Vuosihoroskoopit

Vuosihoroskooppi 2019: Vesimies (20.1.–18.2.)

Paljon sellaista voi tapahtua, jota olet halunnut jo kauan. Vuosi on välittämisen ja jakamisen aikaa. Näillä alueilla olet tyytyväisin ja kehityt henkisesti eniten.

Teksti:
Cassandra Nye
Suomentanut:
Paula Herranen
Kuvat:
Mvphotos

Paljon sellaista voi tapahtua, jota olet halunnut jo kauan. Vuosi on välittämisen ja jakamisen aikaa. Näillä alueilla olet tyytyväisin ja kehityt henkisesti eniten.

Rakkaus

Kirveleekö kohtaaminen viime vuoden lopulla vielä? Unohda se ja suuntaa eteenpäin. Edessä on erityinen ja jännittävä vuosi, joka vaatii keskittymistä. Muutokset saattavat olla nopeita.Tartu tilaisuuksiin heti, kun pystyt. Tekee hyvää, kun panostat syvän rakkauden kehittämiseen ja jaat sitä toisille. Loittone kielteisistä ihmisistä ja lähesty myönteisiä. Keväinen äreytesi muuttuu uteliaaksi iloksi, kun kuvioihin tulee uusia ihmisiä. Joukossa on yksi sellainen, joka kiihottaa mielikuvitusta aivan erityisesti. Mutta jotta ihmissuhteet antavat sinulle mahdollisimman paljon, valmistaudu olemaan avoin ja rakastava. Jos pidättelet tunteitasi pelon tai hermostuneisuuden takia, se voi toisista tuntua tylyltä torjunnalta.

Terveys

On siirtymävuosi, jolloin planeettojen asemista on sinulle hyötyä. Jos olet jo alkanut muuttaa elämäntapojasi ja ruokavaliotasi, jatka samaa rataa. Alat maaliskuun puolen välin tienoilla tuntea olosi pirteäksi, mielialasikin kohenee. Henkisen hyvinvoinnin ylläpitämisessä auttaa kannustavien ihmisten seura. Olet ehkä ollut samojen ihmisten kanssa samoissa tilanteissa, mutta se ei suinkaan tarkoita sitä, ettet voisi siirtyä eteenpäin. Voit olla kärsimätön, mutta terveyden ja hyvinvoinnin kohentaminen on hidasta.

Työ

Kiinnitä vuoden alkaessa huomiota siihen, miten asennoidut työhösi ja työtovereihisi. Sinut ymmärretään helposti väärin, mikä saattaa aiheuttaa suukopua. Älä märehdi virheitä ja huonoja päätöksiä vaan selvitä ne. Kevät tuo tullessaan uusia ideoita. Jaa ne, mutta älä anna kenenkään toisen omia niistä kunniaa. Kesällä saat kehuja siitä, miten hoidit hankalan tilanteen tai ihmisen. Älä ole turhan vaatimaton. Oletko ajatellut pyytää ylennystä tai palkankorotusta? Tee se talvella jossain sosiaalisessa yhteydessä.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet!

X