Liikunta

Piristystä kaamokseen kuntohaasteella: ota osaa Endorfiinikoukussa-blogin #juostenjouluun-kaamoshaasteeseen

Taistele kaamosta vastaan juoksemalla! Anna.fi:ssä Endorfiinikoukussa-blogia pitävä Elina Hovinen haastaa ihmiset mukaan #juostenjouluun-kaamoshaasteeseen.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Istock

Piristy #juostenjouluun-kaamoshaasteen avulla.

Taistele kaamosta vastaan juoksemalla! Anna.fi:ssä Endorfiinikoukussa-blogia pitävä Elina Hovinen haastaa ihmiset mukaan #juostenjouluun-kaamoshaasteeseen.

Endorfiinikoukussa-blogia Anna.fi:ssä pitävä Elina Hovinen on päättänyt piristyä kaamoksen keskellä juoksemalla. Tee sinäkin samoin osallistumalla Elinan #juostenjouluun-kaamoshaasteeseen.

”Marraskuu on ihan kohta ohi, mutta kaamos jatkuu vielä. Sain tällä viikolla päähäni, että piristän kaamosta aloittamalla jälleen juoksuharrastuksen. En ole juossut reiluun kahteen vuoteen oikein ollenkaan ja minun täytyy aloittaa juoksuharjoitukset aikalailla nollasta. Kuluvan vuoden lähes ainoat lenkit olen juossut erilaisissa juoksutapahtumissa”, Elina kertoo aiheesta kirjoittamassaan postauksessa.

”Julkiset projektit ovat minulle kaikista tehokkaimpia – etenkin, jos projektiin ottaa mukaan seuraajat. Halusin laatia sellaisen juoksuhaasteen, johon voi osallistua myös sellaiset, jotka eivät ole niin hirveästi aiemmin juosseet. Lähdetään liikkeelle todella maltillisesti”, Elina jatkaa.

Osallistu sinäkin #juostenjouluun!

Elinan haaste alkaa tänään eli maanantaina 26.11. ja päättyy vuodenvaihteessa. Haaste sopii Elinan mukaan kaikille, joilla on jo jonkinlaista kuntopohjaa.

”Tiedossa on viiden viikon treeniohjelmat, jotka julkaisen edeltävän viikon sunnuntaina”, Elina lupaa.

Kurkkaa blogista ensimmäisen viikon viikko-ohjelma ja tarkemmat tiedot haasteesta. Sen jälkeen ei muuta kuin osallistumaan!

”Olisi hauskaa, jos jakaisitte treenitunnelmianne Instagramissa hashtagilla #juostenjouluun ja tägätkää minut (@endorfiinikoukussa) postauksiinne tai stooreihinne, niin bongaan juttunne. Huippua, kun olet mukana!” Elina kannustaa kaikkia haasteeseen osallistuvia.

X