Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 4/2015

Teksti:
Anna.fi

Lue, mitä horoskoopit lupaavat tälle viikolle! 

Oinaan viikko

19.1.2015

Tämä on tavallista hankalampaa aikaa ihmissuhteissa, sillä tunnet suurta tyytymättömyyttä kaikkeen, missä todellinen arvomaailmasi ei pääse toteutumaan. Kohdistat arvostelusi helposti kumppaniisi, mutta parempi olisi katsoa, mitä itse suot itsellesi. Se on ainoa todellinen syy tyytymättömyyteesi.

20.1.2015

Nyt on syytä heittää liian tarkat suunnitelmat mahdollisimman kauas, sillä parhaat palat löytyvät nyt päivärytmin ulkopuolelta. Sinulla on kaikki mahdollisuudet päästä nauttimaan tämän yllätyksellisen päivän parhaista paloista, kunhan maltat helpottaa turhista rutiineista.

21.1.2015

Onko kieli solmussa vai miksi et tahdo saada sanottavaasi oikealla tavalla perille? Jätä hankalammat selvitykset suosiolla huomiseen, sillä tänään onnistuu vain totuuden puhuminen ja se ei koskaan ole hankalaa.

22.1.2015

Ellei rakkauselämäsi ole kaikilta osin kunnossa niin tänään osoitat sen kumppanillesi jonkun äkkipikaisen reaktion muodossa. Varo kuitenkin tuomitsemasta toista liian hätäisesti, sillä hänkään ei halua satuttaa sinua.

23.1.2015

Energiatilasi ei juuri nyt ole kirkkaimmillaan, mutta liikkeelle lähteminen asiassa kuin asiassa muuttaa heti tilannetta. Ulkoilu ja liikunta tekevät todella hyvää, mikäli sinulta liikenee siihen edes 15 minuuttia jossain vaiheessa päivää. Ulkoilu auttaa ottamaan kiinni luonnonmukaisesta rytmistäsi.

24.1.2015

Tunteet ja järki tempovat sinua kumpikin omaan suuntaansa. Älä kuuntele kumpaakaan. Pysähdy hetkeksi ja ole täysin oma itsesi. Rauhoita tahtia, kunnes ylimääräinen hälinä pääsi sisällä on hiljentynyt.

25.1.2015

Monenlaisia outoja asioita tapahtuu tämän päivän kuluessa ja halutessasi sinunkin tulisi uskaltautua mukaan elämän mielenkiintoiseen arvausleikkiin ilman turhia ennakkoluuloja.

Härän viikko

19.1.2015

Kohtaat näinä päivinä voimakkaita tunteita herättäviä ihmisiä, joiden kanssa sinun on uskallettava puhua mahdollisimman avoimesti. Näillä kohtaamisilla on olettamaasi suurempi merkitys, joka paljastuu usein vasta aikojen kuluttua. Järjellä miettiessäsi et tässä tilanteessa päädy oikeaan ratkaisuun.

20.1.2015

Tänään ei kannata ottaa liian vakavaa otetta asioihin, sillä aika on hyvin yllätyksellistä ja moni asia etenee täysin odotustesi vastaisesti. Koeta löytää lempeä suhtautuminen elämään ja tähän päivään, sillä pakottamalla asioita liian ahtaaseen muottiin tulet tekemään elämästäsi varsin hankalaa.

21.1.2015

Osaat asetella sanasi ja ilmeesi näppärästi muiden ajatuksiin sopiviksi ja saat tänään yhden tai useampia ongelmatilanteita onnelliseen päätökseen. Voit käyttää puhelahjaasi hyväksi myös monessa muussa yhteydessä. Ellet keksi mitään niin ole sitten rauhassa onnellinen.

22.1.2015

Kohdatessasi tänään sinulle arvokkaita ja rakkaita ihmisiä niin osoita heille sopivaksi katsomallasi tavalla omat tunteesi. Tulet saamaan vastalahjasi elämän loppumattomasta aarreaitasta yllättävän nopeasti.

