseäsi.

10.1.2016

Näet selkeästi mikä tässä päivässä toimii ja mikä ei. Luota näkemykseesi ja ole valmis aloittamaan hyvältä tuntuvia uusia asioita juuri tänään. Jos ryhdyt mihinkään vastentahtoisesti, se tietää välittömiä ongelmia.

Vesimies

Viikkohoroskooppi

4.1.2016

Joudut selvittelemään jotakin noin kuukausi sitten tekemääsi ratkaisua, joka ei kaikilta osin tunnu itsestäsi enää ollenkaan hyvältä. Uskalla peruuttaa suunnitelmissasi sen verran kuin on tarpeen ja valitse itsellesi niiltä osin uusi strategia. Kaikki on vielä helposti korjattavissa.

5.1.2016

Tänään saat olla tarkkana mitä suustasi päästelet, sillä sanasi käsitetään helposti riidan haastamiseksi, ellet jostain syystä ole aidosti niiden takana. Koeta itsekin kiinnittää huomiota puhetapaasi. Jos huomaat siinä aggressiivisia piirteitä, niin mieti mitä oikein olet tekemässä ja miksi.

6.1.2016

Jos joku rakkauselämääsi liittyvä asia on vaivannut sinua tai huomaat jonkun vaivaavan elämänkumppaniasi, niin tänään sinulla on mahdollisuus vapautua turhista epäilyistä keskustelemalla asiasta. Tässä ajassa on salaisuudet paljastavaa energiaa, joka auttaa näkemään totuuden.

7.1.2016

Tänään on hermostunutta energiaa ilmassa, mutta sinä pystyt hoitamaan asiasi yllättävän rauhallisesti. Anna muiden toilailla rauhassa ja varaudu siihen, ettei neuvojasi haluta ottaa vastaan. Joidenkin on kerta kaikkiaan pakko saada oppinsa kantapään kautta ja siihen sinun on tyytyminen.

8.1.2016

Hymysi on tänään tavallista tarttuvampaa ja saat sen avulla ihmeitä aikaan elämässäsi. Anna siis itsellesi lupa nauttia tästä päivästä ja olla iloinen. Onnea niin rakkaudessa kuin ihmissuhteissa yleensä on luvassa samalla mitalla, jolla nyt tarjoilet elämää itsellesi. Ota se vastaan kaikilla mausteilla.

9.1.2016

Yllättäviä ja innostavia ideoita saattaa pälkähtää päähäsi keskellä päivän rutiineita, mutta toteuttamisasteelle nämä välähdykset harvoin yltävät, vaikka aihetta ehkä olisikin. Kokeile ottaa edes yhdestä oivalluksesta kunnolla kiinni.

10.1.2016

Seilaat puolihuolimattomassa myötätuulessa. Ota tämä päivä mahdollisimman rennosti ja hakeudu mielikahvilaasi nautiskelemaan elämän makeutta. Rennon olosi keskellä sinulle tarjotaan mahdollisuutta osallistua johonkin mielenkiintoiseen tilaisuuteen. Vastaa ihmeessä myöntävästi.

Kalat

Viikkohoroskooppi

4.1.2016

Saat nyt selvää lisäpotkua jollekin pari kuukautta sitten tekemällesi rohkealle päätökselle. Ole valmis jatkamaan etenemistäsi omaa kompassiasi seuraten. Yllättävät kehut ja kiitokset ovat merkkejä onnistuneista valinnoista, joita voit juuri nyt menestyksellisesti kehitellä eteenpäin.

5.1.2016

Varaudu siihen, että joku sinulle tärkeä asia ei mene lainkaan odottamallasi tavalla, ellet ole valmis todella taistelemaan oikeuksiesi puolesta. Liian leppoisalla asenteella saattaa käydä todella huonosti ja huomaat vain jonkun vetäneen maton jalkojesi alta. Älä luovuta liian helposti!

