Seksielämä

Kuumimmat masturbointivinkit naisille ja miehille – näillä kosketuksilla tuotat nautintoa myös kumppanillesi esileikissä

Sooloseksi muuttuu kiihottavammaksi, kun käytät liukastetta ja kokeilet uudenlaisia otteita. Listasimme naisille ja miehille sopivat masturbointivinkit, joiden avulla hyväily tuntuu nautinnollisemmalta sekä yksin että kumppanin kanssa esileikissä.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
Istock

Sooloseksi muuttuu kiihottavammaksi, kun käytät liukastetta ja kokeilet uudenlaisia otteita. Listasimme naisille ja miehille sopivat masturbointivinkit, joiden avulla hyväily tuntuu nautinnollisemmalta sekä yksin että kumppanin kanssa esileikissä.

Nainen saa masturboinnista enemmän nautintoa, kun hän hyväilee klitoriksen kärjen lisäksi sen sivuja ja alaosaa. Miehen kannattaa huomioida peniksen lisäksi myös kivekset.

Nämä vinkit tekevät sooloseksistä entistäkin ihanampaa. Lisäksi ne auttavat sinua tuottamaan kumppanillesi esileikissä mielihyvää käsin, leluilla ja kielellä:

Tällainen koskettelu lisää naisen nautintoa:

1. Käytä liukastetta tai leiki vedessä

Kyselytutkimusten mukaan sekä naiset että miehet saavat orgasmin helpommin liukastusaineen avulla. Liukastetta kannattaa käyttää masturboinnissa, sillä mitä helpompaa koskettelu on, sen helpommin kostut myös luonnostaan.

Kokeile tätä: Hiero liukastetta klitorikseen ja häpyhuulille, kun aloitat masturboinnin. Myös vesi tekee ihosta liukkaan ja herkistää tuntoaistia. Testaa kylvyssä masturboimista tai hiero klitorista suihkulla, jonka paineen voit säätää miellyttäväksi. Jälkimmäistä temppua voi kokeilla myös kumppanin kanssa.

Myös miehen kannattaa käyttää liukastetta hyväillessään naista. Klitoris on niin herkkä, että sen koskettelu kuivana voi sattua, vaikka nainen olisi kiihottunut.

2. Hiero klitoriksen sivuja ja alapuolta

Klitoriksen äärimmäisen herkän kärjen koskettelu voi tuntua epämiellyttävältä, vaikka nainen olisi kiihottunut. Moni nainen nauttii enemmän klitoriksen sivujen ja alaosan hieromisesta.

Kokeile tätä: Tee sormilla tai hieromasauvalla pyörittelevää liikettä klitoriksen ympärillä, mutta älä sen päällä. Hiero voimakkaasti pari senttiä klitoriksen alapuolella olevaa aluetta. Siirry kärkeen vasta, kun olet lähellä laukeamista.

Miehen kannattaa kokeilla samaa tekniikkaa antaessaan naiselle suuseksiä tai hyväillessään tätä käsin. Älä pyörittele kieltäsi tai sormeasi ainoastaan klitoriksella, vaan tee sen alapuolella voimakkaita, alhaalta ylös suuntautuvia liikkeitä.

3. Purista jalat yhteen tai nosta ne ylös

Klitorikseen kohdistuvaa painetta voi säädellä vaihtelemalla jalkojen asentoa. Osa naisista saa orgasmin helpommin puristamalla jalkojaan yhteen. Puristustekniikka voi tuottaa jopa sarjaorgasmeja.

Kokeile tätä: Purista jalkasi yhteen, kun hierot klitorista. Kun olet lauennut, pidä tauko, purista jalat taas yhteen ja aloita masturbointi uudelleen. Saatat saada heti uuden orgasmin. Voit myös nostaa jalat ylös tai pitää toisen jalan suorana ja levittää toisen.

Mies voi nostaa naisen jalat harteilleen tai suoraan ylös antaessaan naiselle suuseksiä. Nainen voi myös ristiä jalkansa, kun mies hieroo klitoriksen ympäristöä ja häpykumpua.

4. Vaihtele asentoa

Kuten seksi, myös masturbointi tuntuu erilaiselta eri asennoissa. Selällään makaaminen kohdistaa kosketuksen paineen klitorikseen. Todella tuntoherkälle naiselle tämä voi aiheuttaa jopa kipua.

Kokeile tätä: Masturboi seisten, kyljellä tai vatsalla maaten, koira-asennossa, tuolilla tai polvi-istunnassa. Kokeile, miten asennon muuttaminen, jalkojen levittäminen tai yhteen puristaminen vaikuttaa kiihottumiseesi.

Myös mies voi hyväillä naista useissa asennoissa. Esimerkiksi suuseksiasento, jossa nainen seisoo tai istuu tuolilla ja mies on polvillaan tämän edessä, rasittaa vähemmän miehen niskaa.