23.1.2015

Järjestelykykysi on oikealla aaltopituudella ja toimeen ryhtymällä saat kaikki asiasi hoitumaan uskomattoman tehokkaasti. Jos sinulla on mitään asioita hoidettavana virastoissa tai suunnittelet asunnon ostamista/vuokraamista, niin tänään kannattaa laittaa paperit vetämään.

24.1.2015

Anna elämän kuljettaa sinua hetkestä toiseen ja seuraa iloisten asioiden ja ilmeiden viitoittamaa tietä niin tiedät että suuntasi on varmasti oikea. Juhlan kunniaksi voit tarjota kahvit päivän parhaalle kaverillesi.

25.1.2015

Vallattomuus on tämän päivän valttikortti. Uskalla tehdä jotain odottamatonta ja irrota itsesi tylsistä rutiineista ennen kuin tärinä iskee pahemmin kimppuusi.

Kaksosten viikko

19.1.2015

Venuksen kolmio tuo mukavaa jännitettä elämääsi ja kutsuvaa säihkettä silmiisi, joilla on nyt helppo hurmata jokainen sinua silmiin katsova ihminen. Käytä ajan tarjoamaa viehätysvoimaa kaikin tavoin hyväksesi ja uskalla nauttia kasvaneen itseluottamuksesi antamasta varmuudesta.

20.1.2015

Sattuma puuttuu näinä päivinä elämän kulkuun ja aiheuttaa odottamattomia hankaluuksia sinulle jo muutenkin vastenmielisiltä tuntuvissa asioissa. Tämä ei silti ole sinun kiusaamistasi vaan välttämätöntä ohjausta pois liiasta mielen hallinnasta kohti asioiden henkistä ymmärtämistä.

21.1.2015

Olet hyvin vastaanottavaisella tuulella ja sinun on helppo ymmärtää mitä muut ajavat takaa. Osaat yhdistää muiden tavoitteet omiin päämääriisi, jolloin yhteistyölle ei ole enää mitään esteitä.

22.1.2015

Suo itsellesi ja läheisillesi joku ihana hetki tai nautinto tämän päivän kuluessa. Tämän päivän ilosta ja keskinäisestä yhteydestä rakentuu mielekkyys tälle hetkelle ja tulevaisuudelle.

23.1.2015

Et välttämättä pääse kovin usein yhtä mallikkaasti eteenpäin elämässäsi kuin tällaisena päivänä, joten älä suotta jarruttele. Sinulle arvokkaat asiat luistavat sellaisella vauhdilla että et tahdo perässä pysyä, joten jokainen tuskaa tuottava projekti on syytä jättää huomisen tai ensi viikon murheiksi.

24.1.2015

Innostut tänään jostakin uudesta ideasta. Juttu ei välttämättä etene sen pidemmälle tässä vaiheessa, mutta anna idealle sopivasti energiaa ja hetki aikaa toteutua myöhemmin.

25.1.2015

Tunnet itsesi vapaammaksi ja rennommaksi kuin tavallisesti. Uskalla siis toteuttaa joku kunnon irtiotto ja tehdä tästä päivästä tai ainakin osasta siitä kokonaan erilainen kokemus.

Ravun viikko

19.1.2015

Elämä kutsuu sinua jollakin hyvin kiinnostavalla tavalla tekemään jotain niin tavallisesta poikkeavaa, että se melkein pelottaa. Suosittelen silti tarttumaan haasteeseen, sillä tarjolla on tosiaan upeita mahdollisuuksia parantaa elämäsi henkistä tasoa valtavalla harppauksella. Uskalla siis kokeilla onneasi.

20.1.2015

Luota näiden päivien aikana vaistoihisi niin paljon kuin suinkin pystyt, sillä ne pyrkivät ohjaamaan sinua parempaan suuntaan elämässäsi. Herkkyytesi on hyvässä vireessä ja vaistosi ovat valmiustilassa ohjaamaan kulkuasi ehkä hyvinkin oudoille poluille. Etene rohkeasti, sillä tämä on sinun päiväsi.

21.1.2015

Kohtaat tänään tilanteen, jossa sinun pitää uskaltaa sanoa oma mielipiteesi jossakin vaikeassa asiassa tai jollekin hankalana pidetylle tyypille. Tunnelmat eivät ehkä nouse kattoon, mutta jo huomenna kaikkien on helpompi hymyillä.