6.1.2016

Monenlaisia ihastumiseen tai jopa rakastumiseen houkuttelevia mahdollisuuksia on tänään tarjolla. Ilmassa on sen verran valheellista energiaa, että ihan kaikkea mitä itse tunnet, ei ole syytä pitää molemminpuolisena totuutena. Omassa sydämessä kokemasi rakkaus tai kaipaus on kuitenkin aina totta.

7.1.2016

Olet itse kohtalaisen hyvässä vireessä, mutta hillitse silti innokkuuttasi, sillä monen muun tilanne on tänään paljon kriittisempi. Sähkölaitteet ja tietokoneet reagoivat kaikkeen hermostuneeseen energiaan erittäin herkästi. Vaikka syy ei ole sinussa, joudut hyväksymään tilanteen.

8.1.2016

Koet tänään erittäin ahdistavina kaikki sellaiset tilanteet, joissa olet sitoutunut omalta kannaltasi arvottomien asioiden ylläpitämiseen elämässäsi. Vaikka sinulla on paljon uusia juttuja mielessäsi, niin mikään ei pääse etenemään ennen kuin päätät tietoisesti luopua niistä, jotka eivät sinulle maistu.

9.1.2016

Ota tänään vähän enemmän tilaa itsellesi ja toteuta hetkellisiä mielijohteita ihan vaan itsesi iloksi, sillä sen suurempaa hyötyä irrottelusta ei nyt ole luvassa, mutta onhan sitä siinäkin.

10.1.2016

Tunteesi ohjaavat sinua voimakkaasti tiettyyn suuntaan. Anna tuulen kuljettaa sinua kohtaamaan juuri tänään tärkeältä tuntuva ihminen ja sitten tämän päivän suuri oivallus, jonka hän sinulle välittää. Toimeen on syytä ryhtyä välittömästi.

Oinas

Viikkohoroskooppi

4.1.2016

Tunnet varmaan aggressiivisen energian sisälläsi. Et ole valmis hyväksymään ainuttakaan sellaista ratkaisua, jonka koet vaikeuttavan elämääsi. Aggressio on kehon antama merkki siitä, että sinulla on nyt voimaa sanoutua irti epämukavilta tai ahdistavilta tuntuvista asioista elämässäsi.

5.1.2016

Sinulla on tänään käytettävissäsi poikkeuksellinen energialataus, jota voit toteuttaa sekä sanallisella että konkreettisen tekemisen alueella, joten menoksi vaan molemmilla sektoreilla. Mitä tahansa sinulla onkin suunnitteilla, niin nyt on oikea hetki ottaa yhteyttä ratkaisevassa asemassa oleviin henkilöihin.

6.1.2016

Seuraile tarkkaan tänään mieleesi hiipiviä aavistuksia, sillä niillä on aina joku sanoma. Tuntemuksista on syytä keskustella kumppanisi kanssa, vaikka sinulla ei olisi mitään konkreettista näytettävää mahdollisten epäilystesi tueksi. Elämässä on paljon enemmän sitä mikä ei näy kuin sitä mikä näkyy.

7.1.2016

Mitään ei kannata pitää tänään varmana. Olet innokas uudistamaan elämääsi jollain erikoisella tavalla, mutta se ei onnistu niin helposti. Tarvitset tilaa ja ilmaa ympärillesi etkä suostu tänään kenenkään pompoteltavaksi. Pahin jarru lieneekin omassa päässäsi, sillä kukaan muu ei sinua pysty estämään.

8.1.2016

Elämä tarjoilee sinulle juuri nyt onnea ja menestystä niin rakkaudessa kuin muussakin elämässä, mutta sinun tehtäväsi on tarttua siihen kaksin käsin. Muista, että ennen kuin voit jakaa onnea kumppanisi kanssa on sinun otettava se ensin itse vastaan. Tästä on nyt kysymys, joten älä kysele lupaa vaan nauti elämästä.

