Seksielämä

Näin teette seksivideon kotona turvallisesti ja tyylikkäästi

Seksivideo kannattaa suunnitella huolella, jotta kuvausjälki on riittävän korkeatasoista. Myös filmin tallennukseen ja säilytykseen liittyvät kysymykset on syytä miettiä tarkasti ennen rec-napin painamista. Listasimme 7 ohjetta kotona kuvattavan seksivideon toteuttamiseen.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
123Rf

Seksivideo kannattaa suunnitella huolella, jotta kuvausjälki on riittävän korkeatasoista. Myös filmin tallennukseen ja säilytykseen liittyvät kysymykset on syytä miettiä tarkasti ennen rec-napin painamista. Listasimme 7 ohjetta kotona kuvattavan seksivideon toteuttamiseen.

1. Tee video vain luotettavan kumppanin kanssa

Seksivideota ei kannata kuvata uuden rakkaan kanssa, vaikka hän olisi kuinka ihana. Videon levittäminen katkeran eron jälkeen on riski, johon tulee suhtautua vakavasti. Tyydy uuden kumppanin kanssa pornon katseluun, mutta älä heittäydy kameran eteen kenen tahansa mieliksi.

Lue myös: Puhelinseksi – Näin harrastat seksiä puhelimen välityksellä

2. Älkää kuvatko videota kamerakännykällä

Miettikää tarkasti, millä kameralla kuvaatte ja miten tallennatte seksivideonne. Kamerakännykät ovat käteviä, mutta video voi levitä vahingossa yhden onnettoman virhehipaisun seurauksena. Videota ei kannata tallentaa myöskään tietokoneelle, sillä kone voidaan hakkeroida ja digitaalisessa muodossa oleva sisältö leviää liiankin helposti.

Käyttäkää esimerkiksi jalustaan kiinnitettyä järjestelmäkameraa ja tallentakaa video erilliselle muistikortille, jota säilytätte varmassa paikassa. Tarkistakaa, ettei nauhoitus jää kameran muistiin, jotta esimerkiksi lapset eivät löydä sitä selatessaan kuvia.

Lue myös: Aikuisten opetuselokuvat – Potkua urautuneeseen seksiin?

3. Tuhotkaa filmi, jos pelkäätte sen leviämistä

Jos pelkäätte jonkun löytävän seksifilminne, on turvallisempaa tuhota video heti sen katselemisen jälkeen. Tieto siitä, että katsotte videon vain kerran, voi tehdä kokemuksesta entistä ainutlaatuisemman.

4. Mustatkaa kasvonne videolta

Jos pelkäätte videon leviämistä, voitte varmuuden vuoksi mustata tai sumentaa kasvonne videolta editointiohjelmalla. Turvallinen vaihtoehto on kuvata filmi sellaisesta kulmasta, että vain vartalonne näkyvät kuvassa. Muistakaa, että äänet ja puhe voivat silti paljastaa henkilöllisyytenne.

5. Suunnitelkaa valaistus harkiten

Liian kirkkaat valot saavat paljaan ihon näyttämään kelmeältä. Väärästä kulmasta tuleva valo voi luoda filmille häiritseviä varjoja ja kohinaa. Kylmät loisteputkivalaisimet ovat vähiten imartelevia. Ajatus kynttilänvalosta on romanttinen, mutta kynttilät eivät valaise kovin tehokkaasti ja liekkien lepatus voi aiheuttaa kuvaan varjoja.

Päättäkää kuvauspaikka etukäteen ja kokeilkaa erilaisia valaistuksia ennen kuin alatte kuvata. Nurkkiin sijoitetut kohdevalaisimet ovat yleensä parempia kuin kirkas, koko huoneen valaiseva lamppu.

6. Miettikää asentoja, rajausta ja miljöötä

Liian läheltä kuvatusta videosta on vaikea erottaa asentoja ja vartaloiden liikkeitä. Kameraa ei kannata laittaa myöskään liian kauas, sillä kotivideon miljöö on harvoin kiihottava. Siivotkaa huone ja etsikää rauhassa sopivaa rajausta, kuvakulmaa ja asentoja ennen kuin alatte tositoimiin.

Lue myös: 10 huikeaa seksiasentoa – Näitä jokaisen parin täytyy kokeilla!

7. Kokeilkaa kahden kameran käyttöä

Jos editointitaitonne riittävät, kuvatkaa seksivideo kahdella kameralla. Asettakaa toinen kamera kuvaamaan lähikuvaa ja toinen koko vartaloitanne. Kiihottavaa materiaalia kertyy tuplasti, ja voitte pitää hauskaa leikatessanne videota.

Lue myös: 6 syytä tehdä oma seksivideo

Lähteet: Oh Joy Sex Toy, The Stir, Your Tango

X