22.1.2015

Joku yllättävä kutsu tai tilaisuus vetää sinua voimakkaasti puoleensa. Vastaa ihmeessä myöntävästi sillä luvassa on enemmän kuin aavistatkaan. Rakkaus toista kohtaan on mahdollista vain jos rakastat ensin itseäsi.

23.1.2015

Huomaat tällaisena aikana kiusallisen selvästi mikä sinun elämässäsi eniten tökkii, mutta miten ihmeessä saisit tehtyä asialle jotakin? Mieti tarkkaan mitä todellista pelättävää sinulla on mieltäsi painavan asian järjestämisessä paremmalle tolalle. Lopulta järjestely kuitenkin palvelee kaikkia osapuolia.

24.1.2015

Lievää jännitettä on ilmassa ja samalla kihelmöivää odotusta. Älä määrittele suuntaasi liian tarkasti. Anna jalkojen kuljettaa sinua sinne missä tuntuu hyvältä ja elämä näyttää paremmat kasvonsa.

25.1.2015

Kaikki liian ahtaiksi ja sitoviksi käyneet olosuhteet kaatuvat tänään niskaasi ja olet valmis koviinkin otteisiin vapautesi puolesta. Ahdistus on onneksi vain väliaikaista ja pienen puhurin jälkeen elämä on jälleen tasapainossa.

Leijonan viikko

19.1.2015

Jupiter rakentaa sinulle juuri nyt uutta elämää ja tällä hetkellä tunnistat voimakkaina kaikki sellaiset tekijät, joille olet antanut liikaa omaa luovuuttasi rajoittavaa valtaa. Tyytymättömyys kumppaniasi kohtaan nousee ainoastaan omasta elämättömästä elämästäsi ja siksi ratkaisukin voi löytyä vain sinulta.

20.1.2015

Tulet saamaan lähipäivien aikana hyvin houkuttelevia tarjouksia tai kutsuja, joihin kannattaa vastata myöntävästi ja pelata jopa riskillä. Ihan helpolla et pysty tätä lupaa itsellesi antamaan, mutta voithan silti ottaa sen lähtökohdaksi tälle päivälle, jolla on paljon tarjottavaa rohkealle.

21.1.2015

Reagoit tänään tavallista voimakkaammin sinua kohtaan esitettyyn arvosteluun. Nyt kannattaisi kuitenkin kuunnella eikä loukkaantua. Loukkaantuminen on aina merkki omasta epävarmuudestasi, johon ei varmasti ole mitään syytä. Viisas kun olet.

22.1.2015

Ellei elämäsi vastaa todellista arvomaailmaasi niin tänään se ottaa sen verran pattiin, että annat asianosaisten kuulla kunniansa. Laita jo aamulla riittävästi jäitä hattuun, sillä vain sinulla itselläsi on avain elämäsi muuttamiseen.

23.1.2015

Nyt kannattaa jyrätä eteenpäin sinulle tärkeissä asioissa, vaikka aurinko ei tuntuisikaan paistavan kovin kirkkaasti. Kun tiedät mitä haluat ja toimit yksiselitteisesti kyseisen asian puolesta, tulet yllättymään tämän päivän saldosta. Tahto on tehokkain työkalusi ja tapahtumien laatu voittaa aina määrän.

24.1.2015

Tunnut nyt tietävän mitä olet tekemässä. Älä anna kenenkään hiljentää vauhtiasi tai murentaa uskoasi, sillä tänään on etenemisen aika. Vie suunnitelmaasi eteenpäin luottavaisin mielin.

25.1.2015

Olet ajoittain hullun hauskalla tuulella etkä malta pakottaa itseäsi päivittäisiin raameihin ainakaan ihan kokonaan. Järjestä itsellesi jotain vaihtelua, sillä luovuus ei elä pysähtyneessä tilassa

Neitsyen viikko

19.1.2015

Onnekkaita sattumia osuu tällä jaksolla tiellesi ihanien ja jopa ihastumiseen johtavien tapaamisten muodossa. Uskalla kokea sisäisten tunteittesi kirjo kaikilla mahdollisilla väreillä, vaikka pettymysten vaara hehkuu samaan aikaan kirkkaan punaisena. Kokemus on aina lopputulosta tärkeämpi.