9.1.2016

Älä ihmettele jos saat tänään aikaan yllättäviä sähkö- tai yhteyskatkoksia. Ota rauhallisesti, sillä yleensä viat korjaantuvat itsestään parissa tunnissa sen jälkeen kun maltat poistua paikalta. Mitä hermostuneempi olet, sitä vakavampia sähköoireita on luvassa.

10.1.2016

Joku asia painaa mieltäsi. Tiedät kyllä mistä on kysymys. Ota siis yhteyttä asianomaiseen henkilöön ja ota selvää asioiden todellisesta tilasta. Tänään on juuri sopiva aika selvittää mahdolliset epäselvyydet ja ryhtyä välittömiin toimenpiteisiin asian korjaamiseksi.

Härkä

Viikkohoroskooppi

4.1.2016

Sinulla on tulevina päivinä paljon tavallista vahvempi itsetunto ja sitä kannattaa käyttää hyväksi omien päämääriesi eteenpäin viemiseen. Pluton ja Auringon kolmio merkkiisi on kosminen myötätuuli kaikelle, mitä sinä pidät elämässäsi tärkeänä. Nosta siis purjeet ylös ja anna elämän viedä sinua oikeaan suuntaan.

5.1.2016

Huomaat olevasi aikaisempien lupauksiesi vankina ja sinun on nyt pystyttävä tavalla tai toisella toimimaan lähes päinvastoin kuin olet suunnitellut. Saatat huomata, ettei mikään ota onnistuakseen ja silloin tulisi pystyä rauhoittamaan tahtia aivan ratkaisevalla tavalla, etteivät asiat menisi enempää solmuun.

6.1.2016

Viehätysvoimasi ja iloisuutesi tekevät nyt vaikutuksen vastakkaiseen sukupuoleen ja houkutuksia on ilmassa, mutta millaisia. Tänään monilla ihmisillä on korostunut taipumus puhua ja esiintyä toisen odottamalla tavalla oman sisäisen totuutensa vastaisesti. Ota tämä huomioon ja pidä jalat maassa.

7.1.2016

Varaudu yllättäviin ja äkillisiin käänteisiin jopa ihan itsestään selvissä asioissa. Pystyt tänään kääntämään pahatkin vaikeudet voitoksi, sillä kekseliäisyytesi ei nyt tunne rajoja. Ihan kaikkien murheita et kuitenkaan pysty selvittämään, joten pysy omalla reviirilläsi.

8.1.2016

Sinulla kuuluisi nyt ilmetä valtava sisäinen palo ottaa elämääsi jotain ennen kuulumatonta ja juuri siksi niin hurjan kiehtovaa. Älä hukkaa tilaisuutta, vaikka kelkkaan hyppääminen varmasti pelottaa melkoisesti. Elämä on suuri seikkailu, jossa kaikki voivat voittaa.

9.1.2016

Ota kiinni hetkessä liikkuvista ideoista ja ole valmis toteuttamaan niitä välittömästi niiden ilmaantuessa. Olet hurjan kekseliäällä päällä ja kaikkea mahdollista kannattaa nyt kokeilla.

10.1.2016

Hetkellinen inspiraatio iskee keskellä päivän tohinaa. Seuraa nopeasti syttyvää innostuksen aaltoa niin kauan kun se jaksaa sinua kuljettaa. Tärkeintä on pystyä toimimaan nopeasti, sillä tässä päivässä esiintyvä mahdollisuus katoaa yhtä nopeasti kuin syntyykin. Aikaa ei ole hukattavaksi.

Kaksoset

Viikkohoroskooppi

4.1.2016

Tunnet ahdistavan voimakkaana alitajuisen tarpeen saattaa joku tietty asia lopulliseen päätökseensä. Kerää kaikki rohkeutesi ja tee se ihan näiden lähipäivien aikana. Näet itsekin kuinka paljon paremmaksi kaikki muuttuu, kun vain uskallat pistää toimeksi. Pelko kuuluu asiaan, mutta osoittautuu turhaksi.

