Vuosihoroskoopit

Kesähoroskooppi 2014: Rapu

Teksti:
Anna.fi

Kesällä 2014 Rapu uskoo itseensä ja monipuolisiin mahdollisuuksiin parantaa elämäänsä niin työn kuin terveyden ja hyvinvoinninkin osalta. Moni Rapu on valmis aloittamaan puhtaalta pöydältä. Pyrkimys rehtiyteen tuottaa myös tulosta, samoin kuin monet jo pitkään valmistellut projektit. Luvassa saattaa olla uusi, innostava työpaikka tai pelkkä yleinen elämänlaadun paraneminen.

Kesähoroskooppi 2014: Rapu

Rapu on kesällä viehättävimmillään. Venus elävöittää rakkauselämää kypsän kesän kuukausina. Runoa, vauhtia ja jännitystä on tarjolla yllin kyllin varsinkin kesän loppupuolella. Skorpioni, Kauris ja Kalat ymmärtävät Ravun emotionaalisia tarpeita paremmin kuin muut tähtimerkit.

Tunneherkkä Rapu reagoi vastoinkäymisiin vatsallaan. Hänen kannattaa huolehtia mielenrauhansa lisäksi myös vatsansa hyvinvoinnista syömällä säännöllisesti. Nälkäisenä Rapu nimittäin masentuu ja kärttyyntyy helposti. Veden merkille sopivat ravinnoksi äyriäiset ja paljon vettä sisältävät ruoka-aineet kuten sienet ja erilaiset lehtisalaatit.

Ravun yrttitarhan ykkönen on raikkaan tuoksuinen ja maultaan mieto sitruunamelissa. Siitä tehty hauduke rauhoittaa Ravun mielialaa, kun hänen verenpaineensa nousee joko jostakin selkeästä tai välillä käsittämättömästäkin syystä. Kesällä sitruunamelissasta kannattaa tehdä hunajalla ja sitruunalohkoilla terästettyä jääteetä. Sitruunamelissa sopii myös kesäisiin salaatteihin, jälkiruokiin ja vaikka ensimmäisten mansikoiden seuraksi.

Rapu kaipaa välillä täydellistä yksinäisyyttä, joten hän voi lähteä sienimetsään aivan omine nokkineen. Perheen tai ystävien kannattaa kuitenkin tarkistaa, että Ravulla on mukana kosteutta kestävä kännykkä täyteen ladatun akun kera. Vesiurheilulajit sopivat Ravulle loistavasti. Hän heittää talviturkin paljon ennen muita ja jatkaa luonnonvesissä uimista myös talvisissa avannoissa.

Lue myös nämä:
Vuosihoroskooppi 2014: Rapu
Ravun kattava luonnekuvaus
Ravun yleisimmät ongelmat ja ratkaisut niihin
Millaisen naisen rapumies haluaa?
E-kortti: Rapu
E-kortti: Rapu – Suojelevainen romantikko

Teksti: Modesty Moon

Anna 23/2014

X