20.1.2015

Moni suunnittelemasi asia voi mennä täysin poskelleen näiden päivien aikana, sillä alitajuntasi ottaa hetkeksi vallan järkevältä itseltäsi ja ohjaa kulkuasi ojasta allikkoon ja takaisin. Antautumalla elämän virran kuljetettavaksi pääset paljon helpommalla, sillä mitään muuta ei nyt ole tehtävissä.

21.1.2015

Joku sinulle tärkeä suunnitelma ei tunnu etenevän lainkaan oikeaan suuntaan vaikka kuinka selittäisit. Lopeta siis selittely ja sano sama suomeksi niin johan alkaa tapahtua. Totuus toimii aina.

22.1.2015

Ihmissuhteisiin liittyvä yllättävä takaisku tai pettymys kuuluu tähän päivään. Todellisuudessa taidat pettyä vain omiin odotuksiisi, et ihmiseen, sillä hän on koko ajan ollut ja on edelleen oma itsensä. Siihen ei ole lupa pettyä.

23.1.2015

Perhoset vatsassasi haluavat muistuttaa sinua ajankäytöstäsi jollain tavalla. Mieti millä tavalla pystyisit nauttimaan enemmän tästä päivästä tai muuten kokemaan sen itsellesi mielekkäämmäksi. Kysymys on usein pienistä asioista ja siitä, että uskallat luottaa pieniin merkkeihin oikeasta suunnasta.

24.1.2015

Kohtalonomainen ilmapiiri saa sinut ehkä pyörimään ympyrää. Pysähdy ja ota joku suunta, ihan mikä tahansa ja huomaat matkan jatkuvan. Suunnalla ei ole niin suurta merkitystä, liike on tärkeämpää.

25.1.2015

Sisäinen pakko ajaa sinua taistelemaan vapautesi ja riippumattomuutesi puolesta heti kun vähänkään tunnet olosi liian rajatuksi tai uhatuksi. Ota oma tilasi kaikessa rauhassa, sillä päätät itse elämästäsi.

Vaa’an viikko

19.1.2015

Elämällä on sinulle paljon annettavaa ihmissuhteisiin ja kumppanuuteen liittyvissä asioissa. Tunnistat tämän ajan kasvavana itsevarmuutena ja voimakkaana viehätysvoimasi kasvuna, joka saa yhden jos toisenkin ihastumaan helisevään iloosi. Tämä on sinun aikaasi, nauti siitä!

20.1.2015

Elämä tarjoaa sinulle joitakin uskomattomilta tuntuvia mahdollisuuksia lähipäivien aikana. Ota ne vastaan, sillä ne ovat tällä kertaa totta. Helpommin sanottu kuin tehty, sillä alitajuinen pelkosi tekee kaikkensa saadakseen sinut pukkaamaan pakkia laatikkoon. Rohkea rokan syö ja menestyy varmasti.

21.1.2015

Saat yllättävää ja omaa päämäärääsi tukevaa palautetta hyvin suorittamastasi tehtävästä. Tilanne kannattaa käyttää välittömästi ja häikäilemättä hyväksi, sillä muuten kullan ja kunnian nappaa joku muu eikä hän kutsu sinua juhliinsa.

22.1.2015

Parhaimmillaan tämä päivä on tarjoamassa sinulle ihania hetkiä ystävien tai rakkaimpasi seurassa, mutta sinun tulee voida itse päättää mitä haluat ja kenen kanssa. Velvollisuudentunto ei toimi rakkaudessa.

23.1.2015

Onko sinulla mitään projektia kesken? Tämä on hyvää aikaa saattaa keskeneräiset työt, ellei ihan päätökseen niin uuteen vauhtiin kuitenkin. Sinulla on positiivista energiaa käytössäsi, eikä asioiden järjestely tuota mitään ongelmia kunhan olet päässyt ensin liikkeelle.

24.1.2015

Tänään voit kääntää vahingon voitoksi, kunhan maltat suhtautua kohtaamaasi takaiskuun viisaasti. Menetät jotain, jota olet pitänyt ehkä hyvinkin tärkeänä, mutta mitä sinä samalla voitat?