5.1.2016

Muiden kompastellessa suunnitelmiensa epäonnistumisten kanssa, sinä pääset nauttimaan aivan päinvastaisesta ilmapiiristä ja kaikki tuntuu onnistuvan suorastaan ihmeellisellä tavalla. Sinun kannattaa käyttää tilaisuutta hyväksesi ja keskittää energiasi jonkun sinulle tärkeän asian toteuttamiseen.

6.1.2016

Ihmissuhteisiin tai parisuhteeseen liittyvä ahdistava tunne kuuluu tänään asiaan. Ahdistuksen syyn selvittäminen on aina jollakin tavalla pelottava tapahtuma, mutta sen selvittämättä jättäminen johtaa aina välimatkan kasvamiseen. Jos haluat elää rakkaudessa, otat nyt selvää omista aavistuksistasi.

7.1.2016

Valmistaudu tekemään tänään jotain tavallisesta poikkeavaa, sillä elämän syke on viemässä sinua kohti jotain arvokasta kohtaamista, joka tapahtuu poikkeavissa olosuhteissa. Tapaamisen luonnetta ei pysty tarkemmin määrittelemään, mutta jotenkin se liittyy työelämän kuvioihin.

8.1.2016

Olet tänään armottoman kriittinen sellaisia asioita ja ihmisiä kohtaan, joiden koet estävän sinua toteuttamasta omaa arvomaailmaasi ja kokemasta rakkautta. Hyväksy oma kriittisyytesi merkiksi muutosta kaipaavista asioista, mutta älä kaada pahaa oloasi kenenkään muun niskaan. Sinä päätät mikä muuttuu.

9.1.2016

Sinulle tarjoutuu tänään tilaisuus kokeilla tai kokea jotain tavallisesta poikkeavaa ja sinua kiinnostavaa juttua. Vaikka et voikaan saada mitään ennakkovahvistuksia homman luonteesta, niin kerää vain rohkeutesi ja hyppää.

10.1.2016

Mikä sinua mahtaakaan nyt ahdistaa. Kaikki asiasi eivät ehkä ole oikeilla jengoilla. Kuuntele missä ahtaus tiivistyy ja ole valmis taistelemaan tiesi vapauteen. Jos ahdistavan olon aiheuttaa joku toinen ihminen, niin sinun tulisi pystyä vielä tänään ratkaisemaan häneen liittyvä ongelma.

Rapu

Viikkohoroskooppi

4.1.2016

Viime aikojen paineet kasautuvat näille päiville ja sinun on aika tehdä itsellesi selväksi mistä haluat päästä lopullisesti eroon nykyisessä elämässäsi. Jos joku asia tai ihminen estää sinua toteuttamasta omaa luovuuttasi, niin nyt tunnet kestämätöntä painetta vapauttaa itsesi tuosta ikeestä.

5.1.2016

Tänään sinun tulisi pystyä sanomaan asiat sellaisina kuin itse koet niiden olevan, sillä se on ainoa keino välttyä pahemmilta väärinkäsityksiltä. Muuten löydät itsesi melkoisten väärinkäsitysten suosta ja ylös pääseminen saattaa olla yllättävän vaikeaa. Puhu siis rehellisesti suusi puhtaaksi.

6.1.2016

Olet harvinaisen herkällä päällä vaistoamaan pienetkin epärehellisyydet parisuhteessasi. Ole sinä rehellinen ja kerro mahdollisista tuntemuksistasi. Rakkaus ja kumppanuus ovat jatkuvaa itsensä hyväksymisen opiskelua. Kumppanisi peittää jotain sellaista, mitä sinä et vielä hänessä hyväksy. Uskallatko selvittää mitä?

7.1.2016

Saatat olla näinä päivinä harvinaisen äkäisellä tuulella sellaisille, jotka jollain tavalla pyrkivät rajaamaan sinun elintilaasi liian pieneksi. Joudut tekemään nopeita ja itsenäisiä ratkaisuja, jotka epäonnistuvat, jos joudut kysymään niihin lupaa joltakin toiselta ihmiseltä.