5. Älä unohda g-pistettä

Klitoriksen ja g-pisteen kiihottaminen yhtä aikaa tai vuorotellen voimistaa orgasmia. Nainen voi myös saada tällä tekniikalla useita orgasmeja. G-piste sijaitsee noin viiden sentin syvyydessä emättimen etuseinämässä. Se on ulkoneva tai karhea, pähkinän kokoinen alue.

Kokeile tätä: Hanki käyräksi muotoiltu g-piste-sauva. Kiihota ensin klitoristasi. Kun olet lähellä laukeamista, pidä tauko ja painele g-pistettä lelulla. Vuorottele kiihotustyylejä, kunnes et pysty enää pidättelemään laukeamista.

Miehen kannattaa kokeilla samaa vuorottelukiihotusta. Löydät g-pisteen, kun työnnät keskisormesi emättimeen ja koukistat sitä itseäsi kohti kuin tekisit kutsuvaa elettä.

Tällainen koskettelu lisää miehen nautintoa:

1. Mieskin tarvitsee kosteutta

Lisäkosteus helpottaa myös miehen laukeamista. Liukastusainetta kannattaa käyttää etenkin, jos esinahka on tiukka.

Kokeile tätä: Hiero penikseen runsaasti liukastetta. Se luo vaginan kosteutta muistuttavan efektin, ja voit käyttää napakampia otteita, kun ihon ei hierry kivuliaasti.

Naisenkin on helpompi hyväillä penistä liukastusaineen avulla. Maustamaton liukaste tekee myös suuseksistä miellyttävämpää, sillä suu ei kuivu.

2. Käytä molempia käsiä ja vaihtele tekniikkaa

Tuplasti puristusvoimaa, tuplasti nautintoa. Kahden käden käyttäminen saa masturboinnin tuntumaan enemmän emättimeen työntymiseltä.

Kokeile tätä: Kostuta kätesi liukasteella. Voit hieroa penistä molemmilla käsillä tai muodostaa kämmenistä tiukan renkaan, johon työnnät peniksen ja liikuttelet lantiotasi. Voit käyttää toista kättäsi myös kivesten kosketteluun. Vaihtele puristusvoimaa ja keskity välillä terskaan, välillä peniksen varteen.

Nainen voi kokeilla samoja vinkkejä. Jos suuseksi tuntuu työläältä, pidä tauko ja hiero penistä voimakkaasti molemmilla käsillä. Ota kädet käyttöön myös suuseksin loppuvaiheessa, kun mies on lähellä laukeamista ja nauttii kovemmista otteista.

3. Lisää nautintoa ja kestävyyttä penisrenkaalla

Peniksen tyveen asetettava rengas pidentää erektion kestoa ja lisää miehen nautintoa. Rengasta voi käyttää myös kumppanin kanssa.

Kokeile tätä: Testaa eri kokoisia, eri materiaaleista tehtyjä renkaita. Pieni, hierovilla nystyröillä varustettu jelly-rengas tuntuu erilaiselta kuin suurempi rengas, jonka sisälle myös kivekset mahtuvat.

Voitte kokeilla penisrengasta myös yhdynnässä, jolloin mies kestää pidempään ja nainen ehtii kiihottua. Kokeilkaa hierontapallolla varustettua rengasta, joka stimuloi naisen klitorista.

4. Huomioi myös kivekset

Kivekset ovat äärimmäisen herkät. Ne kannattaakin huomioida myös sooloseksissä.

Kokeile tätä: Vedä kiveksiä hellästi alas tai eteenpäin samalla, kun hierot penistä toisella kädelläsi. Voit puristaa kiveksiä napakasti tai kokeilla suurta penisrengasta, johon kivekset mahtuvat. Testaa myös kiveskiihottimia, jotka värisevät ja imevät kiveksiä.

Nainen voi kokeilla samoja tekniikoita sekä hivellä, nuolla ja imeä kiveksiä. Varo kuitenkin hampaita, sillä kivekset ovat kirjaimellisesti miehen arka paikka.

5. Stimuloi herkkää eturauhasta

Miehelläkin on g-piste, mutta se sijaitsee paikassa, joka saa osan miehistä arastelemaan alueen koskettelua. Eturauhasessa sijaitsevan pisteen löytää työntämällä sormen tai hieromasauvan peräaukkoon. Kohta löytyy helpommin, kun mies koukistaa jalat vatsaansa kohti.

Kokeile tätä: Jos haluat kiihottaa eturauhasta peräaukon kautta, kokeile värisevää g-pistesauvaa. Voit käyttää sitä samalla, kun hyväilet penistä käsin. Jos et syty edes kevyestä peppuseksistä, kiihota eturauhasta välilihan kautta. Painele kivesten ja peräaukon välistä aluetta napakasti toisella kädelläsi samalla, kun masturboit.

Myös nainen voi kiihottaa miehen g-pistettä painelemalla välilihaa peukalollaan. Hyväile vuorotellen penistä, kiveksiä ja g-pistettä, jotta mies saa kolminkertaista kiihotusta.

Lähteet: Live About, Rising MasterWomens Health

X