25.1.2015

Nokkapokka on todennäköinen seuraus mikäli joku yrittää tänään esittää sinulle kehnolta tuntuvia vaatimuksia. Tänään et ota vastaan uhkauksia etkä rajoituksia.

Skorpionin viikko

19.1.2015

Venuksen ja Jupiterin t-risti merkkiisi saa sinut kaipaamaan aitoa rakkautta elämääsi ja kokemaan suurta tyytymättömyyttä ellei kaipaus toteudu. Houkutus oman kumppanin arvosteluun on suunnattoman suuri, mutta se vie hurjalla vauhdilla ojasta allikkoon. Vain sinä voit muuttaa kaiken.

20.1.2015

Olet hyvin herkällä päällä vaistoamaan, mitä lähipäivinä kannattaa tehdä ja millä tavalla. Anna intuition ohjata elämääsi ja askeleitasi kohti aivan yllättävältä suunnalta tulevaa menestystä. Järkeilemällä et löydä edes tunkiota, joten älä yritä ymmärtää tätä päivää vaan elä sitä.

21.1.2015

Kalikka saattaa kolahtaa aika ilkeästi omaan nilkkaan. Tämän päivän kuluessa joudut vastaamaan aikaisemmin antamistasi aiheettomista lupauksista. Kestä kirvely kuin mies vaikka olisitkin nainen. Et ole ensimmäinen etkä viimeinen, joka syö sanansa. Kaikkihan sitä tekevät, miksi olisit poikkeus?

22.1.2015

Läheinen ihmissuhde saattaa olla tänään kovalla koetuksella, mikäli siinä on sellaisia piirteitä, joita et pysty hyväksymään. Syytät kumppaniasi ehkä täysin aiheettomasti siitä että hän on sitä mitä on. Sellaiseen sinä joskus rakastuit.

23.1.2015

Vaikka voimasi saattavat olla hiukan alavireessä, niin älä silti jää makaamaan paikoillesi. Pieni vapaamuotoinen ulkoiluharrastus on paikallaan, sillä luonnosta löytyy aina vastaus mieltä askarruttaviin ongelmiin. Ellei ihan tänään sovellettavassa muodossa, niin pidemmällä aikavälillä kumminkin.

24.1.2015

Et tahdo tietää mitä sinun pitäisi tehdä jonkun ratkaisua vaativan asian kanssa ja se hermostuttaa. Nyt on viisainta odottaa ja siirtää ratkaisua päivällä tai parilla. Ongelma poistuu ajan myötä ihan itsestään.

25.1.2015

Et pysty täysin hallitsemaan tunteitasi tilanteissa, joissa sinulta vaaditaan jotain sellaista joka ei sinua lainkaan kiinnosta. Uskalla tällaisessa tilanteessa pitää puolesi. Onhan tämä sinun elämäsi.

Jousimiehen viikko

19.1.2015

Nyt on silmissäsi säihkettä ja sellaista avoimuutta, joka saa polvet notkahtelemaan useammaltakin sinut kohtaavalta tyypiltä. Uskalla tehdä elämästäsi niin nautinnollinen kokemus kuin suinkin pystyt, sillä kaikki kokemukset, jotka nyt otat vastaan, jäävät ehtymättömiksi ilon lähteiksi sydämeesi.

20.1.2015

Jos joku asia elämässäsi ei ole kohdallaan niin nyt kyllä tulet sen huomaamaan odottamattomien vaikeuksien ja pettymysten muodossa, joita Neptunus tarjoilee harmittavan avokätisesti. Kaikkeen ei koskaan voi varautua ja tänään on yksi päivistä, jolloin tätä totuutta opetetaan juuri sinulle.

21.1.2015

Tuotat toisille hyvää mieltä positiivisilla kommenteillasi. Tänään kannattaa esittää vilpittömät kiitokset kaikille, jotka vain suinkin saat mieleesi sekä varmuuden vuoksi vielä muutamalle täysin tuntemattomalle tyypille. Kiitos palaa aina esittäjälleen korkoa kasvaneena.

