Seksielämä

7 sopivasti tuhmaa seksiasentoa, jotka takaavat orgasmin – kokeile naistensatulaa, keinutuolia tai istuvaa lootusta

Listasimme 7 kiihottavampaa versiota tutusta ratsastusasennosta. Näistä löydät sopivan seksiasennon niin romanttisiin kuin rajuihin hetkiin.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
Istock

Listasimme 7 kiihottavampaa versiota tutusta ratsastusasennosta. Näistä löydät sopivan seksiasennon niin romanttisiin kuin rajuihin hetkiin.

Ratsastusasento eli lehmityttö on monen naisen ja miehen suosikkiasento. Tässä asennossa nainen voi säädellä seksin tahtia ja saa kiihotusta sekä g-pisteeseen että klitorikseen. Miehet puolestaan nauttivat saadessaan katsella naisen vartaloa lähietäisyydeltä.

Nämä 7 versiota ratsastusasennosta sopivat erilaisiin tunnelmiin ja tuottavat naiselle takuuvarman orgasmin.

1. Keinutuoli eli syliasento, jossa mies keinuu

Keinutuoliasennossa mies istuu tukevalla alustalla. Hän ristii jalkansa ja nojautuu taaksepäin käsiensä varaan, kun nainen istahtaa hänen syliinsä. Nainen liikkuu miehen sylissä ylhäältä alas, ja mies keinuu edestakaisin.

Nainen saa maksimaalista kiihotusta, sillä miehen keinunta saa peniksen osumaan vielä paremmin emättimen etu- ja takaseinämään. Keinutuoliasento mahdollistaa myös suutelun ja katsekontaktin. Lisäksi nainen voi varmistaa orgasminsa hieromalla klitoristaan.

2. Istuva lootus eli syliasento jalat ristissä

Istuva lootus on yksi intiimeimmistä seksiasennoista. Mies istuu jalat ristissä ja nainen laskeutuu hänen syliinsä. Lopuksi molemmat kiertävät jalkansa toistensa ympärille.

Istuvassa lootuksessa pari voi painautua tiukasti toisiaan vasten, jolloin penis hyväilee emättimen jokaista seinämää. Myös suuteleminen, silmiin katsominen ja halailu onnistuvat sylikkäin. Asento sopiikin romanttisiin hetkiin ja intiimiin tantraseksiin.

3. Naistensatula eli tuolilla takaperin tai sivuttain

Tämä asento muistuttaa kirjaimellisesti naistensatulaa. Nainen ei nimittäin ratsasta miehen päällä hajareisin vaan jalat yhdessä.

Asento on helpoin toteuttaa käsinojattomalla tuolilla, sohvan tai sängyn reunalla. Mies istuu, ja nainen laskeutuu hänen syliinsä sivuttain tai selkä mieheen päin.

Tässä asennossa naisen jalat yltävät lattiaan, ja naisen on helpompi liikkua, koska hän saa ponnistusvoimaa maasta. Mies voi vauhdittaa tahtia hyppyyttämällä naista käsiensä avulla. Nainen voi hieroa klitoristaan, ja mies yltää koskettelemaan naisen pakaroita ja näykkimään hänen niskaansa.

Asento on nautinnollinen myös miehelle, sillä vagina tuntuu erittäin tiukalta, koska naisen jalat ovat yhdessä. Naistensatula on oivallinen valinta, jos miehen penis on pieni, ja nainen kaipaa enemmän tuntumaa.

4. Käärme eli nainen makaa miehen päällä

Käärmeasennossa mies makaa selällään ja nainen on vatsallaan hänen päällään. Asennossa ei voi liikkua rajusti, joten sitä kannattaa kokeilla, jos miehellä on taipumus laueta liian nopeasti.

Vaikka asento on hidas ja intiimi, se on kaukana tylsästä. Nainen voi kiihottaa miestä puristamalla jalkansa yhteen ja supistelemalla lantionpohjansa lihaksia. Nainen voi myös hieroa klitoristaan tai asettaa miehen häpykummulle vibraattorin, joka kiihottaa molempia.

Osa naisista saa orgasmin helpommin, kun he painavat jalkojaan yhteen. Jalkojen puristaminen voi mahdollistaa jopa sarjaorgasmin, joten tälle rauhalliselle asennolle kannattaa antaa mahdollisuus.

5. Sylisimpukka eli naisen jalat miehen harteilla

Sylisimpukka vaatii naiselta notkeutta, mutta on vaivan arvoinen. Tässä asennossa mies istuu tuolilla, nainen on hänen sylissään ja nostaa jalkansa miehen harteille. Mies kietoo kätensä naisen ympärille, ja nainen voi tarttua käsillään miestä harteista, jolloin asento on tukeva.

Sylisimpukassa penis osuu hyvin g-pisteeseen, ja emätin tuntuu nautinnollisen tiukalta. Asento on kiehtova myös siksi, että kasvonne ovat samalla tasolla, ja voitte katsella toistenne kiihottumista lähietäisyydeltä.

6. Kaarisilta eli nainen taivuttaa selkäänsä taakse

Osa naisista saa ratsastusasennossa helpommin orgasmin, kun he taivuttavat kehoaan taaksepäin. Tällöin penis osuu paremmin g-pisteeseen, ja naisella on enemmän tilaa hieroa klitoristaan.

Kaarisilta-asennon voi toteuttaa sängyssä, sohvalla tai tuolilla, ja mies voi maata tai istua. Jos mies istuu, hän voi tukea taaksepäin taipuneen naisen vartaloa käsillään.

7. Lehmityttö takaperin

Moni mies fantasioi asennosta, jossa nainen istuu hänen päällään takaperin, ja miehellä on esteettömät näkymät tapahtumapaikalle. Myös nainen voi nauttia asennosta enemmän kuin tavallisesta ratsastuksesta, sillä penis osuu emättimeen eri kulmassa kuin etuperin. Jos nainen nauttii peppuleikeistä, miehen on helppo kiihottaa hänen pakaroitaan ja peräaukkoaan.

Asennon kokeilu kannattaa kuitenkin aloittaa varovasti. Jos nainen kallistuu eteenpäin liian rajusti, penis voi vääntyä kivuliaasti alaspäin.

Lähteet: So Feminine, You Queen

Lue myös:

10 huikeaa seksiasentoa – näitä jokaisen parin täytyy kokeilla!

3 parasta seksiasentoa – vain nämä tarvitsette upeaan seksiin

Nämä 5 seksiasentoa ovat miesten suosikit

Nämä seksiasennot tuottavat orgasmin sekä naiselle että miehelle – 8 suosikkia

Keskustele:

Miten ratsastusasento onnistuu?

X