8.1.2016

Joku ehkä kokonaan uusi asia tai ilmiö vetää sinua magneetin lailla puoleensa ja osaat hermostua raivokkaasti, ellet anna itsellesi tätä mahdollisuutta. Nyt kannattaa miettiä tarkoin, miksi suljet elämästäsi pois jotakin itsellesi arvokasta. Kukaan sinua aidosti rakastava ei sellaista ole vaatimassa. Kuka sitten?

9.1.2016

Tästä saattaa kehkeytyä sähäkkä päivä. Pidä itsesi valmiina nopeisiin siirtoihin ja tiedosta että tähän päivään ei mahdu mitään ylimääräisiä rajoituksia tai aikatauluja ilman yhteenottoa kanssasi.

10.1.2016

Koet hetkellisen katkoksen alitajuntaasi ja tunteisiisi etkä oikein pysty ottamaan kantaa sinulle esitettyihin kysymyksiin. Älä turhaan yritä selvittää muille sellaisia asioita, jotka eivät ole täysin selviä edes itsellesi.

Leijona

Viikkohoroskooppi

4.1.2016

Sisimmässäsi tiedät että sinun on saatettava eräs mieltäsi painava asia päätökseen, vaikka et millään tahdo uskaltautua ajatuksista konkreettiseen toimintaan. Mikään ei ole tulevaisuutesi kannalta niin tärkeää kuin tehdä juuri nyt se minkä tiedät oikeaksi ja kaikkien kannalta parhaaksi ratkaisuksi.

5.1.2016

Olet täynnä intoa ja positiivista energiaa, mutta et saa suunnitelmiasi etenemään, ellet ole valmis perumaan tai muuttamaan jotakin aikaisemmin antamaasi lupausta. Tällaisena aikana sinun on viisasta myöntää erehdyksesi, vaikka se väliaikaisesti synnyttäisi epäluottamusta sinua kohtaan.

6.1.2016

Ellet pääse toteuttamaan itseäsi ja nauttimaan omasta elämästäsi, niin nyt se ilmenee kasvavana ahdistuksena. Tiedät kyllä keneen tuo ahdistava tunne kohdistuu? Uskalla ottaa asia esille, vaikka tiedätkin sen johtavan vakavaan keskusteluun kumppanisi tai rakastettusi kanssa. Sekin on rakkautta.

7.1.2016

Sisäinen levottomuus ajaa sinua osallistumaan johonkin täysin yllättävään suunnitelmaan tai projektiin. Et tiedä itsekään mihin olet ryhtymässä eikä tarvitsekaan, sillä leikkiin kannattaa lähteä vain hullun kiilto silmissä tai jättää koko juttu väliin.

8.1.2016

Tänään on sinun päiväsi tehdä totta yhdestä tai jopa useammastakin unelmasta, joten älä jää seisomaan kädet taskussa, vaan ota elämältä, mitä se tarjoaa. Jos haluat matkustaa, mene matkatoimistoon. Jos haluat asunnon, mene välittäjälle tai asuntosivuille. Jos haluat rakastua, mene pitämään hauskaa.

9.1.2016

Uskalla lähteä hiukan rikkomaan rajojasi ja tee jotain sellaista mitä et normaalisti suo itsellesi. Pienistäkin tempauksista saa kummasti uutta energiaa ja luottamusta omiin tuntemuksiin..

10.1.2016

Innostavat ja masentavat fiilikset ovat tänään melkoisessa aaltoliikkeessä. Älä jää kiinni kumpaankaan vaan tallaa suloisen turtumuksen tilassa läpi tästä päivästä. Jos sinulle tarjoutuu joku aloittamisen mahdollisuus, niin sellaiseen kannattaa tarttua tukevalla otteella.

Annan viikkohoroskooppi ajalle 31.12.-14.1.

Kuukausihoroskooppi 1/2016

Tunnista kunkin horoskooppimerkin ominaispiirteet

X