22.1.2015

Luota tänään omiin vaistoihisi ja anna elämän kuljettaa sinua tärkeäksi tai läheiseksi kokemaasi paikkaan. Rakkaus elää siellä missä voit hyvin ja sinne päästäksesi et voi taata kaikille muille hyvää oloa tai oikeaa ratkaisua.

23.1.2015

Mihin toimeen nyt satutkaan tarttumaan, niin kaikki tuntuu sujuvan tavallista paremmin. Käytä aika hyväksesi ja pistä asioita järjestykseen tai tee muuten vain kaikkea mitä mieleesi juolahtaa. Aina kun nautit tekemisestäsi, palvelee se sinun elämääsi ja tulevaisuuttasi, mutta erityisesti tänään on näin.

24.1.2015

Elokuviin, teatteriin, tansseihin, huuhaailtaan. Mars matkaan. Tee jotakin ja lähde jonnekin. Elämä tarjoaa sinulle jotakin kivaa yllätystä, mutta vain mukavassa seurassa.

25.1.2015

Ilkikurinen virne kasvoillasi olet tänään parhaimmillasi. Olet valmis haastamaan paikoilleen juuttuneen elämäsi ja kaikki siihen kuuluvat henkilöt uuteen elämään ja liikkeeseen.

Kauriin viikko

19.1.2015

Olet suurten haasteiden edessä sosiaalisessa elämässäsi ja sinulle tarjoutuu näinä päivinä joku erittäin kiehtovalta tuntuva mahdollisuus viedä omaa unelmaasi kilometrikaupalla eteenpäin. Siihen tarvitaan aimo annos ennakkoluulottomuutta ja innostuminen näyttää oikean suunnan.

20.1.2015

Elämäsi kulkee nyt suotuisissa tuulissa ja sinun kannattaa luottaa alitajuntasi ohjaukseen, vaikka se suurella todennäköisyydellä vie sinua täysin oudoille poluille elämässäsi. Sulje silmäsi ja anna jalkojesi kuljettaa sinut ajan ja paikan rajojen yli kohti omaa ja varmasti ihanaa elämääsi.

21.1.2015

Älä ihmettele ellet saa tänään kunnolla otetta muiden innostukseen, sillä ajatusmaailmasi kulkee nyt omia outoja polkujaan ja kuulosi on lievästi sanoen valikoiva. Kyllä se sitten aikanaan välähtää sinullekin.

22.1.2015

Älä anna hetkellisen inspiraation puutteen vaivata itseäsi. Ota tämä päivä mahdollisimman rennosti ja koeta olla pakottamatta itseäsi mihinkään. Nauti pelkästä olemisesta, sillä se on todellisen luovuuden elinehto.

23.1.2015

Kokeile tänään tehdä kaikki hetken mielijohteesta ilman sen kummempaa suunnitelmaa. Voit vain ihmetellä kuinka hyvin monet asiat saattavat kolahtaa kohdalleen, kun luottaa elämän rytmiin kylmän järkeilyn sijasta.

24.1.2015

Tänään olet vaarassa sortua kadehtimaan muiden elämää ja saavutuksia. Tunnistat tämän epämukavana tyytymättömyytenä. Katso mitä kaikkea sinulla jo on, niin rauhoitut kummasti.

25.1.2015

Reagoit tänään ajatustakin nopeammin sellaisiin henkilöihin ja tilanteisiin, joiden koet jollain tavalla uhkaavan henkilökohtaista vapauttasi. Suojautuminen on täysin aiheellista.

Vesimiehen viikko

19.1.2015

Venus merkissäsi oppositiossa Jupiteriin edellyttää mahdollisen tyytymättömyyden tietoista huomioon ottamista parisuhteeseen liittyvissä asioissa. Ellei kumppanuussuhteesi ole oikeilla raiteilla, niin nyt huomaat mistä kenkä puristaa. Tilanteeseen on uskallettava puuttua tai se varmasti pahenee.

20.1.2015

Olvin mainos ’Älä ota sitä vakavasti’ sopii tämän päivän iskulauseeksi, sillä juuri mikään ei mene tai toimi odotetulla tavalla. Oudot tuulet puhaltelevat ja asiat saavat yllättäviä käänteitä, mutta tilanteet eivät muodostu sinulle liian hankaliksi, jos osaat päästää ajoissa irti kontrollin tarpeestasi.

21.1.2015

Juttu luistaa kuin rasvattuna ainakin osan päivää. Mieti mitä asioita sinulla on selvitettävänä, sillä olet hetken aikaa kommunikaation mestari, joka osaa puhua oikealla tavalla oikeille ihmisille.

22.1.2015

Tunteet ja rakkauselämä ovat tänään voimakkaasti esillä. Mieti tarkkaan mitä todella haluat tältä elämältä sillä sen sinä tulet saamaan jo tänään. Rakkaus ei tunne huomista eikä eilistä, se vaan on tai ei ole sinun valintasi mukaan.

23.1.2015

Tässä päivässä on hyvää ja toimivaa energiaa, jonka avulla voit viedä eteenpäin mitä tahansa vireillä olevaa suunnitelmaasi. Järjestelykykysi riittää vaativimpiinkin tehtäviin ja kaikilla sinua aidosti kiinnostavilla asioilla on taipumus järjestyä haluamallasi tavalla.

24.1.2015

Joku ystäväsi antaa sinulle tärkeän vahvistuksen eräiden merkittävien suunnitelmiesi tueksi. Luota tähän myönteiseen palautteeseen ja vie suunnitelmaasi luottavaisin mielin eteenpäin.

25.1.2015

Jos joku tulee tänään ehdottamaan jotain tavallisesta arkirutiinista poikkeavaa, niin olet kai valmis lähtemään leikkiin mukaan. Elämä on täynnä mukavia yllätyksiä jos uskaltaa vilkaista.

Kalojen viikko

19.1.2015

Olet jonkun merkittävän uudistuksen edessä. Uudistuksen, joka houkuttaa ja saa sinut tuntemaan olosi innostuneeksi. Teet pahemman luokan virheen, mikäli annat yhdenkään sinulle tärkeän ihmisen estää sinua suuntaamasta elämääsi uudelleen. Mitään pelättävää ei todellisuudessa ole olemassa.

20.1.2015

Nyt kannattaa antaa alitajunnan ohjata kulkuasi ja viedä sinut outoihin paikkoihin tapaamaan outoja ihmisiä. Tulet tekemään yllättäviä ja menestyksellisiä löytöjä tavallisesta poikkeavissa olosuhteissa, mutta tietoisella tasolla mitään ei kannata lähteä etsimään tai hakemaan.

21.1.2015

Kuulossasi saattaa olla toivomisen varaa tai sitten jonkun toisen tärkeänä pitämä asia pääsee vain muuten unohtumaan. Siitä tulee sanomista, mutta ellei asia ole sinulle tärkeä, niin mitäpä tuosta.

22.1.2015

Ihmissuhteesi mietityttää sinua tavallista enemmän. Tänään ei kuitenkaan kannata uhrata asialle liikaa energiaa, sillä asiat etenevät omalla vauhdillaan sinulta lupaa kyselemättä. Sinun on tyytyminen vain katsomaan missä mennään.

23.1.2015

Tunnet että sinulla on energiaa ja onneakin matkassasi, mutta et silti tahdo uskaltaa ottaa ensimmäistä askelta suunnitelmasi kanssa. Riskin ottaminen on suositeltavaa edes suurin piirtein järjellisissä rajoissa, mutta sen jälkeen ei parane taaksepäin katsella.

24.1.2015

Suunta saattaa olla hiukan hukassa, mutta älä anna sen häiritä. Seilaa rauhassa sinne tänne elämäsi ristiaallokossa ja osut ihmeellisellä tavalla aina oikeaan paikkaan. Mikään ei nyt onnistu väkisin.

25.1.2015

Päivän hiukan riehakas tunnelma ei varsinaisesti kosketa juuri sinua, mutta älä anna minkään estää myös sinulta pientä asiaan kuuluvaa tai kuulumatonta vaihtelua.

 

Kuvat: Thinkstock

Lue myös:

Annan viikkohoroskooppi ajalle 16.-22.1.

Kuukausihoroskooppi 1/2015

Äitihoroskooppi

 

X